|
|
journeyman
|
|
journeyman
za starych czasow w gazetce z stsu wklejali zeskanowane prawdziwe kupony,jednak widac to nie wystarczalo ,wiec spece z PRu pewnie doradzili zeby klamac i wciskac ludziom kit o tych nieistniejacych wygranych domach z basenami i bentlejach za kupony po 2 zlocisze
BANDA KRETYNOW
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
te kupony z stsu to nie jest sciema, moge potwierdzic ze kupon na 69 tys jest prawdziwy i kilka na 10 tys w tym jeden moj  jest grupa grajacych majaca tyle kasy ze dla nich postawic 5 czy 10 tys i przegrac to pikus ... a ze czasami wygraja to inna bajka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh dobra sciema i pewnie jeszcze kupon zagrany za 500zl  . swego czasu takie praktyki stosowali naziemni totomix i sts ale jak zaliczyli kila wpadek z meczami lub wynikami to pzrestali drukowac te glupoty. czesto mozna bylo znalesc w tych niby wygranych kuponach mecze ktore odbywaly sie np za kilka dni lub wynik byl zupelnie inny..no ale czy to waznie . dzieciaki zobacza taki kupon to ida jak ćmy do swiatla  własnie był cały news w TVN jak kolesia "wyruchali" i wypłacili mu zamiast ok 95 "klocków" jedyne 5 z kawałkiem, ze względu na ichniejszy regulamin 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skandal ! Zakład został przyjęty za 0,50, a teraz chcą wypłacić za 0,03. Czyli firma czeka na wyniki i jesli kupon jest przegrany to zgarniają kasę, a jeśliw wygrany to ucinają wygraną. Niedawno rozmawiałem ze Sportingbetem na temat limitów wygranych. Miałem rozpis gdzie pojedyncze wygrane wynosiłypowyżej 300 tys. zielonych i wszystko byłoby dobrze gdyby wśród nich nie było meczy z lig których dotyczy odrębny paragraf. Dostałem odpowiedź, że jeśli mi przyjeli zakład to oznacza to, że cała wygrana będzie wypłacona, ale jakoś mam wątpliwości. W Betssonie max wygrana na zakład to 18000 złotych i faktycznie nie przyjęli stawki jesli wygrana przekraczała. Warto czytać regulaminy i grać u poważnych bukmacherów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te wszystkie kupony z stsu to wielka sciema bo - 1. wszystkie maja ten sam kod kreskowy, mowie tu o kreskach, nie o cyfrach 2. kto stawia pewniaki po @ 1,2 - 1.4 i dodaje remisy po okolo @ 3 ? stawia potem grube pieniadze ? 3. mozna mnozyc takie kupony z dziwnie dobieranymi zdarzeniami
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
te wszystkie kupony z stsu to wielka sciema bo - 1. wszystkie maja ten sam kod kreskowy, mowie tu o kreskach, nie o cyfrach Rozbawiłeś mnie do łez.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te wszystkie kupony z stsu to wielka sciema bo - 1. wszystkie maja ten sam kod kreskowy, mowie tu o kreskach, nie o cyfrach Rozbawiłeś mnie do łez. A niby czemu ? Myslisz,ze kod kreskowy rozni sie cyferkami ?  To raczej Ty rozbawiles nas do lez.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
co do tego kuponu za 190 kawalkow moze byc prawda,bo dzisiaj czytalem w gazecie(Echo Dnia) ze koles z Kielc wygral w zakladach bukmacherskich wielokrotnosc 190tys ale nie napisali ile dokladnie
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
