|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzisiaj,niestety,cały dzień w podróży.Ale pominąłeś dobry mecz Olsztyn-Piotrków.Goście już w poprzednim meczu strasznie osłabieni,Traveland wyrasta na dobrą,solidną ekipę.Natomiast co do meczu w Kielcach,to duet trenerski W-W raczej krzywdy sobie nie zrobił Właśnie wiem, dopiero później się zorientowałem, że o jednym meczu zapomniałem napisać; szkoda tym większa, że typowałem prawidłowo, no ale nic. Przed meczem Wenta powiedział: Przyjaciółmi będziemy przed meczem, po meczu, ale w trakcie obaj będziemy chcieli zwycięstwa I choć gramy z dobrą drużyną to mam nadzieję, że mój zespół sięgnie po kolejne punty. W sumie to może Wenta szepnął coś chłopakom w trakcie, żeby nie gromili zespołu przyjaciela ... Bo tak jak mówię, 1 połowa bardzo dobra, druga zaś zadziwiająco nędzna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W sumie to może Wenta szepnął coś chłopakom w trakcie, żeby nie gromili zespołu przyjaciela ... Bo tak jak mówię, 1 połowa bardzo dobra, druga zaś zadziwiająco nędzna. Nie obrażaj trenera Wenty! Nie sugeruj jakichś niestworzonych historii, poznaj najpierw specyfikę piłki ręcznej, obejrzyj kilkadziesiąt spotkań, a nie pieprzysz głupoty!!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie obrażaj trenera Wenty! Nie sugeruj jakichś niestworzonych historii, poznaj najpierw specyfikę piłki ręcznej, obejrzyj kilkadziesiąt spotkań, a nie pieprzysz głupoty!!! Otóż oświadczam Ci, że kilkadziesiąt spotkań piłki ręcznej obejrzałem. Wypowiedź o którą tak się zbulwersowałeś była z przymrużeniem oka- to też Ci oświadczam. Bardzo szanuję pana Bogdana ale nie rozumiem czemu nie wolno pożartować z bardzo dziwnej postawy Vive w drugiej połowie. Czy ja tu zacząłem wstawiać minki typu "  " i mówić, że Wenta wraz z Daszkiewiczem ustawili mecz  . Nie wydaje mi się, po prostu stwierdziłem fakt, który w w rzeczywistości mógł być pod inną postacią np. Wenta, mógł powiedzieć chłopakom, żeby się już nie przemęczali i grali bez tak dużego wysiłku jak w pierwszej połowie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sport.onet.pl/0,1248735,1849591,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Otóż oświadczam Ci, że kilkadziesiąt spotkań piłki ręcznej obejrzałem. Wypowiedź o którą tak się zbulwersowałeś była z przymrużeniem oka- to też Ci oświadczam. Bardzo szanuję pana Bogdana ale nie rozumiem czemu nie wolno pożartować z bardzo dziwnej postawy Vive w drugiej połowie. Czy ja tu zacząłem wstawiać minki typu "  " i mówić, że Wenta wraz z Daszkiewiczem ustawili mecz  . Nie wydaje mi się, po prostu stwierdziłem fakt, który w w rzeczywistości mógł być pod inną postacią np. Wenta, mógł powiedzieć chłopakom, żeby się już nie przemęczali i grali bez tak dużego wysiłku jak w pierwszej połowie. Nie do końca na żart to mi wyglądało. Nie o to chodzi czy to był żart, czy nie. Tak po prostu nie przystoi. Już wszystko ok, nie ma sprawy
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
jutro Polacy na wyjezdzie z Rumunami o 10:00, jakieś przemyślenia typy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po wypowiedziach trenera Rumunów ciężko cokolwiek stawiać bo on sam nie wie na co obecnie stać jego podopiecznych. Nasi też w okrojonym składzie + stawiamy na dobrą obronę. Wg mnie najlepiej omijać szerokim łukiem takie spotkania bo to "na dwoje babka wróżyła"  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, mam takie pytanie, czy expekt wystawia kursy na ligę polską kobiet w ręczną? Mecze dzisiaj, a kursów brak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chrobry znacznie osłabiony,ale grają prawie jak u siebie.1.7 na Miedz,bwin,1x-1.46 unibet i to chyba lepsze.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wisla Plock-AZS AWF Gorzów Typ:Wisla plock -9,5 Buk:Bwin
wicelider tabeli podejmuje beniaminka z gorzowa.ostatnio bylem na meczu AZs i musze przyznac ze druzyna gra bez pomyslu,brak dobrego rzutu z drugiej linia,duzo bledow w obronie.na dodatek w dzisiejszym spotkaniu zabraknie tomka jagly(kapitana) a druzyna musi przejechac 400km w warunkch snieznych,co napewno nie wplynie pozytywnie na zawodnikow.wisla plock po ostatniej porazce na wlasnym parkiecie z Focus Park beda chceli sie zrekompesowac.stawiam na wisle plock ale kurs nie jest rewelacyjny bo 1.05 wiec wybieram opcje z handicapem -9,5spotkanie odbedzie sie o godz 18. .
