|
|
veteran
|
|
veteran
idzcie na orlen na hot dogi po 24:00 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
idzcie na orlen na hot dogi po 24:00  to nie jest śmieszne  ja swego czasu z koleżanka z grupy ze studiów chodziliśmy na StatOil czy jak to sie pisze koło 2-3 w nocy na piwo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie piszcie mu glupot bo dostaniecie takiego priwa jak ja od niego ze ROBIE SOBIE JAJA NIE POTRAFIE ZACHOWAC POWAGI I SYFIE MU W TEMACIE 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
A propos golfa, jakie są koszty gry w Pl? Pracowałem kiedyś w USA na polu golfowym polubiłem cholernie tą grę,ale najbliższe pole w Krakowie chyba,więc od tamtej pory nie grałem. Sorry za off topic. Wracając do tematu,to ja z podrywaniem kobiet mam tyle wspólnego co zjedzeniem pinezek,wiec nie pomogę  Zależy oczywiście od pola. Koło Krakowa są dwa, 9-dołkowe i 18-dołkowe, odpowiednio green fee w tygodniu to 145zł (2x9) i 170zł. Z tym że wiadomo przejście takiego 18 dołkowca to troche zabiera, w zależności od tempa gry 4-6 godzin. W reszcie kraju podobnie, w zależności od pola można zagrać i taniej, i drożej. Jeśli chodzi o jakość pól to są to chyba są to jedyne obiekty sportowe w PL o standardach światowych (naturalnie nie patrząc np.na salki do ping-ponga).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie piszcie mu glupot bo dostaniecie takiego priwa jak ja od niego ze ROBIE SOBIE JAJA NIE POTRAFIE ZACHOWAC POWAGI I SYFIE MU W TEMACIE  Bo prawda!!! Ja jeszcze znalazłem alternatywę dla żniw! Sianokosy - koszenie traw na siano, suszenie traw, zbieranie siana na stogi i zwożenie siana do gospodarstw. Dawniej koszono trawę kosami, potem kosiarkami. Zebrane siano zwozi się do gospodarstw i przechowuje w stodołach i brogach, w niektórych regionach jednak część siana zostawia się na polach w stogach i zwozi do gospodarstwa w miarę potrzeb dopiero zimą. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Master to może lepiej na wykopki ???
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie piszcie mu glupot bo dostaniecie takiego priwa jak ja od niego ze ROBIE SOBIE JAJA NIE POTRAFIE ZACHOWAC POWAGI I SYFIE MU W TEMACIE  A to dziwne bo twoj pomysl byl jak do tej pory najbardziej ORYGINALNY 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Sposoby na udaną randkę wg mecz.pl :
Na Raftera - wykup wspólny przelot helikopterem Po Artkowemu - zabierz ją na grilla lub pingponga Na Hagiego - weź ją na stok snowboardowy Na Zvonka - pożycz od niej kasę i pobaw się w chowanego Na Cylke - pożycz od niej kasę i daj jej w zastaw legitymację Na Nirtza - zabierz ją na wiec polityczny PISu Na Blackmana - zdemoluj jej mieszkanie i powiedz, że to wina policji Na Wafla - zostańcie w domu, rozbierzcie się do majtek i nakręcie filmik jak tańczycie Na Pierniczka - zabierz ją w romantyczną podróż Polonezem pod las
Żeby nie narazić się na priva -> polecam kręgle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sposoby na udaną randkę wg mecz.pl :
Na Raftera - wykup wspólny przelot helikopterem Po Artkowemu - zabierz ją na grilla lub pingponga Na Hagiego - weź ją na stok snowboardowy Na Zvonka - pożycz od niej kasę i pobaw się w chowanego Na Cylke - pożycz od niej kasę i daj jej w zastaw legitymację Na Nirtza - zabierz ją na wiec polityczny PISu Na Blackmana - zdemoluj jej mieszkanie i powiedz, że to wina policji Na Wafla - zostańcie w domu, rozbierzcie się do majtek i nakręcie filmik jak tańczycie Na Pierniczka - zabierz ją w romantyczną podróż Polonezem pod las
Żeby nie narazić się na priva -> polecam kręgle. Na Miedzioryta - Szybkie rozwiązanie "przylegającego" problemu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
idzcie na orlen na hot dogi po 24:00  juz sobie przypomnialem te wycieczki  ostatnio o 2 w nocy w mc drive byłem na piechote tez sie patrzyli jak na debili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Goget k*rwa pozamiatałeś  ja bym brał podryw na Wafla  zeby nie było ot to moze kajaki. u mnie cos takiego jest plynie sie smierdzaca rzeka spod politechniki pod oczyszczalnie sciekow  ale chodzi o pomysł.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
