|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostalem dzisiaj FreBeta od Bwin na miala , tylko nie wiem gdzie mam wpisac ten cholerny kod zeby kasa pojawila sie na koncie ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak dlugo Bwin rozlicza mecze?
Wynik jest juz u nich na stronie ale kupon nadal nie jest rozliczony - dodam ze mecz skonczyl sie w nocy kolo 2.. troche czasu juz minelo.. na maila tez nie odpowiadaja..
czy czesto sie to zdarza u tego buka?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak dluge zwykle czekacie na wyplate pieniedzy na MB? Pierwszy raz zlecilem wyplate z Bwin  Od wszystkich bukow wyplaty sa juz na koncie MB, a ta z Bwin nadal wisi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dluge zwykle czekacie na wyplate pieniedzy na MB? Pierwszy raz zlecilem wyplate z Bwin  Od wszystkich bukow wyplaty sa juz na koncie MB, a ta z Bwin nadal wisi  oni potrafia niezle slimaczyc sie jesli chodzi o wyplaty na MB czasem nawet 3 dni bankowe, lepiej pisz maila i pogon skubancow
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak dluge zwykle czekacie na wyplate pieniedzy na MB? Pierwszy raz zlecilem wyplate z Bwin  Od wszystkich bukow wyplaty sa juz na koncie MB, a ta z Bwin nadal wisi  I dzisiaj przyszło. Czyli okres oczekiwania 5 dni :/ Chyba najgorszy buk pod tym wzgledem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ma ktos moze linka do Bwin Mobile? Od kilku dni probuje sobie wyslac i nic, caly czas "wystapil blad". Nawet wybranie jakiejs innej komorki nie pomaga :/ Chce Bwin Mobile na Windows CE.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam. jak wam BWIN rozliczył mecz 1 ligi Tureckiej kosza , Fener- Besiktas ? mi jako lost Fener co jest bzdura, 1 rszy raz mam taki problem i teraz pytanie ? pisać do nich czy sami poprawią ? i kiedy mogę się spodziewaćtej poprawy ? miał ktoś już taki przypadek ?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam. jak wam BWIN rozliczył mecz 1 ligi Tureckiej kosza , Fener- Besiktas ? mi jako lost Fener co jest bzdura, 1 rszy raz mam taki problem i teraz pytanie ? pisać do nich czy sami poprawią ? i kiedy mogę się spodziewaćtej poprawy ? miał ktoś już taki przypadek ?
Pozdrawiam zrobia korekte w najblizszym czasie, nie masz sie co denerwowac  Pzdr
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
Witam,
Była niedawno taka promocja dla nowych graczy w BWIN, że po zarejestrowaniu ze specjalnego linka i wpłacie 60 PLN otrzymać się miało grę Football Manager 2009. Tak uczyniłem, zarejestrowałem, wpłaciłem i cisza. Zadnego info o ewentualnej wygranej i przesyłce. Nic. Support kieruje do Działu Promocji i od 13 listopada cisza. Premiera gry 21 listopada więc może jeszcze nic nie piszą bo gier nie mają. Czy ktoś może coś o tym wie? Aha było 500 sztuk niby tych gier.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pierwsze słyszę, ale jeśi tak to ciekawa promocja
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
Znaczy link rejestracyjny do bwin nie działa. Ten co podałem do cmrev to działa i jest opis promocji.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
Ok. Jest jakies info:
Uprzejmie informujemy, że promocja rejestracyjna Football Manager 2009 została zakończona. Nasz Dział Merketingowy zajmuje się obecnie stowrzeniem listy zwycięzców. W związku z faktem, że rejestracja była możliwa z kilku stron partnerskich, stowrzenie takiej listy może zająć do 1 tygodnia.
Zwycięzcy zostaną poinformowani droga mailową o wynikach akcji promocyjnej.
Prosimy więc o cierpliwe oczekiwanie na nasz e-mail.
Przypominamy, że zgodnie z warunkami promocji, jedynym bonusem dla zwycięzców jest nagroda w postaci gry Football Manager.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam ile pobierają kasy przy drugiej wypłacie na konto bankowe?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam Od dnia 18.11.2008 do 30.11.2008 w Bwin pojawiają się literki w dziale binside. Literki te ułożą hasło ,które to bedzie dawało zniżkę w sklepie binside aż o 25 %.
Literką dnia dzisiejszego jest : N
Ma ktoś literę z dnia wczorajszego tj 19.11 ? bo przeoczyłem ją.
pozdr
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
M!cHaI ... jesli wyplata jest w PLN i idzie na konto zlotówkowe nie pobierana jest prowizja. przynajmniej ja tak mam ,zlecalem w jednym miesiacu 4 wyplaty ponizej 1000 zl i wszyskie doszly bez-prowizyjnie! pozdr
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam
wpłaciłem do nich kasę i dostałem bonus 50% od depozytu, obróciłem i zleciłem wypłatę. wtedy chcieli scan dowodu, który zrobiłem i wysłałem . dostałem maila ze dziękują za przesłanie, że dział finansowy go weryfikuje czy mam 18 lat, a wyplata jest w realizacji.
Dzisiaj się chce zalogować a tam lipa i mam zablokowane konto, a kasy na mb póki co nie ma. wysłałem maila ale cisza
Miał ktoś takie coś u nich??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam
wpłaciłem do nich kasę i dostałem bonus 50% od depozytu, obróciłem i zleciłem wypłatę. wtedy chcieli scan dowodu, który zrobiłem i wysłałem . dostałem maila ze dziękują za przesłanie, że dział finansowy go weryfikuje czy mam 18 lat, a wyplata jest w realizacji.
Dzisiaj się chce zalogować a tam lipa i mam zablokowane konto, a kasy na mb póki co nie ma. wysłałem maila ale cisza
Miał ktoś takie coś u nich?? mają oni jakąś polską infolinię i ile ewentualnie kosztuje połączenie żeby się nie okazało że mnie to wyjdzie drożej niż to wszystko warte??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pisz maile na [email protected] szybko odpowiadaja
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dostałem nagle limit 100 zł. Co chce zagrac to nie moge wygrac wiecej? Co radzicie robic? Ile czasu ono trzymaja tak te limity?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|