Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 15 1 2 11 12 13 14 15
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Skorpion jak ty sadzisz ze wrocil do boksowania zeby wyjac kilka dolcow to ja niemam wiecej pytan ;-) Golota moze zajac sie wedkowaniem bo na emeryture juz zarobil i jest na letkim plusie ;-)

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ice18 może przesadziłem że tylko dla kasy ale jakoś nie wierze w to że bardzo poważnie sadził że będzie jeszcze mistrzem świata.Nie dał rady wtedy gdy forma była bardzo dobra więc teraz tym bardziej.Musisz przyznać że dosyć łatwo zarobił kase w niektórych walkach gdzie koniec był liczony w sekundach.I żebyś mnie źle nie zrozumiał.Nie czepiam sie Gołoty.Uważam że gdyby nie psychika byłby najlepszym białym bokserem.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by snaders
Prawdziwe ultrasy trzymają się razem piwo
Legia i Gołota w mym sercu na zawsze hura Precz z piknikami !

Ultrasy (LOL) trzymaja sie razem :

laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish

laugh

"Śmierć Jezusa mnie porusza" i inne bzdety o rodzinie laugh

Śpiewa to koleś wymachujący maczetą, który spuściłby by wpierdol każdemu, kto się krzywo na niego spojrzy laugh

Niezłe jaja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
spuściłby*

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Skorpion BB
Ice18 może przesadziłem że tylko dla kasy ale jakoś nie wierze w to że bardzo poważnie sadził że będzie jeszcze mistrzem świata.Nie dał rady wtedy gdy forma była bardzo dobra więc teraz tym bardziej.Musisz przyznać że dosyć łatwo zarobił kase w niektórych walkach gdzie koniec był liczony w sekundach.I żebyś mnie źle nie zrozumiał.Nie czepiam sie Gołoty.Uważam że gdyby nie psychika byłby najlepszym białym bokserem.

przeciez za zwyciestwo jest wiecej $$$ niz za przegrana smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ice18 masz racje.Tylko z Jego psychiką nie mógł wygrywać co udowodnił nie jeden raz.Przecież już teraz zapowiadał koniec kariery.Pojawi sie szansa znowu wyjść na ring i pewnie skorzysta.Chyba lepiej przegrywać i zarabiać niż całkowicie zrezygnować z boksu.I będzie 50-letni dziadek i Jego 20 szansa na zdobycie mistrzostwa wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Golocie nie chodzi o forse. Raczej to bardzo czesty efekt wsord bokserow ktorzy po 2x latach zajmowania sie jednym nic innego nie potrafią i nie umią sobie znalezc mejsca w zyciu. Stad w historii hw bylo pelno ktorzy zupelnie niepotrzebnie wracali lu btakich ktorzy nie potrafili skonczyc - tutaj patrz Holy, legenda boksu robi z siebie worek do bicia dla kelnerow.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Skorpion BB
Ice18 masz racje.Tylko z Jego psychiką nie mógł wygrywać co udowodnił nie jeden raz.Przecież już teraz zapowiadał koniec kariery.Pojawi sie szansa znowu wyjść na ring i pewnie skorzysta.Chyba lepiej przegrywać i zarabiać niż całkowicie zrezygnować z boksu.I będzie 50-letni dziadek i Jego 20 szansa na zdobycie mistrzostwa wink

poprostu jego celem jest zdobycie paska a jak chec do boksowania jest to czemu nie boksowac
zreszta lepiej zeby byla jeszcze jedna walka zeby odszedl jako zwycięsca. jestes tak dobry jak twoja ostatnia walka ;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ice18
zwycięsca. jestes tak dobry jak twoja ostatnia walka ;-)

laugh

kononowicz ma madrzejsze teksty

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
literowka zamiast s to z ;]
a co do 2 to bardziej sie mowi twoja druzyna jest tak dobra jak jej ostatni mecz
Ty za bardzo tez nic madrego tu nie wpisales oprocz tego ze pomyliles Niemca z Polakiem

Blade Runner
Blade Runner
Oto dlaczego Gołota dostaje kolejne szanse na tytuł podczas gdy dużo trudniej dostać je lepszym bokserom. Wystarczy spojrzeć na ten temat.

Wystarczy, że tylko Gołota wyjdzie na ring, a dyskusja toczy się długo po tym. Gdyby Michalczewski, Saleta czy Sosnowski zdobyli teraz mistrzostwa wszystkich federacji, to tego rodzaju temat pewnie nie wyjechał by dalej niż za 2 stronę.

