Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 17 1 2 11 12 13 14 15 16 17
M
journeyman
journeyman
M Offline
za starych czasow w gazetce z stsu wklejali zeskanowane prawdziwe kupony,jednak widac to nie wystarczalo ,wiec spece z PRu pewnie doradzili zeby klamac i wciskac ludziom kit o tych nieistniejacych wygranych domach z basenami i bentlejach za kupony po 2 zlocisze

BANDA KRETYNOW

Bonus: Unibet
Ice Hockey Champion
Ice Hockey Champion

addict
addict
te kupony z stsu to nie jest sciema, moge potwierdzic ze kupon na 69 tys jest prawdziwy i kilka na 10 tys w tym jeden moj smile jest grupa grajacych majaca tyle kasy ze dla nich postawic 5 czy 10 tys i przegrac to pikus ... a ze czasami wygraja to inna bajka

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by raiders_
heh dobra sciema i pewnie jeszcze kupon zagrany za 500zl laugh laugh laugh .
swego czasu takie praktyki stosowali naziemni totomix i sts ale jak zaliczyli kila wpadek z meczami lub wynikami to pzrestali drukowac te glupoty.
czesto mozna bylo znalesc w tych niby wygranych kuponach mecze ktore odbywaly sie np za kilka dni lub wynik byl zupelnie inny..no ale czy to waznie . dzieciaki zobacza taki kupon to ida jak ćmy do swiatla laugh

własnie był cały news w TVN jak kolesia "wyruchali" i wypłacili mu zamiast ok 95 "klocków" jedyne 5 z kawałkiem, ze względu na ichniejszy regulamin smirk

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Skandal ! Zakład został przyjęty za 0,50, a teraz chcą wypłacić za 0,03. Czyli firma czeka na wyniki i jesli kupon jest przegrany to zgarniają kasę, a jeśliw wygrany to ucinają wygraną. Niedawno rozmawiałem ze Sportingbetem na temat limitów wygranych. Miałem rozpis gdzie pojedyncze wygrane wynosiłypowyżej 300 tys. zielonych i wszystko byłoby dobrze gdyby wśród nich nie było meczy z lig których dotyczy odrębny paragraf. Dostałem odpowiedź, że jeśli mi przyjeli zakład to oznacza to, że cała wygrana będzie wypłacona, ale jakoś mam wątpliwości. W Betssonie max wygrana na zakład to 18000 złotych i faktycznie nie przyjęli stawki jesli wygrana przekraczała. Warto czytać regulaminy i grać u poważnych bukmacherów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
te wszystkie kupony z stsu to wielka sciema bo -
1. wszystkie maja ten sam kod kreskowy, mowie tu o kreskach, nie o cyfrach
2. kto stawia pewniaki po @ 1,2 - 1.4 i dodaje remisy po okolo @ 3 ? stawia potem grube pieniadze ?
3. mozna mnozyc takie kupony z dziwnie dobieranymi zdarzeniami

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by Linc
Rozbawiłeś mnie do łez.

addict
addict

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Gandhi
Rozbawiłeś mnie do łez.

A niby czemu ? Myslisz,ze kod kreskowy rozni sie cyferkami ? laugh
To raczej Ty rozbawiles nas do lez.

enthusiast
enthusiast
Kolejne, nieszczesliwe podejscie po 10K...
Bourges zawodzi po raz 2-gi z rzedu, w niemal identycznej sytuacji (1 blad po 10K)

[Linked Image] [img375.imageshack.us][Linked Image] [g.imageshack.us]

Ale jak to mowia, co sie odwlecze to...:)
Sporo szczescia w Eurolidze kobiet, remis po 1 kwarcie, -7 po 2-giej, -24 pod koniec 4, na szczescie rzut za 2, przechwyt i 2 rzuty wolne na 4 sekundy przed koncem. TRAFILA, morda moja!:)

