CHA - NJ over 181,5
Overy w Charlotte to chleb powszedni,Bobki kazdego potrafia zaprosic do wspólnej zabawy:-)
Oprócz tego gram swój stały typ pod tytułem
Bobki home = over HT
Dzis linia na "połówke" wynosi 86,0 pts.
NY - DAL 2
Knicks zbyt czesto graja na styku,więc wyjatkowo bez handi,a 1,69 wystarczy do dubla.
Troche z mieszanymi uczuciami,bo obawiam sie o ...Dirka:-)
Bardzo forsowany jest w tym meczu over,jak dla mnie spotkanie nr 1 z dzisiejszych,w którym szukac można undera.
Ci ,co pisza ,że Dallas zawsze duzo rzuca,to (bez obrazy) ,ale chyba są jeszcze myslami w ubiegłym sezonie,w którym zresztą Mavs też nie byli w pierwszej trójce "wymiataczy na wyjazdach".
BTW bardzo sie nawymiatali 3 dni temu,u siebie, z Atlantą (90-68)

Knicksom bardzo ładnie idzie w tym sezonie i zapewne bedą chcieli u siebie wygrać i ten mecz,ale żeby tak sie stało muszą "pozamykać" sporo klepek na parkiecie,a to może zaowocować mniejszymi zdobyczami z obydwu stron.
MIA - BOS ???
Dla mnie hit typerski:-)
Z równym powodzeniem trafi i fachura i nowicjusz.
Widziałem mecz Miami z Denver i obszerne fragmenty potyczki z Orlando i wydaje mi się,że takiego trzeciego meczu pod rząd dziś nie bedzie (Gruby ducha wyzionie,a szkoda by było,w końcu zrobił sporo dla tego sportu:-)).
Zapowiada się bardzo zaciety mecz i nie sadzę,by któraś z drużyn zdołała odjechać,nawet na krótko,na 10 i wiecej punktów.
To wskazywałoby na powodzenie plus handi na Celtów,ale...jeżeli Boston tego ma wysoko nie przegrać,to moze warto zastanowić sie nad czysta "dwójką" po bardzo dobrym kursie.
Ja z obowiązku wrzucę do komgo -hc na moich:-)
Z linii mam progres na under Miami,więc gram i oby nie było dogrywki.
W pozostałych meczach tak jak już pisałem,over w LA ,a z brakujacych typów do dubli na 95% spread na Kings.
Pozdrawiam
amkwish