dzisiaj wyrownany poziom , jestem raczej przekonany, ze nie przejdzie Elvis,Art Factory i ten od szescianu, rozegra sie miedzy 5tka - mysle , ze w finale zobaczymy M.Ziółko i barmanów
generalnie bede przeciwny kazdemy tancerzowi i spiewakowi w tym programie na rzecz Krisow, barmanow, itp. Sa/byly od tego programy, nie tylko w tvn, ale co drugiej stacji w tv.
generalnie bede przeciwny kazdemy tancerzowi i spiewakowi w tym programie na rzecz Krisow, barmanow, itp. Sa/byly od tego programy, nie tylko w tvn, ale co drugiej stacji w tv.
Dziewczyna się pogrążyła śpiewaniem po angielsku, do tego jeszcze w czarnych, skórzanych rękawiczkach (przychodziło mi jedno skojarzenie, co było nie adekwatne do tej piętnastolatki).
Po raz kolejny wyrażam swoje rozgoryczenie- rozczarowanie głosami widzów. Liczyłem na barmanów no i oczywiście Bladego. W sumie niezły odcinek.
Trzeci półfinał i znowu przechodzą soliści. Chyba nasze społeczeństwo nie lubi zespołów Ciekaw jestem co pokaże ten duet akrobatyczny. Zamiast tej Lendy i Kulawik wolałbym w finale barmanów i małego Matrixa.
Nie tylko Ty Goget byś tak wolał. OD poczatku twierdze, że ten program powinien być bez śpiewaków, dla nich jak już inni wspominali były (są) inne programy. Też jestem ciekaw co pokaże duet akrobatyczny. Jeszcze w najbliższym odcinku babka od kukurukuku czy jakoś tak
Podstawek - jeden półfinał to by były chyba dla nich za mało ..