|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przed chwilą był niezły sure...
x2 na Śląsk Wrocław 2.27 natomiast na live Wisla Krakow v Slask Warsaw 0:1/2AH => 1 / 2.25
GB słabo sie znam na oznaczeniach tych handicapow ale to na pewno sure bet? A co jesli wisla wygra jedna bramką?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...wtedy wchodzi ten drugi zakład.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jeszcze jeden darmowy serwis, podobnie jak betlines.net podają też intermarkets - surebety: www.arbsfinder.com [ arbsfinder.com] Można złapać surki z Pinna, Bwin, Expekta, Bet-At-Home, Interwetten i Gamebookers. Jedyny minus że to wersja testowa i nie zawsze chodzi.... :-( Ostatnio chodzi całkiem dobrze... Dzisiaj okolo 10 surow
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam jedynie problem ztym powyższym serwisem, bo nie ma kalkulatora. Surbetów sporo ale jak to liczyć jak sie chce mieć swoje stawki. Próbuje coś w excelu. Ma może ktoś gotowy arkusz do takich rzeczy?? Z góry wielkie dzięki.
Wiem wiem, były posty o kalkulatorach dla surebetów, ale tam nigdzie nie ma kalkulatora dla czegos takiego sura:
Typ: AH2(+1.25) EHX(0:1) EH1(0:1) Kurs: 2.23 4.20 2.10
A jest to prawie 1%-towy surebet. Jestem pod wrażeniem tego kalkulatora: SUREBETS SUPER CALCULATOR [ betlines.net] Over 400 (!) surebets types, including inter-market surebets, that mix asian handicap with other markets. Most of other surebets services provide only traditional surebets.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jestem pod wrażeniem tego kalkulatora: SUREBETS SUPER CALCULATOR [ betlines.net] Over 400 (!) surebets types, including inter-market surebets, that mix asian handicap with other markets. Most of other surebets services provide only traditional surebets. Dzięki za ten kalkulator, na pewno się przyda.... Serwis www.ArbsFinder.com [ arbsfinder.com] - też w końcu dodał kalkulator do podawanych surków... Pozdrawiam,
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, pytanie do osob grających Sure Bets. Założenia teoretyczne: Jeżeli waszą stawką jest 100j ile miesiecznie jesteście w stanie "wyciągnąć" $$ grając same sure bety? ile spotkan gracie miesiecznie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiedzmy ze ja robie ok 5 surebetow dziennie, sure srednio 1 % 30x5x100x1%=150 jednostek
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ja ujmę to trochę inaczej: na jeden mecz gram około 5% całego kapitału (żeby nie zchodzić z kasą u danego buka do zera). Oczywiście zdarzają się odstępstwa od tej reguły, ale tego się trzymam. W weekendy i jak gra LM i PUEFA cały kapitał bez problemu zostaje zaangażowany w surebety - tyle jest do grania. Po miesiącu - zysk około 10% do 15%.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
.... Ten zysk - Od całości kapitału....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nalep - nie schodzisz u buka do zera bo ? Jak widze surebet miedzy 2 bukami to gram wszystko co mam na tych bukach, glownie ze wzgledu na to ze nie chce mi sie rozdrabniac i meczyc szukaniem kolejnych surebetow. Rzadko kiedy doplacam bo szybko wyczerpuja sie limity na mb i netellerze i to uwazam za najwiekszy problem
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
KHL Vityaz Chekhov - Amur Khabarovsk 1.tercja1 - Expekt 2.75 X - BAH 2.8 2 - Betway 4 Surebet: 3% (być może w innych bukach są jeszcze lepsze kursy, warto sprawdzić  )
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
nalep - nie schodzisz u buka do zera bo ? Jak widze surebet miedzy 2 bukami to gram wszystko co mam na tych bukach, glownie ze wzgledu na to ze nie chce mi sie rozdrabniac i meczyc szukaniem kolejnych surebetow. Rzadko kiedy doplacam bo szybko wyczerpuja sie limity na mb i netellerze i to uwazam za najwiekszy problem Każdy ma swoją strategię, ja akurat staram się utrzymywać kasę tak aby nie bawić się w przewalutowywania itp, itd, a tak czy inaczej w weekendy wykorzystuje z cały budżet.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
1.39% ( www.Arbsfinder.com [ arbsfinder.com]) Liga Vitalis, Portugal 07 December 2008 Estoril Praia - SP Covilha (17:00 CET) 1 @ 2.00 w Interwetten X @ 3.25 w Bwin 2 @ 5.60 w Bwin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.39% ( www.Arbsfinder.com [ arbsfinder.com]) Liga Vitalis, Portugal 07 December 2008 Estoril Praia - SP Covilha (17:00 CET) 1 @ 2.00 w Interwetten X @ 3.25 w Bwin 2 @ 5.60 w Bwin Limit na drugą portugalską w iw pewnie z 20 euro. Razem zarobek moze 0.5 euro.... Czy warto sobie brudzić ręce?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam. dawno nie bylem na forum i prosze o porade (mozliwe ze bylo juz omawiane): Czy firmy typu Bwin robią problemy przy wyplatach gdy ewidentnie ktos gra surebety? czy tylko ograniczaja sie do limitów? Chce zagrac kilka tysiakow na surebety ale widze ze najczesciej sa to buki z ktorymi mialem mniejsze lub wieksze problemy z wyplatami. Panowie ktorzy gracie tym systemem: w jakich bukach macie kase? zeby bylo pewnie i mozna bylo grac tych pare meczy po wysokich kursach i bez limitow. dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. dawno nie bylem na forum i prosze o porade (mozliwe ze bylo juz omawiane): Czy firmy typu Bwin robią problemy przy wyplatach gdy ewidentnie ktos gra surebety? czy tylko ograniczaja sie do limitów? Chce zagrac kilka tysiakow na surebety ale widze ze najczesciej sa to buki z ktorymi mialem mniejsze lub wieksze problemy z wyplatami. Panowie ktorzy gracie tym systemem: w jakich bukach macie kase? zeby bylo pewnie i mozna bylo grac tych pare meczy po wysokich kursach i bez limitow. dzieki za odpowiedz Nie spotkałem problemów z tym bukiem, ostatnio miałem tam prawie 20 patyków chcąc uniknąć limitu związanego z częstymi wypłatami (ale limit i tak nałożyli), później wypłaciłem w kilku ratach bez większych problemów.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Limit nałożyli na wypłaty czy na stawki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gandhi wyczyść skrzynkę i daj znać jak oczyścisz. pozdr
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Limit nałożyli na wypłaty czy na stawki ? Limity zawsze na stawki, nigdy nie wypłaty.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
3,45%
27.02.2009: KH Sanok - Polonia Bytom (polska liga hokejowa)
Moneyline 2 - 6,00 @ BetUS (z rana pewnie w kilku innych bukach też się pojawi)
Sanok wygra serię play off 4-0 - 1,25 @ Expekt
|
|
|
Link skopiowany do schowka