|
|
veteran
|
|
veteran
Krótka piłka. Urodziny są,prezentu nie ma. Nie mamy w zespole pomysłu, co kupić szefowi. Co Wy byście polecili? A moze z własnego doświadczenia powiecie co Wy dajecie co roku szefowi na urodziny(wiem,wiem tu zawodowi typerzy trzepią kasiorę aż furczy,ale może jest choć parę osób,które zarabiają na życie pracą na etacie?:) ) Będę wdzięczny za podpowiedzi.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jeśłi się interesuje sportem, to miło wygląda bilet na mecz ulubionej drużyny lub na jakąś impreze sportową która go nie nudzi;-) Mało "lizopdny", nie drogi, nie powodujący myśli o rewanżu, a kierowany czystą życzliwością:)
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Ostatnio modne są różne (ala metalowe) pierdoły do mieszkania/pokoju. Jakiś świecznik, lampa czy inna popierdółka.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja bym nic nie dawal 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
U mnie w firmie popularne: ramka elektroniczna na zdjecia, nawigacja, konsola 
|
|
|
|
|
|
|
Taki jeden mi zarzucił że za poważnie podszedłem do sprawy  Oki, to może to, tort, w torcie panienka, najpierw posuwa ją szef, a pózniej reszta załogi. Dobre? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a na imie jej "Angelina czy inna Marina" (?)  -- pzdr.bcn1899 *som i serem*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakas pozycje książkową o ETYCE.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zestawik miodów pitnych dobrej jakości..:)w ładnych kamionkowych bukłaczkach  na zimowe wieczory jak znalazł , a trunek ciekawy i z legka zapomniany 
|
|
|
|
|
|
|
a na imie jej "Angelina czy inna Marina" (?)  -- pzdr.bcn1899 *som i serem* Jak na to wpadłeś???  Ja tam nie znam się na imionach ale dla mnie każda wyskakująca z tego przysłowiowego tortu na takich okazjach to albo Dżesika/Andżelina ew z rosyjska Tamara/Tania, choć co do tej ostatniej to nie słyszałem żeby były jakieś tanie z godziwą aparycją i walorami
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Taki jeden mi zarzucił że za poważnie podszedłem do sprawy  Oki, to może to, tort, w torcie panienka, najpierw posuwa ją szef, a pózniej reszta załogi. Dobre?  Ciekawe który? Panowie, my zarabiamy tyle,ze ledwie na tort nas stać,a Ty tu jeszcze do tortu jakąś Nikolę czy inna Dżesikę proponujesz.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Tabliczka z 10 przykazaniami szefa, czy coś takiego tanie i sympatyczne
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jakaś droższa flaszka powinna załatwić sprawę.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Napisz wypowiedzenie i mu daj w prezencie ,zobaczymy jak zareaguje haha
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dobra, dzięki za wszystkie mniej i bardziej poważne pomysły. Dobra whisky, kwiaty i jakiś tam drobiazg sprawę myślę załatwią:)
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, dzięki za wszystkie mniej i bardziej poważne pomysły. Dobra whisky, kwiaty i jakiś tam drobiazg sprawę myślę załatwią:) Kwiaty dla gościa?? Chyba że on cieplejszy ale bez przesady, a flaszka to już jest tak oklepane że wali na kilometr "zrobili wczoraj ściepę, wysłali jednego do sklepu i mam kolejną flaszkę" 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
daj mu ostatni Twój odcinek z wypłaty.... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dobra, dzięki za wszystkie mniej i bardziej poważne pomysły. Dobra whisky, kwiaty i jakiś tam drobiazg sprawę myślę załatwią:) Kwiaty dla gościa?? Chyba że on cieplejszy ale bez przesady, a flaszka to już jest tak oklepane że wali na kilometr "zrobili wczoraj ściepę, wysłali jednego do sklepu i mam kolejną flaszkę"  eej no, gość kwiaty lubi,whisky też lubi(my też lubimy,więc się z nim napijemy  Nic innego w przeddzień urodzin nie wymyślimy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|