Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 17 1 2 6 7 8 9 10 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by piana
dla ciebie pan piana

jak pisałem ze kiedys oddasz te 100zł, nie mialem na mysli, ze zrozumiesz swoj blad, pojdziesz do sts czy gdzie to bylo, oddasz pannie i ja przeprosisz. ty jestes na to w tym momencie za glupi, a ja bylbym zbyt naiwny, zeby cie o to prosić. Chodzilo mi o to ze cokolwiek za te 100zł nie kupisz, odpalisz VAT, i z ta chwila mozesz już się czuć wydymany jak ta panna, moze nie od razu na kwotę 100zł, odpalisz z 22% z tego lub 7% zalezy co kupisz. Odpalajac VAt przekazujesz jakas czesc z tych 100zł na nasze panstwa. Naszym panstwem zarzadzaja ludzie pokroju leppera, gosiewskiego tuska czy innych popaprancow ktorzy dymaja mnie i ciebie tak jak ty ta panne i to wierz mi, na takie kwoty ze jakbys sobie to uswiadomil, to bys sie dopiero wqurwil.

Byc moze za te 100zł kupisz cos na allegro, a tam trafisz na kogos pokroju ciebie i zamiast wymarzonych sluchawek dostaniesz cegle... Moze oddasz kiedys auto do serwisu, i facet policzy ci za nowe cześci, a wymieni w rzeczywistosc jakies stare ktore przelożył z innego auta innego "frajera". zrobi cie bez mydla, a ty mu jesdze podziekujesz i powiesz grzecznie dowidzenia. tongue

Kazdy kto cieszy sie, ze kkogos zrobil w konia, nie jest "zaradnym inaczej", tylko krotkowidzem. poczytaj o entropii. wszystko wg niej w dluzszej perspektywie dazy do rownowagi.

Bonus: Unibet
kierownik zamieszania
kierownik zamieszania
twist, przeczytaj temat od poczatku do konca smile pijesz do nie odpowiedniej osoby smile

pozdrawiam piana smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
To Mario orznal babke w bodajze STSie na 100 zl tongue

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by twist
Kazdy kto cieszy sie, ze kkogos zrobil w konia, nie jest "zaradnym inaczej", tylko krotkowidzem. poczytaj o entropii. wszystko wg niej w dluzszej perspektywie dazy do rownowagi.

Twist ,robisz za mentora ,a nie wpadłes na to ,ze jak sie idzie grac w piłke to zakłada sie soczewki.

F
Fab Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
znalazłem drugą połówkę smile i wcale nie w monopolowym grin tongue

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
sniezek :]

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Fab
a ja dzisiaj buziaka od dziewczny hura

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kumichal
Originally Posted by Fab

Pewno Legionistka jak tak na pirszej randce dała.

Bazyl, kiedy stawiasz wódke ? grin

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
śnieg śnieg śnieg dużo śniegu jazda bez trzymanki ha ha haha elwisy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kolejna wygrana Asty smile

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Cały Żywiec zasypany, a ja znowu ruszam w tany hura

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish
Twist ,robisz za mentora ,a nie wpadłes na to ,ze jak sie idzie grac w piłke to zakłada sie soczewki.
mam tez auto, nie napisze za ile, jakiej marki, z salonu czy z gieldy, żeby nie robić za "napinacza". Parkuje go przed blokiem od dwoch lat. Raz ktos przebil mi opone. Kilka razy zrobil szramę, jak przypuszczam kluczem od swojego auto. Nie orientowałem się, ile kosztuje usunięcie tych szram. Mam podejrzenia, kto.Nawet raz zadzwonilem na policję (lol). Spisaliśmy protokół przesłuchania świadka. wcześniej zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa (czy wykroczenia) nie pamiętam. Zajęło to tylko dwie godz, potem pan policjant pojechał, a ja musiałem przed blokiem z lewarkiem zapierdalac w niedziele z kołem zapasowym. Po 2 tyg dostałem umorzenie z powodu nie wykrycia sprawcy.