stary pomogę Ci, bierz w plecak dobre wino i lampki,jakiś kocyk, idz na dach jakiegoś bloku, najlepiej wieżowca, rozjeb kudkę i jazda, najlepiej żeby było niebo pełne gwiazd albo ładny księżyc... pomysł lepiej wypaliłby latem w ciepły wieczór, ale jakby się uparł to teraz też do zrealizowania, wino Was rogrzeje 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
stary pomogę Ci, bierz w plecak dobre wino i lampki,jakiś kocyk, idz na dach jakiegoś bloku, najlepiej wieżowca, rozjeb kudkę i jazda, najlepiej żeby było niebo pełne gwiazd albo ładny księżyc... pomysł lepiej wypaliłby latem w ciepły wieczór, ale jakby się uparł to teraz też do zrealizowania, wino Was rogrzeje  tak opiją sie i zaczną skakać na Mateje ,wpadnie im pomysł do głowy głupi i tyle ,puszczą sonde jak kiedyś w akademiku jacyś wariaci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
idzcie na orlen na hot dogi po 24:00  juz sobie przypomnialem te wycieczki  ostatnio o 2 w nocy w mc drive byłem na piechote tez sie patrzyli jak na debili  my tak cala grupa poszlismy. Tlumaczylismy nawet panu w okienku kto jest kolami, kto kierownica, itd.  bylo ubawu co niemiara 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
idzcie na orlen na hot dogi po 24:00  juz sobie przypomnialem te wycieczki  ostatnio o 2 w nocy w mc drive byłem na piechote tez sie patrzyli jak na debili  my tak cala grupa poszlismy. Tlumaczylismy nawet panu w okienku kto jest kolami, kto kierownica, itd.  bylo ubawu co niemiara  My też kiedys udawalismy samochód pod McDrive 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eee to u nas wjezdzali jeden drugiemu na plecach
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
stary pomogę Ci, bierz w plecak dobre wino i lampki,jakiś kocyk, idz na dach jakiegoś bloku, najlepiej wieżowca, rozjeb kudkę i jazda, najlepiej żeby było niebo pełne gwiazd albo ładny księżyc... pomysł lepiej wypaliłby latem w ciepły wieczór, ale jakby się uparł to teraz też do zrealizowania, wino Was rogrzeje  teraz nie ma juz szans, ale pomysl jest zajebisty, sam kiedys w lato duzo czasu przesiedzialem na wiezowcu i polecam - zajebisty klimat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Na Wafla - zostańcie w domu, rozbierzcie się do majtek i nakręcie filmik jak tańczycie " @Goget miszcz A wracając do tematu. Łyżwy jak najbardziej, szczególnie na pierwszej randce. Gdy brak jeszcze jakiegoś bardziej intensywnego dotyku, wypad na łyżwy daje ku temu okazję. I wcale nie trzeba potrafić jeździć, powywalać się razem też jest sympatycznie, bo naturalnie mowa tu o jeździe w parze, za rękę. Ale to niestety również robi się bardzo oklepanym pomysłem, szczególnie wśród ludzi <20 lat. Coś z bardziej oryginalnych pomysłów? Hm u mnie w mieście jest np park linowy. Kartingi świetna sprawa, mojej dziewczynie się bardzo podobało, co prawda dość spory wydatek jak na jedną randkę, ale warto bez wątpienia. Na bungee Ci mało, która kobieta pójdzie, basen jak wspomniał @lupus dość krępujące, jak wiadomo kobiety setki kompleksów potrafią sobie stworzyć. Ale idąc dalej tym tropem, gdy już masz jakąś więź z ową dziewczyną i zanika problem wstydu przed swoim ciałem to można spróbować różne sauny, masaże etc. Do tego sympatyczna rozmowa i randka pierwsza klasa. Ciekawą opcją może być wyjście do teatru, opery. Mało osób z tego korzysta, szczególnie jako wyjście typu - randka. Dla mnie pomysł dość ciekawy i interesujący. Z takich sprawdzonych przeze mnie pomysłów, ale to też z ograniczonymi możliwościami: - wyścigi konne (Warszawa, latem Sopot i bodajże Wrocław), - tenis - bardzo wielu kobietom się podoba, o ile nie miały jeszcze styczności z tym sportem  - salon gier, automaty etc.Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|