Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 17 1 2 3 4 5 6 7 16 17
Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Mario_
Temat jest co mnie cieszy, a nie czym sie chwale.
Poza tym trzeba bylo sie uczyc to by nie gnila za 800zl na reke smile - to byl jej wybor.
Mnie to cieszy, kazdy madry jak nie jest w tej sytuacji a jestem pewien ze wiekszosc by nie powiedziala i zrobila tak jak ja.
To jest zycie, jak sie nie umie liczyc to sie na kasie nie pracuje...

Niezły lolek z Ciebie. Zawsze Cię cieszy złodziejstwo? A co do pań z STS-u to znam trzy osobiście. Dwie po studiach, już nie pracują, trzecia ze średnim. Ciekawe jakie Ty masz wykształcenie cwaniaczku??? Skąd wiesz, że ta pani nie umie liczyc? Może się najzwyczajniej w świecie pomyliła? Nie myli się tylko ten co nic nie robi. Bez odbioru i życzę żeby ktoś Ciebie na stówkę przewalił. puke

Bonus: Unibet
(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to ja mowie: dziekuje zgadza sie i dzida!!:D za free 100zl smile izi.
Nie ma przebacz życie laugh

bOHATER laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,16-latek-znalazl-32-tys-euro-i-oddal-je-policji,wid,10590348,wiadomosc.html

To tak a propos tej skradzionej stówy...

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
a co do tego artykułu z tymi 32 tys złotych to już nie wiem ,jakbym to ja znalazł to bym pewnie nie oddał ,znalezione nie kradzione ,podejrzewam że wiekszość też by nie oddała i nie piszczie mi tu że sie grubo myle bo wiem jak by było

wieczny student
wieczny student
32tys. euro
też nie dam głowy, że oddałbym taką kasę. To jest trochę inna sytuacja

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
32tys inna kwota, ale sytuacja bardzo podobna.
Wszyscy synowie matki Teresy z Kalkuty prosty przyklad dla Was: czy jak na ziemi znajdziecie 10zl lecicie na Policje oddawac, czy moze poprostu zostawiacie i idziecie dalej?

Co do kolegi Bulleta - to po pierwsze nie wyzywaj bo ja tez moge, a po drugie nie zyczy sie nikomu zle - nie nauczyli Cie tego? To mnie nie pouczaj pastuchu!

Originally Posted by Blackman
Weź człeniu idź oddaj te 100 zł, błagaj o wybaczenie, a potem nigdy więcej tam się nie pokazuj...

hahahaha laugh

Tak i jeszcze oddam kupon w ramach rekompensaty.
No coz, pewnie 99/100 osob z tego forum (czytajac wypowiedzi) by tak zrobilo, a na pewno kolega szanowny Oli - czlowiek prawy i sprawiedliwy laugh .

TEMAT JEST CO MNIE CIESZY!

Bardzo bardzo cieszy mnie fakt, ze w Polsce zyja sami uczciwi,sprawiedliwi ludzie.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Temat jest co mnie cieszy, a nie czym sie chwale.
Poza tym trzeba bylo sie uczyc to by nie gnila za 800zl na reke smile - to byl jej wybor.
Mnie to cieszy, kazdy madry jak nie jest w tej sytuacji a jestem pewien ze wiekszosc by nie powiedziala i zrobila tak jak ja.
To jest zycie, jak sie nie umie liczyc to sie na kasie nie pracuje...
To naprawde cie cieszy? i dzida!!? i izi jeszcze powiesz? ciekawe ile ty masz lat, ale zapewne jestes gówniarz. Jesli do tego myslisz ze wiekszosc zrobilaby tak jak ty to fajnie zostales wychowany laugh ale to do ciebie wroci kiedys, z potrójną mocą boks boks boks
puke na takich jak ty

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Co cieszy:
Dobry początek gry u buków.
Mniej spania a nie brak mocy. Już dłuższy czas walę 4 max 6h na dobę.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
32tys inna kwota, ale sytuacja bardzo podobna.
Wszyscy synowie matki Teresy z Kalkuty prosty przyklad dla Was: czy jak na ziemi znajdziecie 10zl lecicie na Policje oddawac, czy moze poprostu zostawiacie i idziecie dalej?