te wszystkie kupony z stsu to wielka sciema http://sts.pl/takgraja.phpDrugi kupon od gory ten z wygrana 209 000 jest kuponem mojego kolegi ,wszystkie 100 było wysylane przy mnie .Byly przy tym tez jeszcze inne 2 osoby z tego forum wiec kolego jak nie masz o czyms pojecia to nie piernicz głupot. Sts czasem faktycznie wklejal na strony jakies cuda ,ale nie uogolniaj,ze wszystkie kupony to sciema 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te wszystkie kupony z stsu to wielka sciema bo - 1. wszystkie maja ten sam kod kreskowy, mowie tu o kreskach, nie o cyfrach Rozbawiłeś mnie do łez. A niby czemu ? Myslisz,ze kod kreskowy rozni sie cyferkami ?  To raczej Ty rozbawiles nas do lez. "wielcy znawcy" a czytac ze zrozumieniem nie potrafia, warto czasami myslec  te niby skany maja ten sam kod kreskowy ( kreski ) a kupony powinny roznic sie cyframi i kreskami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te wszystkie kupony z stsu to wielka sciema http://sts.pl/takgraja.phpDrugi kupon od gory ten z wygrana 209 000 jest kuponem mojego kolegi ,wszystkie 100 było wysylane przy mnie .Byly przy tym tez jeszcze inne 2 osoby z tego forum wiec kolego jak nie masz o czyms pojecia to nie piernicz głupot. Sts czasem faktycznie wklejal na strony jakies cuda ,ale nie uogolniaj,ze wszystkie kupony to sciema  moze i faktycznie uogolnilem ale mialem wlasnie na mysli te cuda o ktorych wspominasz, a ten pierwszy kupon, wygrany za ponad 330k wygrany wyslal moj wujek, wierzysz mi ?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
te wszystkie kupony z stsu to wielka sciema http://sts.pl/takgraja.phpDrugi kupon od gory ten z wygrana 209 000 jest kuponem mojego kolegi ,wszystkie 100 było wysylane przy mnie .Byly przy tym tez jeszcze inne 2 osoby z tego forum wiec kolego jak nie masz o czyms pojecia to nie piernicz głupot. Sts czasem faktycznie wklejal na strony jakies cuda ,ale nie uogolniaj,ze wszystkie kupony to sciema  moze i faktycznie uogolnilem ale mialem wlasnie na mysli te cuda o ktorych wspominasz, a ten pierwszy kupon, wygrany za ponad 330k wygrany wyslal moj wujek, wierzysz mi ? ogolnie to mi to wali  czy to wyslal twoj brat ,ciotka czy pies .Co tym pytaniem chcesz udowodnic .Ja akurat wierze,ze jest prawdziwy bo jest na nim jeden mecz w ,ktorym wynik był wiadomy przed spotkaniem.Przynajmniej w pewnych miejscach. masz jeszcze jakies inne glupie pytania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolnie to mi to wali  czy to wyslal twoj brat ,ciotka czy pies .Co tym pytaniem chcesz udowodnic .Ja akurat wierze,ze jest prawdziwy bo jest na nim jeden mecz w ,ktorym wynik był wiadomy przed spotkaniem.Przynajmniej w pewnych miejscach. masz jeszcze jakies inne glupie pytania mnie tez wali, ze ciebie tez to wali, wali mnie tez to, ze to kupon twojego znajomego wierzysz w ten kupon, bo jest na nim niby wynik, ktory byl wiadomy przed rozpoczeciem spotkania? argumentacja nie ma co 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Czlowieku walnales glupte i brniesz w to dalej  Nie badz żałosny. Opisac Ci co bylo po tym jak trafil kupon,dlaczego byly takie mecze a nie inne czy co jeszcze .Co ty sadzisz ,ze ludzie nie trafiaja takich kuponow .To jszcze chyba malo widziales
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czytaj ze zrozumieniem, czasami warto, naprawde uwierz mi chociaz w to 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Dobra wierze Ci .Nie mamy o czym dyskutowac
|
|
|
|
|
|
|
Prędzej uwierzę w kupony z STS niż w ten z Betsafe. Dla mnie to niemożliwe, zagrać w ten sposób, a jeszcze trafić.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|