Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 6 1 2 3 4 5 6
A
veteran
veteran
A Offline
Originally Posted by pawel Wafel
idzcie na orlen na hot dogi po 24:00
laugh laugh

Bonus: Unibet
?
?
Originally Posted by adriano
laugh laugh
to nie jest śmieszne wink

ja swego czasu z koleżanka z grupy ze studiów chodziliśmy na StatOil czy jak to sie pisze koło 2-3 w nocy na piwo wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie piszcie mu glupot bo dostaniecie takiego priwa jak ja od niego ze ROBIE SOBIE JAJA NIE POTRAFIE ZACHOWAC POWAGI I SYFIE MU W TEMACIE laugh

shaken not stirred
shaken not stirred
Originally Posted by True02
A propos golfa, jakie są koszty gry w Pl? Pracowałem kiedyś w USA na polu golfowym polubiłem cholernie tą grę,ale najbliższe pole w Krakowie chyba,więc od tamtej pory nie grałem.

Sorry za off topic. Wracając do tematu,to ja z podrywaniem kobiet mam tyle wspólnego co zjedzeniem pinezek,wiec nie pomogę laugh

Zależy oczywiście od pola. Koło Krakowa są dwa, 9-dołkowe i 18-dołkowe, odpowiednio green fee w tygodniu to 145zł (2x9) i 170zł. Z tym że wiadomo przejście takiego 18 dołkowca to troche zabiera, w zależności od tempa gry 4-6 godzin. W reszcie kraju podobnie, w zależności od pola można zagrać i taniej, i drożej. Jeśli chodzi o jakość pól to są to chyba są to jedyne obiekty sportowe w PL o standardach światowych (naturalnie nie patrząc np.na salki do ping-ponga).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sturmwind
nie piszcie mu glupot bo dostaniecie takiego priwa jak ja od niego ze ROBIE SOBIE JAJA NIE POTRAFIE ZACHOWAC POWAGI I SYFIE MU W TEMACIE laugh

Bo prawda!!!

Ja jeszcze znalazłem alternatywę dla żniw!

Sianokosy - koszenie traw na siano, suszenie traw, zbieranie siana na stogi i zwożenie siana do gospodarstw. Dawniej koszono trawę kosami, potem kosiarkami.

Zebrane siano zwozi się do gospodarstw i przechowuje w stodołach i brogach, w niektórych regionach jednak część siana zostawia się na polach w stogach i zwozi do gospodarstwa w miarę potrzeb dopiero zimą.

[Linked Image]

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Master to może lepiej na wykopki ???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Master to może lepiej na wykopki ???

Dużo zależy od stonki!!!

Stonka- uważajmy!!! [pl.youtube.com]

[Linked Image]

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Sturmwind

A to dziwne bo twoj pomysl byl jak do tej pory najbardziej ORYGINALNY laugh

Tenis Trader
Tenis Trader
Sposoby na udaną randkę wg mecz.pl :

Na Raftera - wykup wspólny przelot helikopterem
Po Artkowemu - zabierz ją na grilla lub pingponga
Na Hagiego - weź ją na stok snowboardowy
Na Zvonka - pożycz od niej kasę i pobaw się w chowanego
Na Cylke - pożycz od niej kasę i daj jej w zastaw legitymację
Na Nirtza - zabierz ją na wiec polityczny PISu
Na Blackmana - zdemoluj jej mieszkanie i powiedz, że to wina policji
Na Wafla - zostańcie w domu, rozbierzcie się do majtek i nakręcie filmik jak tańczycie
Na Pierniczka - zabierz ją w romantyczną podróż Polonezem pod las

Żeby nie narazić się na priva -> polecam kręgle.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Goget

laugh laugh

piwo

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Originally Posted by Goget
Sposoby na udaną randkę wg mecz.pl :

Na Raftera - wykup wspólny przelot helikopterem
Po Artkowemu - zabierz ją na grilla lub pingponga
Na Hagiego - weź ją na stok snowboardowy
Na Zvonka - pożycz od niej kasę i pobaw się w chowanego
Na Cylke - pożycz od niej kasę i daj jej w zastaw legitymację
Na Nirtza - zabierz ją na wiec polityczny PISu
Na Blackmana - zdemoluj jej mieszkanie i powiedz, że to wina policji
Na Wafla - zostańcie w domu, rozbierzcie się do majtek i nakręcie filmik jak tańczycie
Na Pierniczka - zabierz ją w romantyczną podróż Polonezem pod las

Żeby nie narazić się na priva -> polecam kręgle.
Na Miedzioryta - Szybkie rozwiązanie "przylegającego" problemu laugh laugh laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
laugh laugh

juz sobie przypomnialem te wycieczki laugh

ostatnio o 2 w nocy w mc drive byłem na piechote tez sie patrzyli jak na debili laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Goget k*rwa pozamiatałeś laugh laugh
ja bym brał podryw na Wafla laugh laugh laugh

zeby nie było ot to moze kajaki. u mnie cos takiego jest plynie sie smierdzaca rzeka spod politechniki pod oczyszczalnie sciekow laugh ale chodzi o pomysł.

