|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a gdzie go wklepac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moja Vista nie widzi zewnetrznego dysku twardego, jest jakies proste wyjscie ? troche poszperałem w necie i znalazlem pare propozycji np zainstalowabnie nfts-3g ale po sciagnieciu nie bardzo wiem jak ;f, probowalem Acronisa ale tez nic. help juz neiaktualne, podlaczylem sprzet kolejny raz i zadzialalo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
e hm. uporalem sie juz z systemem, zainstalowalem wszystko i teraz mi konnekt nie dziala (gadu ogolnie rzecz biorac nie padlo) co moze byc przyczyna ?:P
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Chłopaki,
mam teraz ruter przy kompie stacjonarny i dzięki temu mam też neta piętro wyżej przy lapku. Przedłużałem umowę z tepsą na neta i wcisnęli mi liveboxa i antenę satelitarną za złotówkę9przyda się bo u siebie mam tylko 4 programy). Czy muszę instalować liveboxa,żeby odbierać tą ich telewizję czy mogę pozostać przy tym moim ruterze? Ja w sprawach technicznych lewy jestem strasznie i dlatego boję się instalowac liveboxa skoro ten router hula.
Jesli jednak musiałbym instalować lioveboxa,to pytanie czy na lapku(ma wifi)musailbym coś instalować(jakis program,adapter?)?Czy tylko wystarczy włączyć i sam mi wykryje siec? z góry dzięki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
chce kupić pamiec do laptopa czy jak kupie 2 sztuki tych pamieci: http://www.play.com/PC/PCs/4-/68570...200pin-SODIMM-Laptop-Memory/Product.htmlto bedą one pracowac w dual chanel czy nie czy do trybu dual muszą być pamięci z jakims specjalnym oznaczeniem? czy duza jest różnica w pracy pamieci CL4 i CL5? czy nie ma sensu płacić drożej za CL4
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do dual to jest to kwestia jak wlozysz ten ram np u mnie w stacjonarnym sa 3 sloty na ram, zeby byl dual musi byc ram w 1 i 3cim slocie. Nie wiem czy jesli sa we wszystkich rownoczesnie to dual dziala czy nie - osobiscie mam 2 kosci ramu w 1 i 3 slocie i dual jest. A wlasnie, czy jak dorzuce ram jeszcze w drugi slot to dual dalej dziala czy juz nie ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja mam laptopa i są tylko 2 sloty? a czy jak wrzuce 2gb w jeden i 1gb w drugi to dual tez działa?? albo jak płyta obsługuje tylko 3gb a ja wrzuce 4gb 2x2gb to tego 1gb nie bedzie widac, a dual nadal bedzie działał czy juz nie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"ja mam laptopa i są tylko 2 sloty?" to jest pytanie czy stwierdzenie ?:P Na to juz nie potrafie odpowiedziec.. ale wydaje mi sie, ze dwie rozne kosci ramu nie beda ze soba najlepiej wspopracowac pod katem dualchanellu. Generalnie to juz musi sie ktos inny wypowiedziec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dual działa tylko z tymi samymi rodzajami pamięci. Nie chce mi się wierzyć, że płyta obsługuje tylko 3GB i ma Dual. Zresztą do czego Ci ten dual? Tak naprawdę to niewiele daje (prawdopodobnie nawet nie poczujesz różnicy).
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dwa sloty! dzieki kupie obojetnie co i tak bedzie działac w dualu czy tez nie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sprawa wygląda tak, że jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o komputery więc wybaczcie moje słownictwo: zamówiłem ostatnio komputer. odpakowałem i zacząłem montować i pojawił się problem bo ten kabel, który łączy jednostkę z monitorem (z niebieską końcówką i takimi ząbkami) wchodzi tylko do monitora, do jednostki nie pasuje. Czy mogę kupić w byle jakim sklepie taką drugą końcówkę, żeby pasowała czy muszę czekać do poniedziałku i wtedy dzwonić do tej firmy?
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
mam ten sam problem w firmie, nowy monitor i stary komp, dokupuje dzisiaj karte graficzna z takim wejsciem jak ma kabel z monitora.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam ten sam problem w firmie, nowy monitor i stary komp, dokupuje dzisiaj karte graficzna z takim wejsciem jak ma kabel z monitora. ehhh :/ to nie dobrze. Ale dzięki za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kumpel ma problem z zewnętrznym dyskiem, poniżej jego wyjaśnienie Witam.
Przedwczoraj kupilem sobie verbatim dysk 250 Gb. Po podlaczeniu do kompa wszystko smigalo. Zgralem kika giga filmow i pare plikow spakowanych rarem. Odlaczylem dysk i poszedlem z nim do kumpla. Niestety u niego juz nie wykrywal dysku, po powrocie do domu na moim komputerze windows tez juz nie wykrywal dysku. Swiatelka na nim sie swieca,wiec zasilanie jest.
Co moge z tym zrobic? W gre wchodzi tylko reklamacja?
Prosze o pomoc.
Dziekuje i pozdrawiam. Jak wiecie, to pomóżcie, bo chłopak ma tam ważne dane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze zworki poprzestawiał w miedzy czasie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można sprawdzić "na ucho" czy dysk pracuje. Jesli tak to spróbować np. pod linuksem. Jak się nie zgłosi to do serwisu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
podaj dokładnie co komp wyswietla , moze poszła tyko pamiec mbr dysku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, pytanie do znawców systemu Windows.
Mam Vistę.
Z biegiem czasu nazbierało mi się mnóstwo softów pokerowych. Wiadomo - instalacja.
I teraz mam tego pełno zainstalowanego na ścieżce C://Program Files/ i tutaj softy.
Teraz chciałbym stworzyć oddzielny folder dla tych softów. Jak przenieść te programy bez odinstalowywania tak żeby działały ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|