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wisla Plock-AZS AWF Gorzów Typ:Wisla plock -9,5 kurs:1.85 Buk:Bwin
wicelider tabeli podejmuje beniaminka z gorzowa.ostatnio bylem na meczu AZs i musze przyznac ze druzyna gra bez pomyslu,brak dobrego rzutu z drugiej linia,duzo bledow w obronie.na dodatek w dzisiejszym spotkaniu zabraknie tomka jagly(kapitana) a druzyna musi przejechac 400km w warunkch snieznych,co napewno nie wplynie pozytywnie na zawodnikow.wisla plock po ostatniej porazce na wlasnym parkiecie z Focus Park bedzie chciala sie zrekompesowac.stawiam na wisle plock ale kurs nie jest rewelacyjny bo 1.05 wiec wybieram opcje z handicapem -9,5spotkanie odbedzie sie o godz 18. .
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wisla Plock-AZS AWF Gorzów Typ:Wisla plock -9,5 kurs:1.85 Buk:Bwin
wicelider tabeli podejmuje beniaminka z gorzowa.ostatnio bylem na meczu AZs i musze przyznac ze druzyna gra bez pomyslu,brak dobrego rzutu z drugiej linia,duzo bledow w obronie.na dodatek w dzisiejszym spotkaniu zabraknie tomka jagly(kapitana) a druzyna musi przejechac 400km w warunkch snieznych,co napewno nie wplynie pozytywnie na zawodnikow.wisla plock po ostatniej porazce na wlasnym parkiecie z Focus Park bedzie chciala sie zrekompesowac.stawiam na wisle plock ale kurs nie jest rewelacyjny bo 1.05 wiec wybieram opcje z handicapem -9,5spotkanie odbedzie sie o godz 18. . wynik:35-20 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj w "Świątynii handballa" zdarzy się cud i to siądzie :
2008-11-25 11:57 System 2/4 Szwajcaria - Serbia (1X2) X X
Litwa - Holandia (1X2) X ?
Szwecja - Polska (1X2) X ?
Portugalia - Łotwa (1X2) Portugalia Portugalia A na poważnie to zapowiada się twardy,wyrównany i zacięty mecz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co zagrał Wleklak to woła o pomstę do nieba.Był remis,ale w innym meczu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tak mysślałem,myślałem gdzie by się tutaj przywitac i wymyslilem ze pierwszy post moze byc w tym dziale Zaczynamy: Dziś bardzo ciekawe spotkanie u szczypiornistów pomiedzy drużynami Olszytyna i Płocka. Traveland Olsztyn-Wisla Plock 222222222222222222222222222 kurs: 2.10 Czas na porazkę u siebie a ze przeciwnik nie słaby to nadaża się okazja przegrania spotkania  Obie ekipy maja identyczny bilans punktowy,wygrywajacą ekipa przed swiętami moze cieszyć się z drugiego miejsca po 15 kolejkach PLPR a będzię nią ekpipa Wisły.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Początki są trudne.Witamy.Gdyby nie kontuzja Nata...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Przegrana pierwsz apolowa 3 bramkami i druga tylko na remis nie moze dac przyjezdnym zwyciestwa.Szkoda przegranego zakladu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|