A
veteran
veteran
A Offline
stary pomogę Ci, bierz w plecak dobre wino i lampki,jakiś kocyk, idz na dach jakiegoś bloku, najlepiej wieżowca, rozjeb kudkę i jazda, najlepiej żeby było niebo pełne gwiazd albo ładny księżyc...

pomysł lepiej wypaliłby latem w ciepły wieczór, ale jakby się uparł to teraz też do zrealizowania, wino Was rogrzeje smile

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
stary pomogę Ci, bierz w plecak dobre wino i lampki,jakiś kocyk, idz na dach jakiegoś bloku, najlepiej wieżowca, rozjeb kudkę i jazda, najlepiej żeby było niebo pełne gwiazd albo ładny księżyc...

pomysł lepiej wypaliłby latem w ciepły wieczór, ale jakby się uparł to teraz też do zrealizowania, wino Was rogrzeje smile

tak opiją sie i zaczną skakać na Mateje ,wpadnie im pomysł do głowy głupi i tyle ,puszczą sonde jak kiedyś w akademiku jacyś wariaci

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Anfalast
laugh laugh

ostatnio o 2 w nocy w mc drive byłem na piechote tez sie patrzyli jak na debili laugh

my tak cala grupa poszlismy. Tlumaczylismy nawet panu w okienku kto jest kolami, kto kierownica, itd. laugh laugh bylo ubawu co niemiara wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by juancarlos
Originally Posted by Anfalast
laugh laugh

my tak cala grupa poszlismy. Tlumaczylismy nawet panu w okienku kto jest kolami, kto kierownica, itd. laugh laugh bylo ubawu co niemiara wink

My też kiedys udawalismy samochód pod McDrive laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
eee to u nas wjezdzali jeden drugiemu na plecach

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline

teraz nie ma juz szans, ale pomysl jest zajebisty, sam kiedys w lato duzo czasu przesiedzialem na wiezowcu i polecam - zajebisty klimat

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"Na Wafla - zostańcie w domu, rozbierzcie się do majtek i nakręcie filmik jak tańczycie "

@Goget miszcz laugh

A wracając do tematu. Łyżwy jak najbardziej, szczególnie na pierwszej randce. Gdy brak jeszcze jakiegoś bardziej intensywnego dotyku, wypad na łyżwy daje ku temu okazję. I wcale nie trzeba potrafić jeździć, powywalać się razem też jest sympatycznie, bo naturalnie mowa tu o jeździe w parze, za rękę. Ale to niestety również robi się bardzo oklepanym pomysłem, szczególnie wśród ludzi <20 lat.

Coś z bardziej oryginalnych pomysłów? Hm u mnie w mieście jest np park linowy. Kartingi świetna sprawa, mojej dziewczynie się bardzo podobało, co prawda dość spory wydatek jak na jedną randkę, ale warto bez wątpienia. Na bungee Ci mało, która kobieta pójdzie, basen jak wspomniał @lupus dość krępujące, jak wiadomo kobiety setki kompleksów potrafią sobie stworzyć. Ale idąc dalej tym tropem, gdy już masz jakąś więź z ową dziewczyną i zanika problem wstydu przed swoim ciałem to można spróbować różne sauny, masaże etc. Do tego sympatyczna rozmowa i randka pierwsza klasa.

Ciekawą opcją może być wyjście do teatru, opery. Mało osób z tego korzysta, szczególnie jako wyjście typu - randka. Dla mnie pomysł dość ciekawy i interesujący.

Z takich sprawdzonych przeze mnie pomysłów, ale to też z ograniczonymi możliwościami:

- wyścigi konne (Warszawa, latem Sopot i bodajże Wrocław),
- tenis - bardzo wielu kobietom się podoba, o ile nie miały jeszcze styczności z tym sportem wink
- salon gier, automaty etc.

Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę.

papa

Strona 2 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, kamel, rafal08, burbon, rymoholik, aker, betowiec, Sensei, forty, alfa, Lukasz111, bukma, 11kera11), 3,286 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,634
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025