|
|
old hand
|
|
old hand
BETCRIS JEST W PEŁNI PO POLSKU !! nawet mają polski support [email protected] PS. nie wiem kiedy to wprowadzili ale ja to dopiero teraz zauważyłem 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Na stronie jest napisane, że jest 100% pierwszego depozytu. Więc w końcu to jak jest? Ktoś dostał 100% czy freebet i skorzystał oraz czy wypłacił? Jaką najlepiej walutę? Funt jesli chce się bonus 100% jak najwięcej? Ja miałem kiedyś w http://www.iberosports.com konto potem ten buk umarł zabierając mi 190EURO które zrobiłem za rejestracje bo dawali 10E. A potem okazało się że betcris przejął tą firmę i wypłacił. Wtedy to konto miałem na tatę. No i nie wiem czy rezykować. Niby nigdy tam się nie rejestrowałem. A wpisując dane z http://www.iberosports.com wychodzi że już tam konta nie mam. Jakieś opinie... ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie nie rejestrowales w betcris to smialo, a free bet w funtach najlepiej 100ł free bet , jak nie dopiszą pogadać na livechacie lub doo polskiego supportu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
o co chodzi.. gosc mnie sie pyta na czacie o haslo zeby dopisac bonus?? od kiedy to hasla sie podaje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Betcris zawsze tak robił,bez tego nie można sie o nic zapytać nawet w sprawie swojego konta. możesz mu podać śmiało mają zabezpieczony chat
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ostrzegam przed BetCrisem o to mail jaki dostałem , gdy chciałem wypłacić pieniadze: Witamy Aby dokonać wypłaty musi nam Pan przesłać skan bądź zdjęcie dowodu osobistego (przód i tył),jeżeli depozyt wykonany był za pomocą Karty Kredytowej wtedy również skan bądź zdjęcie przodu oraz tyłu karty wraz z odkrytymi trzema ostatnimi cyframi tak zwanymi CVV ,jak również wypełniony formularz autoryzacji karty kredytowej. Pozdrawiamy Obsługa Klienta . Najpierw napisali , że bonus jest 100 % , gdy wpłaciłem im 100 euro . otrzymałem freebeta 80 euro pod warunkiem że 5 razy obrócę depozytem , a na koniec zażadano ode mnie 3 cyfrowego kod CVV wraz z pełnym skanem karty (widac nie strczy im 100 euro chcą jeszcze ukraść 2000) Moim zdaniem to są naciagacze i oszusci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wymaganie takich informacji jest już lekko skandaliczne. Podawanie hasła do konta u nich na czacie jeszcze jakoś mogę zrozumieć, choć w wielu standardach to się nie mieści. Ale coś takiego? Może jeszcze security code i hasło do NETellera zażądają?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Akurat jansonix to moj kolega i widzialem tego maila i tez jestem w szoku. Dodam jeszcze, ze zrezygnowal on najpierw z freebeta i gdy zlecil wyplate to dostal taki liscik. Jakim cudem ta firma ma note A+ to nie wiem. I co to jest za formularz autoryzacji karty kredytowej to pojecia nie mam. Sprawa na pewno bedzie miala dalszy ciąg.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Betcris zwrócił mi w końcu pieniądze , więc powinienem o tym napisać . Koronnym argumentem dla nich okazało sie to że zagroziłem ,iż w przypadku nie cofnięcia mi pieniędzy na kartę, złoże reklamację w Banku i będę próbował odzyskać pieniądze przez ubecpieczenie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak długo czeka sie u nich na wypłatę na moneybookers?? i wogóle czy przysyłają coś na maila że wypłata jest realizowana, bo zleciłem wypłatę a środki cały czas na koncie??
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
jak tam można grać przez telefon?? Czy ktoś obstawiał już tam przez komórke??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tam darmowe wyplaty maja tylko w piatki i to w jakis godzinach. Jakie to godziny polskiego czasu?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tam darmowe wyplaty maja tylko w piatki i to w jakis godzinach. Jakie to godziny polskiego czasu? Musisz zlecic wypłatę przed godziną 21-szą naszego czasu ( przed 15-stą ich czasu lokalnego) w piątek by wypłata była za free...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wpłacał ktoś tam pieniądze za pomocą karty? Ja niestety wpłaciłem i teraz dopiero zobaczyłem że przy wypłacie będę musiał przejść "autoryzacje karty kredytowej" a to już nie jest takie wesołe. Zobaczcie jakie dane muszę ujawnić. Link [ betcris.com] Czy ktoś oprócz jansonix który pisze kilka postów wyżej o tym samym przez to przechodził?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Załozyłem niedawno u nich konto ale nie wpłaciłem jeszcze pieniędzy.Chciałem najpierw poobserwowac ruchy kursów.Niestety za nic nie mogę rozgryśc jak u nich stawia się zakłady.Po wybraniu np.piłki nożnej i dalej ligi na którą chcę zagrac (na górze jest informacja że jest to drugi krok z czterech )i naciśnięciu przycisku o przejściu do kroku trzeciego zamiast kursów wyświetla się że nic nie zaznaczyłem.Próbowałem już na różne sposoby włącznie ze zmianą rodzajów sportów i ciągle to samo.Czy mógłby mi Ktoś pomóc? Z góry dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zalogowany jestes gdy wybierasz zaklady?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
zalogowany jestes gdy wybierasz zaklady? TAK !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis od nich dostalem mejla z promocja 100% do 100eur. Obrot bonusa 6 razy po kursie min. 1,50
Wyplacalni sa, nie ma problemow? Warto grac?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Raczej freebet to jest niż bonus.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlatego freebet? Standardowy bonus, wplacasz 100e dostajesz nastepne 100e. Obracasz kasa i mozesz wyplacic i depozyt i bonus.
Problem jest, ze cos nie moge sie zalogowac, da sie jakos odzwyskac login i haslo?
|
|
|
Link skopiowany do schowka