|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co moze byc przyczyna ze jest problem z zaladowaniem dokumentow .pdf ?? albo ich nie czyta zapisz plik najpierw w jakims znanym Ci miejscu na dysku a dopiero potem otworz go za pomoca np. Adobe Reader'a , jesli to nie pomaga to moze plik jest uszkodzony ? albo ma zle rozszezenie plik ktory otwierasz ?
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Witam. Poszukuję programu za pomocą którego możliwe jest robienie screenshot'ów z filmów lub teledysków. Dobrze byłoby gdyby program ten zapisywał screeny w rozdziałce 1024x768 lub większych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chociażby VLC, ale rozdziałka zależy od rozdziałki filmu.
|
|
|
|
|
?
|
|
?
mieć i nie znać wszystkich jego możliwości też sztuka Dzięki micha$ za podpowiedź 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://pe.ug.gda.pl/kurs/283O co chodzi z tym błędem ? Muszę z tej strony pobrać materiały na zajęcia, tyle że nie mogę przez ten błąd. Można go jakoś naprawić ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra, już wszystko ok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie laika: jak za jednym razem skopiować komendę wpisaną w komórce do całej kolumny ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pytanie laika: jak za jednym razem skopiować komendę wpisaną w komórce do całej kolumny ? zaznacz komorke ktora Cie interesuje , ctrl+c , zaznacz kolumne np.Kolumna H , powinna sie cala podswietlic , naciskasz ctrl+v
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie laika: jak za jednym razem skopiować komendę wpisaną w komórce do całej kolumny ? zaznacz komorke ktora Cie interesuje , ctrl+c , zaznacz kolumne np.Kolumna H , powinna sie cala podswietlic , naciskasz ctrl+v 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wyniemiłem karte graficzna i nie widze drugiego dysku... był on odpięty bo miłem pewne problem z komputerem, grafa padła.. więc myśle kiedy juŻ wszystko okey to podepne dysk(10GB), a tu zonk, w biose widać, a win go nie wykrywa, próbowałem w panelu administratora, a go tam wogóle nie widać, zainstalowałem particion magic i też go nie widzi, tylko ten głowny, próbowałem ze zworkami i też nic... jakaś sugestia? Oczywiście na dysku jest wiele cennych zdjęc i nie mam mowy o jakims formatowaniu/partycjonowaniu.
...na searchengines.pl ale brak odzewu, może tu znajde ratunek...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ściągnij sobie jakiegoś linuksa live, odpal z płyty i zobacz czy Ci wykryje dyski. Jeżeli tak to skopiuj to co potrzebujesz. Jeżeli nie to spróbuj podłączyć dysk w innym kompie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam taki problem z pc stacjonarnym. Wpadlem do domu i z przyzwyczajenia wcisnalem przycisk Power kiedy komp byl juz wlaczony co spowodowalo jego wylaczenie. Kiedy sprobowalem uruchomic go ponownie pojawil sie taki problem, pokazuje sie ten ekran gdzie jest podana nilosc pamieci oraz rodzaj dysku twardego, nastepnie jest ekran w ktorym pojawia sie jakas tabelka i zdanie mowiace o tym ze wlasnie probuje czytac plyte cd (1st boot jest na cd, 2nd boot na hdd). Po czym komp samoistnie sie resetuje ;/ i tak moze w kolko, te dwa ekrany i reset, dwa ekrany reset... ma ktos jakis pomysl ? moge wejsc w to cos co sie uruchamia f8 i w biosa pomocy  pozdro
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
no w biosie powinieneś przedstawić aby "1st boot" było na hdd, a "2nd boot" na cd według mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nie to, bo cd nie ma w napedzie wiec powinnien uruchmiac hdd.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam taki problem z pc stacjonarnym. Wpadlem do domu i z przyzwyczajenia wcisnalem przycisk Power kiedy komp byl juz wlaczony co spowodowalo jego wylaczenie. Kiedy sprobowalem uruchomic go ponownie pojawil sie taki problem, pokazuje sie ten ekran gdzie jest podana nilosc pamieci oraz rodzaj dysku twardego, nastepnie jest ekran w ktorym pojawia sie jakas tabelka i zdanie mowiace o tym ze wlasnie probuje czytac plyte cd (1st boot jest na cd, 2nd boot na hdd). Po czym komp samoistnie sie resetuje ;/ i tak moze w kolko, te dwa ekrany i reset, dwa ekrany reset... ma ktos jakis pomysl ? moge wejsc w to cos co sie uruchamia f8 i w biosa pomocy  pozdro Miałem kiedyś tak samo. U mnie przyczyna było poluzowanie przewodów na płycie głównej Spróbuj poodciskać wszystko i może będzie ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i ja pytanie tez mam nie moge poprawnie zainstalowac directx niby sie cos instaluje ale jak przyhcodzi co do czego to go po prostu nie ma gra woła o niego i dupa blada
ma ktos jakas wiedze na ten temat??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
START -> URUCHOM wpisz "dxdiag" i sprawdź czy jest poprawnie zainstalowane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moja Vista nie widzi zewnetrznego dysku twardego, jest jakies proste wyjscie ? troche poszperałem w necie i znalazlem pare propozycji np zainstalowabnie nfts-3g ale po sciagnieciu nie bardzo wiem jak ;f, probowalem Acronisa ale tez nic. help
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skad sciagnac plik system.dll
???
|