panowie jutro bez problemu wchodzi Ahonenik V !!!!!!
Stawianie jutro na zwycięstwo Ahonena jest nie co ryzykowne. Co prawda wygrał kwalifikacje i skakał bardzo dobrze na treningach ale zawsze jest pewne ryzyko złego wiatru, upadku, czy złego lądowania na obie nogi.
Uważam że zdecydowanie lepszym typem jest
Małysz 1-3 wczoraj grałem to z kursem 2 zł. Adam jest profesjonalistą, jego forma rośnie, nie powinien przytrafić mu się błąd który wykluczyłby go z pierwszej 3. Już w obersdorfie powinien być 2, ale wiatr dopisał Roarowi.
Oprócz tego grałem
Hoellwarth 1-6 Martin w Ga-Pa przed rokiem był 2 , lubi tą skocznie, niźle skakał na treningu, troche gorzej w kwalifikacjach. Powinno wejśc.
Kasai 1-15 Jpończyk skacze bardzo równo, co przwda na treningach i w kwalifikacjach obracał się około 18 pozycji, ale jak do tej pory tylko raz nie był w czołowe 15. Stawiając na 15 mamy duży pozycji więc opłaca się to grać za 1,45
Ljokelsoy-Hautamekki 1 Roar skacze równo i dobrze. Dla mnie to teraz trzeci skoczek na świecie (za Ahonenem i Adamem). Hautamekki ciągle bez błysku, słabo skakał na treningach
Janda-Uhrmann 2 grając to w środe miałem kurs 3zł. Ale teraz nawet z mniejszym sie opłaca zagrać. Janda skacze coraz słabiej i rzadko dziej się tak aby skoczek ze spadającą formą nagle oddał 2 świetne skoki. Uhrmann u siebie, wygrał 1. trening, spokojnie bedzie w pierwszej 10 przed czechem