|
|
journeyman
|
|
journeyman
i co fajna była z ryja(znaczy twarzy)?czy koledzy podkolorowali?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
masz na myśli rzucanie się z pięściami czy może na szyję(szyjkę)? 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
pocisk słowny-taki zabawny i raczej zbytnio nieobrazajacy. Poza tym ''olewka'' - to je strasznie denerwuje i za wszelka cene dalej beda probowaly Cie zdobyc  . Wyprobowane i na 95% działa  . Ooo kurde gadam juz jak moj mentor - Pierniczek  .
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
no z olewką to się przekonałem,że działa,ale w drugą stronę też to jest denerwujące 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podryw mlodego Hulka z MTV na niedzwiedzia polarnego on: wiesz ile wazy niedzwiedz polarny? ona: niestety nie  ile? on: tyle by przełamać pierwsze lody
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
dobre,dobre 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 nie przypominaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszedłem wczoraj z dziewczyną poznaną w pracy na piwo i co sie okazało- oczywiście jest zajęta Normalnie, to bym brał namiary od Gnacika na tą panienkę, co sprzedaje rogaliki, ale po przeanalizowaniu sytuacji, doszedłem do wniosku, że może to i dobrze, że jest zajęta i powinienem sobie poszukać dupy która ma mniej w bicu niz ja  (z twarzy była całkiem całkiem, no ale pare kilo mniej by się przydało  )
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Ja w czwartek pierwszy raz od 10 tygodni idę do klubu. Akurat otrzęsiny wydziałowe więc trzeba uspokoić swój głód na młodych studentkach  Co prawda parkiet mój nie będzie, bo dzisiaj dopiero odstawiłem kule, ale może coś z tego wyjdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepiej podrywa się poza parkietem, więc nic straconego 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Ale będzie więcej promili 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poszedłem wczoraj z dziewczyną poznaną w pracy na piwo i co sie okazało- oczywiście jest zajęta Normalnie, to bym brał namiary od Gnacika na tą panienkę, co sprzedaje rogaliki, ale po przeanalizowaniu sytuacji, doszedłem do wniosku, że może to i dobrze, że jest zajęta i powinienem sobie poszukać dupy która ma mniej w bicu niz ja  (z twarzy była całkiem całkiem, no ale pare kilo mniej by się przydało  ) A to, że dziewczyna jest zajęta stanowi dla Ciebie jakiś problem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może ma wpojone takie wartości, że nie wchodzi z butami w czyjś związek proste
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
_Korver_ cos w tym jest co napisales 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Normalnie, to bym brał namiary od Gnacika na tą panienkę, co sprzedaje rogaliki uotafak ? jakie rogaliki, ciężko myślę i nie mogę sobie nic przypomnieć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Normalnie, to bym brał namiary od Gnacika na tą panienkę, co sprzedaje rogaliki uotafak ? jakie rogaliki, ciężko myślę i nie mogę sobie nic przypomnieć  Może chodziło o orzeszki ? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
może ma wpojone takie wartości, że nie wchodzi z butami w czyjś związek proste Niestety, zasady są po to żeby je łamać. Życie byłoby zbyt nudne, gdyby każdy kierował się sztywnymi zasadami i ich nie łamał  A prawda jest niestety taka, że jeśli dziewczyna będąca w związku upatrzy sobie kogoś innego to i tak prędzej czy później zmieni swój obiekt "miłości" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A prawda jest niestety taka, że jeśli dziewczyna będąca w związku upatrzy sobie kogoś innego to i tak prędzej czy później zmieni swój obiekt "miłości"  racja  bo kazda kobieta ma w sobie cos z dzi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A to, że dziewczyna jest zajęta stanowi dla Ciebie jakiś problem? Nie, to nie jest dla mnie problem- zwłaszcza, że podejrzewam, że jej chłopak jest daleko( syndrom- moja dziewczyna wyjechała na studia). Już wymyśliłem pewną akcje, ale jeżeli powie, że nie wie, co by pomyślał jej chłopak lub coś podobnego, to odpuszczam- szkoda mojego zachodu. P.S. Trzeba, przyznać, że mi lekko wjechałeś tym postem na ambicje  może ma wpojone takie wartości, że nie wchodzi z butami w czyjś związek proste Z butami na pewno tam nie wejdę- patrz co napisałem wyżej. @gnacik - chodziło o ta panienkę, co u niej kupowałeś rogaliki w drodze do pracy i ona się nigdy nie uśmiechała- odgrażałeś się, że kiedyś jej wyjeb!@#! ( wraz z twoimi niepowodzeniami z płcią przeciwną coraz bardziej jej się zbierało  )
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|