I co mi doradzisz? Weź klucz i zrób to samo komuś innemu? sprzedaj auto i jezdzij autobusem? Wybuduj sobie garaz? Zainstaluj sobie kamerkę w oknie? Siedz w oknie i czekaj az zrobi to ponownie, a potem poprzestawiaj mu kulasy lub jego rodzinie?

gwizdze na to, mam tez gdzies panne ktora obrobił mario, pedro, marian czy inny wacek, zabijam tylko czas.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Kameleon
Originally Posted by kumichal
Originally Posted by Fab

Pewno Legionistka jak tak na pirszej randce dała.

Bazyl, kiedy stawiasz wódke ? grin
neutral wink

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
od rana sypie i sypie ,to dziś na sanki pasuje iść poświrować ha ha ha ,lubie śniegggggggggggggg

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
tez lubie snieg, jakos tak ladniej jest i przyjemnie na dworzu, ale zeby odrazu sanki? tongue troche nie te lata laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
I co mi doradzisz? Weź klucz i zrób to samo komuś innemu? sprzedaj auto i jezdzij autobusem? Wybuduj sobie garaz? Zainstaluj sobie kamerkę w oknie? Siedz w oknie i czekaj az zrobi to ponownie, a potem poprzestawiaj mu kulasy lub jego rodzinie?

Nie rznij glupa.

Grasz w pilke w okularach z wlasnego wyboru ,mozesz zalozyc na nie gogle ,a na nogi buty narciarskie ,bedzie jak znalazl ,bo w Polsce pada teraz snieg smile

Natomiast na to ,ze jakis ciul ,celowo i regularnie niszczy Twoja wlasnosc wplyw masz niewielki.
Musialbys poswiecic sporo czasu ,zeby go zlapac na goracym uczynku.

Potem trzeba jeszcze spalic troche kalorii ,by mu spuscic lomot ,sporo kalorii ,bo on ma w lapie klucz do kol.

Takze reasumujac w czasie poswieconym na lapanie qtasa lepiej sie wyspac ,a biorac jeszcze pod uwage koszty uzupelniania kalorii to ,moim zdaniem ,taniej wyjdzie kupic opone grin

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by pawel Wafel
od rana sypie i sypie ,to dziś na sanki pasuje iść poświrować ha ha ha ,lubie śniegggggggggggggg

Za taka kuroniowe, to sanki moga wygladac jak batmobil.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
pada śnieg pada śnieg smile i to ja rozumiem a nie jakaś jebana jesień tongue

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Wszystko pieknie, temerpaturka moglaby spasc na jakies -5 to sztuczne nasniezanie idzie w ruch. I zeby nie wialo, #)_$( to dopiero jest irytujace, sam sniezek bardzo spoko piwo

I dzisiaj juz jeden z egzaminow w sesji za mna, jeszcze tylko 3 ;]

Pogoda sie poprawi i na deseczke sie wyginac grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish
Nie rznij glupa.
Grasz w pilke w okularach z wlasnego wyboru ,mozesz zalozyc na nie gogle ,a na nogi buty narciarskie ,bedzie jak znalazl ,bo w Polsce pada teraz snieg smile

ale zabralem ze soba kluczyki od auta, a wartosciowe rzeczy zostawiłem w aucie. W szatni zostały tylko brudne gacie. Wlamanie do szatni tez o ile znam zycie trzeba zakładać z góry, tak jak soczewki przed sportem kontaktowym. Ja po prostu qrw o wszystkim nie pomyslalem.
co zrobić, czasami nawet w soczewkach mozna sobie skręcić kostkę, gowna w zyciu nie unikniesz. grin

Strona 8 z 17 1 2 6 7 8 9 10 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rymoholik, rafal08, burbon, Sensei, betowiec, bukma, alfa, Lukasz111, 11kera11), 1,914 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,983
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025