Ogólnie to jest tak, że są ludzie w tym programie co potrafią zaśpiewać, tylko że nie za bardzo więdzą co z tym głosem robić, nie mają na siebie pomysłu. Dlatego Audiofeels się wyróżnili.
to cale audiofils czy jak im tam to jest takie dno ze szok. dac 3 dobrych beatboxerow i spokojnie zrobia to co oni - naprawde nie ma sie czym podniecac.
audiofeels w porównaniu do całej chołoty wygrywa,maja pomysl i robia cos co potrafi zainteresowac. breakfunkerzy,tacy jak od chuja w kazdym meiscie, rsezta spiewakow jak z idola,wejsc zaspiewac i czekac na brawa. Pytanie co tam robil dziadek z trawa i paloma, no ja jeb... ponizej najnizszej krytyki. co do 3 beatboxerów to neich oni przy okazji zaspiewaja linie melodyczna tak jak af, to będe bil brawo,a tu im brakuje 100 lat i czarna dziura
Ale nie oczekujcie, że w tego typu programie odkryty zostanie megatalent. Zdolni ludzie nie potrzebują tego typu show. Tutaj ludzie chcą się sprawdzić, bo nie mają pewności, że są uzdolnieni. Nawet jeśli potrafią tańczyć czy śpiewać to brakuje im charyzmy albo osobowości. Oglądam te wszystki talenty, idole, fabryki gwiazd itp itd, i gdybym był producentem nie zainwestowałbym raczej kasy w tych ludzi. To są programy rozrywkowe, chodzi o emocje, promowanie kultury rywalizacji i tego typu triki.
Ja bym az tak zle nie ocenil tego odcinka. Audiofeels wymiataja i dla mnie to glowny kandydat do wygranej... Podobal mi sie tez wystep niejakiego Lipskee. Nie zgodze sie ze tu chodzi tylko o kase... Dla tych najlepszych to jest szansa zeby zaistniec, zostac zauwazonym... Nie oszukujmy sie tak jak do kazdego srodowiska tak samo do branzy muzycznej czy tez rozrywkowej, jest sie ciezko dostac. Bez polecenia nikt CIe nie wyslucha,nawet jednej sekundy... Musisz miec duzo szczescia lub plecy (zreszta nie tylko w tej dziedzinie zycia). Dlatego uwazam,ze taki program jest potrzebny,zeby wlasnie takie talenty jak Audiofeels czy Lipskee zostaly zauwazone...
Mala prosba, czy wie ktos przy jakim kawalku wystapil w tym odcinku polfinalowym Lipskee? Bardzo mi sie spodobal i wybaczcie jezeli to banalne pytanie,ale ten rodzaj muzyki nie jest moim, ale wpadl mi w ucho
Jezeli ktos by dysponowal tez linkiem do pobrania tego utworu to juz bylbym calkiem happy... ale sam tytul tez wystarczy...
Mala prosba, czy wie ktos przy jakim kawalku wystapil w tym odcinku polfinalowym Lipskee? Bardzo mi sie spodobal i wybaczcie jezeli to banalne pytanie,ale ten rodzaj muzyki nie jest moim, ale wpadl mi w ucho
Jezeli ktos by dysponowal tez linkiem do pobrania tego utworu to juz bylbym calkiem happy... ale sam tytul tez wystarczy...