|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1. Poszedł facet do warzywniaka i nalal w pory 2. Słyszy facet szmery w szafie, otwiera a tam ubrania z mody wychodzą 3. Wychodzi facet z komisariatu a tam zbieg okoliczności 4. Stoi facet na balkonie a z góry wióry lecą, idzie na dach a tam sąsiad struga wariata. 5. facet slyszy jakies tupanie za oknem, patrzy a tam sciezka biegnie do lasu 6. wyszedl rolnik na pole a tam w gruncie rzeczy 7. Wyjrzal zolnierz zza okopow i cos mu do lba strzelilo Blondynka telefonuje do apteki i pyta: - Czy są testy ciążowe? - Tak, są - odpowiada aptekarz. - A trudne są pytania? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
- Tato co to jest? - To są czarne jagody synku. - A dlaczego są czerwone? - Bo są jeszcze zielone. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4. Stoi facet na balkonie a z góry wióry lecą, idzie na dach a tam sąsiad struga wariata. Stoi facet na balkonie, patrzy, a z góry kapie krew. Idzie na górę, a tam sąsiad rżnie głupa.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Wchodzi baba do lekarze a lekarz też baba.
Wchodzi piłkarz do fryzjera.Gol
Wchodzi ciepły(C.Ronaldo) do piekarni.Spalony
Wchodzi baba do obory zobaczyła byka ,dawaj byku mlika ,byk odwrócił sie do ściany zamiast mlika dał śmietany.
Szli Paweł ,Rafał ,Tomek i Marcin.Poszli.
Mąż do żony.Kocham Cie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siedzą dwa gołębie na dachu jeden grucha drugi jabłko Kogut zagląda do łazienki, patrzy... a tam wszystkie kurki zakręcone  hehe zajebiste, nie słyszałem. trza sobie zapisać  Bezrobotny Nowak poszedł po chleb, ale spotkał go zawód.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
A wie ktoś dlaczego stary kawaler kąpie się w majtkach  ? Bo nie może już patrzeć na bezrobotnego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jadą trzy tramwaje. Jeden skręcił w lewo, drugi w prawo, a trzeci za nimi.
- Co robi ogrodnik przyłapany na gorącym uczynku? - Sadzi głupa.
Siedzi baba w pokoju i słyszy dmuchanie. Zagląda do dziadka, a ten robi ją w balona.
Poszła baba po mleko i dostała z bańki.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Wchodzi bezdomny do domu :]
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
Przychodzi diahoerator do obstruktora i pyta: - Jak tam? - Rzadko.... Idą dwie agrafki przez pustynię jedna mówi: gorąco mi, na to druga: może się rozepnij się?! Co to jest? poeta, blondynka, poeta Odpowiedz: Kazimierz Przerwa - Tetmajer Z pamiętnika kamikaze: Dzień pierwszy: lot próbny  Słyszy facet strzały w szafie, otwiera ją, a tam marynarka wojenna.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
Wchodzi bezdomny do domu :] Znaczy sie do kartonu Jego adres: Ul. Błotna Nr Zachlapany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wchodzi bezdomny do domu :] ostatnio w esce rock rano się zastanawiali jak to możliwe, że "bezdomny wyskoczył przez okno z domu"  taki news w fakcie ponoć był ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spotykają się dwa głuche gołębie, jeden mówi: - mam cie w dupie! A drugi mu na to: - a ja mam cie w dupie!
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
ostatnio w esce rock rano się zastanawiali jak to możliwe, że "bezdomny wyskoczył przez okno z domu"  taki news w fakcie ponoć był ;] Niezly ten news 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Facet miał tak niskie mieszkanie ,że jadł tylko naleśniki.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tata do synka: - patrz, pająk je biedronkę. - a co to jest dronka? Uwaga lekko niesmaczny: Biją sie dwie kupy przychodzi sraczka i mówi: - Moge się pobić z wami? - Nie to sport dla twardzieli. [trochę niepoprawny, ale co tam] Przychodzi Down do Downa, puka do drzwi i mówi: - Jesteś sam? - Nie, z zespołem 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siedzą na ławce dziewczyna i chłopak. W pewnej chwili ona mówi do niego zalotnie: - Połóż rękę na mym łonie On pyta cichutko: - Co to jest mymłon?
Kowalska przeglada prase kobiecą. W pewnym momencie pyta męża: - Ty wiesz ile trzeba biegać żeby spalić jednego pączka? - A po cholerę palić pączki ?
Jedzie babka na rowerku, patrzy kółka jej się kręcą
Co mówi Batman do Robina gdy wsiadają do Batmobilu? - Chodź Robin! Wsiadamy do Batmobilu.
Płynie dwóch gości łódką. Jeden z nich pyta: - Która godzina? Drugi wyciąga termometr i mówi: - Jutro poniedziałek.
Hitler był najgroźniejszym z hitlerowców.
- Co jesz ? - Wątróbkę. - Daj kawałek. - E tam. Same kości.
Przychodzi baba do recepcjonisty i mówi: Poproszę recepte.
Jedzie babcia na rowerze ,a dziadek też miał różowe skarpetki
Idzie Chopin i Bach
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
[trochę niepoprawny, ale co tam] Przychodzi Down do Downa, puka do drzwi i mówi: - Jesteś sam? - Nie, z zespołem  Mi kumpel opowiadal cos podobnego: Siedzą dwa Downy w pokoju nagle gaśnie światlo, na co jeden z nich: - Ej to chyba korki - na co drugi: - to idz mu otwórz 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Uwaga lekko niesmaczny: Biją sie dwie kupy przychodzi sraczka i mówi: - Moge się pobić z wami? - Nie to sport dla twardzieli. [trochę niepoprawny, ale co tam] Przychodzi Down do Downa, puka do drzwi i mówi: - Jesteś sam? - Nie, z zespołem  popłakałem sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W saloonie na dzikim zachodzie, chwali się kowboj: -Mam najszybszą rękę na dzikim zachodzie. Na co barman zza kontuaru: -Ja tam wolę dziewczynki.
- Mamo mam 14 lat, mogę już nosić stanik? - Andrzejku nie zawracaj mi głowy!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|