na Ssnake'a @20 ?! ogromne value, dla mnie on jest po Melkart Ball największym faworytem do zwycięstwa
Moim zdaniem Snejk ma najmniejsze szanse na wygrana. Tym bardziej, ze nic nowego nie pokaze raczej. Slabe ma poparcie ludzi, ledwo wszedl do finalu. Za to jak pisalem wyzej value dla mnie to Magda 'NieMamKregoslupa' Staszewska @ 20.
Licze na Melkart Ball (akrobaci), jesli wygra ktorys/as ze spiewakow to bedzie ogromna porazka.
Audiofeels pewa. Wystarczy poczytac komenty na youtube
To są "artyści" jednego utworu. Mogli zagrać pokerowo i zostawić swój najlepszy numer (ten co grali w półfinale) na finał. Reszta ich numerów dużo słabsza przeglądając youtube. Mogli by wystawić kurs, że nie wygrają. Chętnie bym zagrał.
Dla mnie może wygrać Ziółko po @8. Kwestia tego czy wstrzeli się w dobry kawałek tak jak w eliminacjach.
To są "artyści" jednego utworu. Mogli zagrać p*okerowo i zostawić swój najlepszy numer (ten co grali w półfinale) na finał. Reszta ich numerów dużo słabsza przeglądając youtube. Mogli by wystawić kurs, że nie wygrają. Chętnie bym zagrał.
Dla mnie może wygrać Ziółko po @8. Kwestia tego czy wstrzeli się w dobry kawałek tak jak w eliminacjach.
To są "artyści" jednego utworu. Mogli zagrać pokerowo i zostawić swój najlepszy numer (ten co grali w półfinale) na finał. Reszta ich numerów dużo słabsza przeglądając youtube. Mogli by wystawić kurs, że nie wygrają. Chętnie bym zagrał.
jak dla mnie "Crazy" by Audiofeels jest rownie dobre jak nie lepsze od numeru z polfinalu, ale szczerze bede kibicowal Akrobatom i M.Ziółko - gosc ma fenomenalne podejscie do wszystkiego.
jest bardzo dobrze widac w jakis sposob sie to dzieje w 54-55 sekundzie gdzie przez falbanki widac jak poprostu zsuwa sie od gory nowa fioletowa suknia, wiec musi miec jakos ta babka "pochowane" inne sukienki w gornej czesci poprzedniej, ale z drugiej strony ilez tak mozna... fakt robi wrazenie
Może w drugiej edycji będzie lepiej, bo oprócz akrobatów to szału nie ma.
Po prostu bardzo mało zawodowców się zgłosiło do tego programu. Duet akrobatyczny wymiata, ale oni jeżdzą po całym świecie i trzepią dobrą kasę i spokojnie mogli by sobie ten program olać, jak pewnie cała masa innych Polaków bijących talentem pozostałych finalistów, którzy nie mają czasu robić fikołków przed Foremniakową i tymi dwoma idiotami co prowadzą.