[Linked Image] [img375.imageshack.us][Linked Image] [g.imageshack.us]

stranger
stranger
co do tego kuponu za 190 kawalkow moze byc prawda,bo dzisiaj czytalem w gazecie(Echo Dnia) ze koles z Kielc wygral w zakladach bukmacherskich wielokrotnosc 190tys ale nie napisali ile dokladnie

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
te wszystkie kupony z stsu to wielka sciema

http://sts.pl/takgraja.php

Drugi kupon od gory ten z wygrana 209 000 jest kuponem mojego kolegi ,wszystkie 100 było wysylane przy mnie .Byly przy tym tez jeszcze inne 2 osoby z tego forum wiec kolego jak nie masz o czyms pojecia to nie piernicz głupot.

Sts czasem faktycznie wklejal na strony jakies cuda ,ale nie uogolniaj,ze wszystkie kupony to sciema stop

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by szymonez
Originally Posted by Gandhi
Rozbawiłeś mnie do łez.

A niby czemu ? Myslisz,ze kod kreskowy rozni sie cyferkami ? laugh
To raczej Ty rozbawiles nas do lez.

"wielcy znawcy" a czytac ze zrozumieniem nie potrafia, warto czasami myslec laugh
te niby skany maja ten sam kod kreskowy ( kreski ) a kupony powinny roznic sie cyframi i kreskami

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rafal08

Drugi kupon od gory ten z wygrana 209 000 jest kuponem mojego kolegi ,wszystkie 100 było wysylane przy mnie .Byly przy tym tez jeszcze inne 2 osoby z tego forum wiec kolego jak nie masz o czyms pojecia to nie piernicz głupot.

Sts czasem faktycznie wklejal na strony jakies cuda ,ale nie uogolniaj,ze wszystkie kupony to sciema stop

moze i faktycznie uogolnilem ale mialem wlasnie na mysli te cuda o ktorych wspominasz,
a ten pierwszy kupon, wygrany za ponad 330k wygrany wyslal moj wujek, wierzysz mi ?

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline

moze i faktycznie uogolnilem ale mialem wlasnie na mysli te cuda o ktorych wspominasz,
a ten pierwszy kupon, wygrany za ponad 330k wygrany wyslal moj wujek, wierzysz mi ?

ogolnie to mi to wali grin czy to wyslal twoj brat ,ciotka czy pies .Co tym pytaniem chcesz udowodnic .Ja akurat wierze,ze jest prawdziwy bo jest na nim jeden mecz w ,ktorym wynik był wiadomy przed spotkaniem.Przynajmniej w pewnych miejscach.

masz jeszcze jakies inne glupie pytania

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ogolnie to mi to wali grin czy to wyslal twoj brat ,ciotka czy pies .Co tym pytaniem chcesz udowodnic .Ja akurat wierze,ze jest prawdziwy bo jest na nim jeden mecz w ,ktorym wynik był wiadomy przed spotkaniem.Przynajmniej w pewnych miejscach.

masz jeszcze jakies inne glupie pytania

mnie tez wali, ze ciebie tez to wali, wali mnie tez to, ze to kupon twojego znajomego
wierzysz w ten kupon, bo jest na nim niby wynik, ktory byl wiadomy przed rozpoczeciem spotkania? argumentacja nie ma co laugh

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
Czlowieku walnales glupte i brniesz w to dalej laugh Nie badz żałosny. Opisac Ci co bylo po tym jak trafil kupon,dlaczego byly takie mecze a nie inne czy co jeszcze .Co ty sadzisz ,ze ludzie nie trafiaja takich kuponow .To jszcze chyba malo widziales papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czytaj ze zrozumieniem, czasami warto, naprawde uwierz mi chociaz w to laugh

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
Dobra wierze Ci .Nie mamy o czym dyskutowac

Prędzej uwierzę w kupony z STS niż w ten z Betsafe. Dla mnie to niemożliwe, zagrać w ten sposób, a jeszcze trafić.

Strona 13 z 17 1 2 11 12 13 14 15 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, $-man, betowiec, Sensei, rymoholik, alfa, aker, rafal08), 1,469 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,333
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025