|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
CIEKAWE CZY JAKBY KTOŚ WYGRAŁ Z MILIARD ALBO Z DZIESIĘĆ, TO CZY TAKI STS CZY PROFESJONAŁ BĘDZIE MIAŁ KASY, ŻEBY MU WYPŁACIĆ. WŁAŚNIE MAM TAKI ZAMIAR, GDZIEŚ KOŁO SIERPNIA WYGRAC SPORO FLOTY I NIE WIEM CZY MI WYPŁACĄ. EJ, TO NIE JEST ŻART!!!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Na jednym kuponie przynajmnie w sts wygrana nie moze przekraczac 10000zł a propo jasnowidzem jestes ze chcesz taka kase wygrac
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
Spoko spoko hanna, a jak sobie obstawię na dwudziestu kuponach na maksa, to będę miał 20 x 10000 = 200000, paniemajesz? a tak a propos jasnowidzenia, to tak sobie już jasnowidzę trzy lata i nic...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Spoko że ci wypłacą. Muszą, ale nie wiem czy w TOTOMIXIE będą mieli bo ja zgarnę całą kasę
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wygrana na jeden kupon niemoze przekraczac 20000zl jako mecze do 16 spotkan.Jezeli jest to gra systemowa moze to byc nawet50000zl Natomiast gdybys wygral ,miliard,czy tez kilka,to zaplacono by ci w kilka dni w zaleznosci ,od miejsca wyplaty.Jesli bys udal sie do siedziby glownej sts,bylo by to kilka dni .Natomiast jesli bylo by to male miasto,a chcial bys koniecznie odebrac wygrana wlasnie w swoim miescie ,moglbys czekac nawet miesiac.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jeżeli chodzi o profesjonl to sam widziałem gościa odbierającego ponad 100 tys. Czasami prof dogadyje się z klientami i wypłaca wygrane po 20 tys bo tyle akurat mają wkasie. co do sts to na większe wygrane trzeba poczekać trochę czasu bo mają oni pustki w kasie - zwłaszcza a poniedziałki
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
masta killa?
To Ty Boczuś?
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
nie!!! masta killa to nie boczuś. jestem raczej szczupły. pozdrawiam.
|
|
|
Link skopiowany do schowka