|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodze do LO. Pewnego dnia dziewczyna z mojej klasy na lekcji puscila mi sygnal, a ja jej numeru nie mialem. Po jakims czasie napisalem kim jest itd. i dowiedziałem sie ze to ona. Nawiazalismy kontakt smsowy, ciagnie sie to juz z 2-3 miechy. W szkole czasami sobie gadamy, ale bardziej sie usmiechamy  ona chce zebym sie usmiechal do niej. Pisze mi ze ma chlopaka, ale woli mnie. Potem ze idzie z nim na spotkanie i okaze sie czy dalej to pociagnal. Dostaje sms z infem ze zrobila cos strasznego i przelizala sie z nim. Ja oczywiscie traktuje ja jak kolezanke/przyjaciolke bo nie wiem co ona do mnie czuje  nie wiem jak to sprawdzic. Czasami pisze ze czeka na 2 slowa ode mnie  czli kocham ice, a czasami ze jestem kims bardzo waznm dla niej i traktuje mnie jak przyjaciela.... masakrycznie powalona sytuacja  na spacerki z nia chodze to jest fajnie i nawet dala mi buziaka. Jakbym chcial ja miec to bym sie jakos postaral, a ja nic nie robie w tym kierunku, bo lipa miec dziewczyne w swojej klasie ;/ HELP ME chlopaki  prosze jakies fajne porady 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Bez foty może być ciężko z tą poradą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lipa bo ona neta nie ma, a co za tym idzie grono i NK  jak mi da swoje to skana zrobie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem jak to sprawdzic. Czasami pisze ze czeka na 2 slowa ode mnie  czli kocham icelodziara? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem jak to sprawdzic. Czasami pisze ze czeka na 2 slowa ode mnie  czli kocham icelodziara?  ,,cię'' mialo byc  literowa 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
bo lipa miec dziewczyne w swojej klasie ;/ nie rozumie czemu lipa ,co Ty patrzysz na kolegów że będa śmiać czy coś ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wysiedzialbys z nią 6-8h dziennie?
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
wysiedzialbys z nią 6-8h dziennie? jakbymy sie kochali to napewno ,przecież kiedyś pewnie będziesz miał żone to bedziesz całe życie z nią także w czym problem wysiedzieć ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie to samo. Z kolegami chociaz mozna cos porobic  mam na mysli psikusy nauczycielom itd ;p
|
|
|
|
|
?
|
|
?
a co to znaczy 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
w moich stronach oznacza to całowanie się z językiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co to znaczy  wEś PsHeStaŃ! JaKbYś NiE WiEdZiAł!
Jak coś koleżanki i kolegi to pytajcie.  Tutaj proszę ja Was, mamy już przylizanego, tak niemal w ząbek czesany: [ Linked Image] Przylizać, to znaczy uczesać, tak dokładnie, co za tem następuje, ona przylizała jego on ją, taka wymiana uczesania, tutaj np. mamy pana nieprzylizanego: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przelizała a ni przylizała 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Achaaa, przelizała, to znaczy, że najpierw go przylizała, ale mu się nie podobało = uczesała go ale mu się nie podobało, po czym go przelizała, to znaczy - przeczesała na nowo!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 teraz poprawnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie to samo. Z kolegami chociaz mozna cos porobic  mam na mysli psikusy nauczycielom itd ;p To jest LO, czy gimnazjum? A tak poważnie to ja też wreszcie chciałbym poznać pannę co nie ma neta, a co za tym idzie nie przesiaduje całych dni na jakiś po.pierdolonych gronach, fotkach, n-k itp badziewiu. No ewentualnie może mieć neta, ale jedyną dopuszczalną stroną do odwiedzania jest forum mecz.p 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
TY: Cześć monika chcesz się dymać? Ona: Cześć, ale ja nie jestem Monika... TY: Ale ja nie o to pytałem !!  Pewnie juz było, ale jest dobre 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TY: Cześć monika chcesz się dymać? Ona: Cześć, ale ja nie jestem Monika... TY: Ale ja nie o to pytałem !! Ona: Oddawaj 100 zł !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kumichal mam dla ciebie dobrą rade: Podejrzewam, że nie masz jeszcze prawka, a tym bardziej poloneza. Dlatego proponuje, żebyś wziął ją na ramę roweru, wywiózł w las i tam oznajmił, że skończył ci się łańcuch. Powinno zadziałać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wysiedzialbys z nią 6-8h dziennie? jakbymy sie kochali to napewno ,przecież kiedyś pewnie będziesz miał żone to bedziesz całe życie z nią także w czym problem ?? sam mam Zone ale uwierz mi ze to nie takie proste kochac sie przez 6-8 godzin , chyba ze Ci kolesie co wygrali mam talent , oni mogli by dac rade
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|