Znalazłeś na ulicy 10 złotych, a dostałeś przy wydawaniu 100 przez pomyłke od konkretnej osoby która będzie to musiała pokryć z własnej kieszeni to jest chyba zaje.bista różnica.

No ale w sumie Ty jej nie dostrzegasz wiec nie ma o czym gadać "biznesmenie od siedmiu boleści", ku.rwa zrobił deal na 100 złotych i puszy się jak paw laugh

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Ostatnio mam sporo szczescia w zakladach to i w życiu sie poszczescilo leTTko laugh

fart mnie dopadl - akcja dzis w betako: poszedlem odebrac ok 570zl za Skre 3:0 i...babka mi wyplaca - widac ze swiezak i daje hajs, mowi zebym sprawdzil to patrze a tam 670 :D:D:D to ja mowie: dziekuje zgadza sie i dzida!!:D za free 100zl smile izi.
Nie ma przebacz życie laugh
cieszy Mnie,że to forum na takich jak Ty robi "puke" hura BTW patrząc na avatar rozumiem radochę z tej stówki,pewnie nowy dresik już upatrzony laugh

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Biszop, jakbys znalazl na ulicy 32tys, a w zyciu ledwo wiazal koniec z koncem - zyl od 1 do 1 przykladowo majac na utrzymaniu zone i dziecko, to oddalbys te pieniadze na policje czy zostawil sobie?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
legionista i tyle w temacie...

kierownik zamieszania
kierownik zamieszania
czlowieku, ale ty jestes mocno pierdolniety, mloda gowniara bedzie musiala zapierdalac za free(jeszcze sam mowisz, ze to jakis zoltodziub)a ty kur*** jestes dumny, ze wydymales ja na na cale 100pln (gdzie caly czas na QC widnieje tekst Mario IZI peffka przechwalanie sie i robienie z siebie pana super typera pogromoce bukmacherow) pewnie gdybys mial okazje wyruchuac swojego najlepszego przyjaciela na 50k to bys tak uczynil.. bo wychodzac z twojego zalozenia, ktory polak oparl by sie takiej kasie... puke

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Originally Posted by kumichal

Hamuj z takim tekstami kolego.

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Co do tematu to rzeczywiscie frajerska akcja, ale jak już tak zrobiłeś to mogłeś siedzieć cicho a nie wpadać na mecz.pl i siać swój ''wyczyn''. Mialem podobną sytuację w pracy koleś zamiast bodaj 350 zł zapłacił mi prawie dwa raz tyle, oddałem i jestem z tego dumny papa

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
szczerze mnie cieszy ta akcja

kolo wchodzi na forum chwali się że klientkę "okradł" na stówkę a potem przez dwie strony zostaje pojechany przez mecz.pl

tak trzymać piwo

chamstwo tępić trzeba

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline

Też nie wiem co ma do tego legionista ??

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
zycze ci mario zebys kiedys znalazl sie w sytuacji tej kobiety

przypomnisz sobie jaki glupi byles...

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Originally Posted by pawel Wafel

Też nie wiem co ma do tego legionista ??

no bycie legionista co ma do tego >?

Exp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jakbys znalazl na ulicy 32tys, a w zyciu ledwo wiazal koniec z koncem - zyl od 1 do 1 przykladowo majac na utrzymaniu zone i dziecko, to oddalbys te pieniadze na policje czy zostawil sobie?
Mario laugh laugh

Mam nadzieje, ze ta sytuacja dotyczy Ciebie, a za ta stowke kupiles chleb, maslo i mleko dla zony i dziecka, zeby zjadly dzis sniadanie...

By zylo sie lepiej, WSZYSTKIM laugh

Strona 5 z 17 1 2 3 4 5 6 7 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (bukma, rymoholik, rafal08), 3,692 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,840,148
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026