|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dawno nie było tu tak wesoło  jak to ktos powiedzial : czym glupszy i bez sensu kawal tym smieszniej, przynajniej przez chwile  opinie takie jak twoje utwierdzily mnie w przekonaniu ze nie tylko ja jestem "nienormalny" jesli chodzi o poczucie humoru 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Przychodzi garbata baba do lekarza: - I na ch*j się skradasz?! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Późnym wieczorem policjant zatrzymuje rowerzystkę-blondynkę. - Jeśli nie świeci pani lampka przy rowerze - poucza - powinna pani zejść i poprowadzić rower. - Już próbowałam. Wtedy też nie świeci. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chuck norris szybciej stoi niz Ty biegniesz
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Rozmawiają 2 blondynki : -Pierwsza - Wiesz czytałam gdzieś , że w Stanach samochód średnio co 7 minut potrąca jedną kobietę.. - a Druga na to : Popatrz , że się tak na nią uwzięli.. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Klient restauracji patrzy na rachunek: "Dwie wódki - 15PLN, Sałatka - 8PLN, Jeśli przejdzie - 15PLN, Cztery piwa - 20PLN" - Panie kelner, co to kurna jest: "jeśli przejdzie"? - Ehh, no nie przeszło...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klient restauracji patrzy na rachunek: "Dwie wódki - 15PLN, Sałatka - 8PLN, Jeśli przejdzie - 15PLN, Cztery piwa - 20PLN" - Panie kelner, co to kurna jest: "jeśli przejdzie"? - Ehh, no nie przeszło... zajebiste 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Przychodzi baba do lekarza i ma pończochę na glowie. - co pani dolega ? - pyta doktor. Nic mi k***a nie dolega, to jest napad !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
Pewnego dnia do sklepu spożywczego przychodzi facet i prosi o 10 kg twarogu. Ledwo zaplacil nie odebral reszty i juz wybiegl ze sklepu. Sprzedawca byl tym zdziwiony no ale nic mysli ( moze sie gdzies spieszyl czy cos). Nastepnego dnia sytuacja sie powtarza tyle ze fatec kupil 3 razy wiecej twarogu (teraz sprzedawca nabieral podejrzen ale jeszcze odpuscil). Nazajutrz rano ten sam typek przychodzi i juz w drzwiach wola do ekspedienta: Dawaj pan twaróg !!! Wszystko co pan ma, tylko szybko. Dam panu, lecz najpierw musi mi pan wyjawić o co chodzi z tym twarogiem, tyle go pan kupujesz i mnie to ciekawi. Klient sie zgodzil zabrał twarog, po czym wola sprzedawce zeby jechal z nim to zobaczy po co tyle tego kupowal. Gdy dotarli na miejsce poszli za garaż typka, a tam byl taki wielki dół. Facet zaczynal sypac w niego twaróg łopatą, a w ten czas widac bylo taki pysk jedzący go i slychac bylo okropne mlaskanie. Sklepowy zrobil takie wielkie oczy i pyta: Panie co to do cholery jest?! Facet mu na to: nie wiem, ale zajebiscie lubi twaróg 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z du.pą. Kiedy ukłuli pacjenta igłą w du.pę, w jego oku pojawiła się łza. Gdy wbili tę samą igłę w oko, pacjent się zesrał.
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
Dlaczego gdy umrze blondynka, na jej pochówek potrzebna jest trójkątna trumna? Bo jak się ją położy, to zaraz rozkłada nogi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na budowie robotnik taszczy na plecach dwa worki cementu. Spotyka go szef i pyta: - Nie lepiej byłoby na taczce? - Może i lepiej, ale kółko trochę w plecy gniecie.
----------------
- Kto to jest nimfomanka? - Jest to kobieta, która pragnie uprawiać seks tak często jak facet.
----------------
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze dwa ode mnie  Hrabia wraca wcześniej z polowania. Jan staje na drodze do sypialni: J: Panie hrabio, nie wolno! Pani hrabina przyjmuje kochanka. H: Szabli!! Porwał szablę ze sciany i wbiegł do sypialni. Słychać okrzyk. Po chwili hrabia sie wychyla: H: Janie, dla pana wacik, a dla pani korkociag. -------------------------------- Hrabia budzi się rano i widzi na śniegu napis: "Hrabia to idiota" Wkurzony woła Jana i pyta: - Kto to zrobił!!! - Zaraz sprawdzę, jaśnie panie Po chwili wraca Jan i mówi - Mocz ogrodnika a pismo pani hrabiny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byl sobie Jasiu. I na pierwsze urodziny rodzice sie go pytaja co chcialby dostac. -Mamo chcialbym dostac 3 zielone kuleczki No to rodzice kupili mu te 3 zielone kuleczki. Jasio mial 5 lat. Rodzice sie go pytaja co chce na urodziny -Mamo chcialbym dostac 3 zielone kuleczki No to rodzice kupili mu te 3 zielone kuleczki. Jasio mial 10 lat. Rodzice sie go pytaja co chce na urodziny -Mamo chcialbym dostac 3 zielone kuleczki No to rodzice kupili mu te 3 zielone kuleczki. Jasio mial 18 lat. Rodzice sie go pytaja co chce na urodziny -Mamo chcialbym dostac 3 zielone kuleczki No to rodzice kupili mu te 3 zielone kuleczki. Pewnego razu Jasiu miał wypadek samochodowy i leży w szpitalu, jego stan jest bardzo ciężki. Przyjechali do szpitala rodzice i sie go pytaja: -Jasiu mozesz nam powiedziec po co ci byly te zielone kuleczki??? A Jasiu: - Te zielone kuleczki były mi po to......
i umarł
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
- Te zielone kuleczki były mi po to......
i umarł Jebitne 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
Facet pyta przechodzącą własnie dziewczyne: - Gdzie idą te dwie śliczne nóżki?? Dziewczyna: - Jak się między nie nic nie zaplącze - to do kina. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry chłopaki [ Linked Image]
|
|