|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za debel i singiel chyba są odpowiedzialne dwie różne osoby i trzeba było zdaje mi się wysłać do dwóch osób loginy.
ps. po co od razu obrażasz modów?
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
W regulaminie nie widzę zresztą ani słowa o wymogu podawania loginów. To że ktoś tam cośtam srośtam sobie pisał na którejśtam stronie dyskusji o konkursie nie upoważnia do wprowadzania tak pojebanych restrykcji. Pytam się jeszcze raz, który to mądrala nie zrozumiał mojego loginu?
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Szkoda, że nie wprowadzili jeszcze osobnych modów na osobne rundy i każdy z nich wymaga otrzymania pojebanego loginu bo inaczej się nie połapie o co kurwa kamą!
W dupie mam takie dyletanctwo.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
 Co za szit
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ja tu sprzątam ale za takie coś powinno być conajmniej ostrzeżenie 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Nie ja tu sprzątam ale za takie coś powinno być conajmniej ostrzeżenie  3-5-8 nawet
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie ja tu sprzątam ale za takie coś powinno być conajmniej ostrzeżenie  E tam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze by ktorys z modow tabele nowa dodal
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem są równi i równiejsi...dziadek nabluzgał ale co tam  w końcu to nasz "kolega"
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Czemu tak odrazu rowni i rowniejsi. kazdy moderator daje ostrzezenia jesli widzi ku temu powod i kazdy ma tez wlasna ocene sytuacji . konkurs mnie zawsze interesuje i wszystko co z tym zwiazane a powodow do ostrzezenia jak dla mnie brak Eh a juz by kasa była .T-error dobry rocznik  ładnie placa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Owszem sa rowni i rowniejszy. Tak tez jest na swiecie wiec tu i czasami mysle, ze tak musi byc. Popatrz na date zarejestrowanie terrora, a potem zastanow sie. Glupkowaty zapis z loginami wszedl, bo jeden duren nie raczyl łaskawie wyslac loginu,a w tym czasie cala reszta czekala. I komu tu nalezy sie ostrzezenie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
terror nie przesadzaj, oskarzasz a sam sie nie dostosowales do zalecen, najlatwiej od razu krytykowac ... i to w taki sposob, szkoda slow
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Jakich zaleceń??? Gdzie one są??? W Regulaminie????
NIE WIDZĘ !!!!
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Poza tym z vonsebem w parze, razem gramy od początku konkursu Play Off Debel - loginy podawałem już chyba kilkanaście razy. No sory panowie ale to są jakieś jaja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wlasnie podawales kilkanascie razy wiec mogles podac i kolejny raz a nie wielce sie burzyc...
a zalecenia sa w temacie, w koncu jednak wszyscy wysylali...
Terror niedopatrzeyles po prostu i tyle... po co sie tak denerwowac?
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Terror uwazaj bo wykipisz 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
no wlasnie podawales kilkanascie razy wiec mogles podac i kolejny raz a nie wielce sie burzyc...
a zalecenia sa w temacie, w koncu jednak wszyscy wysylali...
Terror niedopatrzeyles po prostu i tyle... po co sie tak denerwowac?
pozdrawiam Wytłumaczcie mi czemu ma to służyć? Bo jakiś gamoń sobie tak wymyślił? A wszyscy jak barany akceptują kolejne "wymogi" ?
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Ja Ci wytłumaczę czemu ma to służyć. Właśnie temu, żeby zaraz po zakończeniu edycji można było wysłać loginy do sponsora, żeby czekać 30 dni na kasę, a nie 90. Loginy były wysyłane kilka razy, owszem. Ale ja akurat po każdej edycji kasuję wszystkie loginy, żeby sobie nie zaśmiecać skrzynki. Nie zapisuję ich nigdzie na kompie, bo mi szkoda miejsca na dysku. 300 kB robi swoje. Na kartce też ich sobie nie zapiszę, bo mi szkoda długopisu i kartki. I co mi zrobisz ? Właśnie taki gamoń jak ja to sobie wymyślił, żeby taki gamoń jak Ty zapisując się do konkursu przeczytał w temacie z zapisami, że taki login trzeba wysłać. Ba ! Trzeba to jeszcze zrobić dwa razy ! A to dopiero checa. Gdyby od początku, odkąd Doxxbet jest sponsorem, nie było jaj z zakładaniem kont u nich, to nie byłoby takich zapisów. Ale sami sobie jesteście winni. Mam nadzieję, że już sobie ulżyłeś i wyluzujesz, bo zachowujesz się jak gówniarz, który chce być traktowany jak dorosły. Nie dziwię się Twojemu rozgoryczeniu, ale sam sobie jesteś winien. Do zobaczenia w przyszłych edycjach 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Każcie jeszcze wpisywać obowiązkową formułkę "Ojcze Nasz", co rundę dwukrotnie wysłać login do pięciu różnych osób, przegrywający wysyła tylko raz do trzech, podać pesel brata ojca, ewentualnie siostry matki ... Dzienki, ale w następnych edycjach mnie w tym cyrku nie będzie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|