Gołota jest już za słaby do walki o MŚ, ale faktem niezaprzeczalnym jest, że budzi skrajne emocje. Dlatego też jego kariera potoczyła się tak, a nie inaczej.

Natomiast co do rzekomych słów Kinga, to nie chciałbym by Andrzej znów zaczynał. Próbował, nie udało się. Teraz będzie jeszcze starszy i z odnowioną kontuzją ręki, która przecież i tak od lat w pełni sprawna nie była.

Jedyne co Gołota mógłby jeszcze zrobić to dać pożegnalną walkę w Polsce z jakimś leszczem. A potem na ryby.

Blade Runner
Blade Runner

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bzyku

piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by snaders
Prawdziwe ultrasy trzymają się razem piwo
Legia i Gołota w mym sercu na zawsze hura Precz z piknikami !

Jestem własnie w Polsce.
Jutro dzień szczególny , Świeto Niepodległości.

Po Teleexpresie emitowali dziś króciutki reportaz z wizyty muzyków zespołu Sabaton w Polsce.
Goscie nagrali płyte o bitwach II wojny światowej.
W numerze "40-1" opiewają bohaterstwo polskich zołnierzy w bitwie pod Wizną.
Ja ,jako czołowy piknik ,Sabatona słucham od dawna ,wiem też bardzo duzo na temat polskiego września.

Czy ultrasy w dresach też ?

Żolnierze kampanii wrześniowej - SZACUN piwo

Sabaton - podziekowane piwo

Jak beda nagrywać płyte o najwiekszych posmiewiskach powinni jeden numer poswiecić Gołocie i jego zagorzałym fanom ,tyle że ci ostatni preferuja pseudo hip-hop z maczetą w łapie laugh

PS. http://peb.pl/albumy-rock-and-metal/342825-rapidshare-sabaton-dyskografia-2001-2008-a.html

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
tylko, że Gołota osiągnał sławe i pięniadze i mówić o Nim się bedzie zawsze a ty pozostaniesz cale zycie szarakiem wylewajacym swoje kompleksy na forum.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by ice18
tylko, że Gołota osiągnał sławe i pięniadze i mówić o Nim się bedzie zawsze a ty pozostaniesz cale zycie szarakiem wylewajacym swoje kompleksy na forum.

laugh

Jak widać słowo kompleksy jest Ci bardzo obce ,uzywasz ,ale nie wiesz co znaczy.

Swoja droga jakby mnie mieli wielbić tacy to Bogu dziekuje ,ze przeznaczył dla mnie role szaraka smile

Sława ?
Hahaha ,sława tchórza spieprzajacego z ringu ,ładna mi slawa.
A pieniądze ?
Rzecz nabyta ,lepiej kapitał w głowie niz w kieszeni ,jakbys miał to wiedziałbyś ,ze o pieniadze nie bedziesz musiał sie martwić.

OVER !

papa

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
"Polski "kibic-znawca" będzie mu tylko wypominał porażki z Lewisem, jednym z największych w historii, czy też wpadki z Brewsterem bądź teraz Austinem." wielu was jak widze ;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ze co zeby mowic ze Golota jest przegrancem i popaprancem to 'trzeba cos osiagnac w boksie'?
Zeby mowic ze Fabianski jest parodia bramkarza trzeba bronic w Premiership w druzynie z gornej polowy tabeli conajmniej o ile nie w pierwszej czworce?
Zeby mowic ze Cimoszewicz jest komunistyczna szuja przyniesiona na sowieckich bagnetach trzeba wejsc do Sejmu?
dobry humor co niektorzy prezentuja laugh
Powiedzmy ze place za TV w ktorej pokazuja mecze Premiership i nie moge wyrazic swojego zdania o pilkarzach w niej wystepujacych bo sam nic nie osiagnalem a napewno nie w tej lidze nie gralem?
Pewna grupa, szczegolnie zwolenicy PiS chodza jacys tacy ponurzy po tym swiecie, jak ktos jest zadowolony z zycia to zapewne jest z układu taka ich logika panowie wiecej dystansu

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Nie nie trzeba ;-)

Strona 13 z 15 1 2 11 12 13 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Lukasz111, alfa, Sensei, burbon, aker, betowiec, 11kera11), 3,177 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,799
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025