Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 17 1 2 14 15 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sabre
uffff,,,

DObrze że mała nie wygrała
a miales ja na lay na BF > grin

Bonus: Unibet
jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"
a.k.a. "Klajd Frog"
...leze przed Toba jak pies pluto laugh

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by bolo_lacznik
Originally Posted by Sabre
uffff,,,

DObrze że mała nie wygrała
a miales ja na lay na BF > grin
Liczylem, ze wygra ten kto zasluguje..

Akrobaci, Audio.. , Ziółko, Blady Kris

Ale napewno nie ta żółtozębna fałszująca mała dziewczyna

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
szkdoa mi gorala , z checia bym podmienil za kulawik"mala stara malenka) a "szol" biznes mzoe ja zniszczyc szybciej niz janosz

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by Azzaro
szkdoa mi gorala , z checia bym podmienil za kulawik"mala stara malenka) a "szol" biznes mzoe ja zniszczyc szybciej niz janosz

Ala cos tam o jajecznicy na Vivie ostatnio spiewala, ale to chyba stary przeboj?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
stary

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
szkoda audiofeels ale i tak pewnie jeszcze o nich uslyszymy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale "walek" wink , zauwazyliscie, ze pierwsza 3 finalu ( AudioF, Kulawik i Akrobaci ) byli pokazywani jako ostatni, po ostatniej reklamie, do tego buki wystawili najnizsze na nich kursy, apropo, byli moze oni rozstawieni jako zwyciezcy polfinalow ?
Melkart Ball, widac od razu, ze chlopaki z mojego miasta hura

Linc #2754673 30/11/2008 17:09
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chyba cos takiego mowili ze kolejnosc wystepu w finale byla uzalezniona od ilosci glosow w polfinalach.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by gobel
chyba cos takiego mowili ze kolejnosc wystepu w finale byla uzalezniona od ilosci glosow w polfinalach.
Racja. Akrobaci zasluzenie i dobrze ze Kulaw nie wygral,ale i tak ma chyba 100tys zl. ciekawe jaka bedize nastepna seria smile

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by kumichal
i dobrze ze Kulaw nie wygral,ale i tak ma chyba 100tys zl.

Mama chatę wyremontuje, córce kupi parę lalek i po kasie. O tej przeciętnej małej śpiewaczce usłyszeliśmy po raz ostatni.

Góralowi się bardziej należało, ale tak to jest jak się finał w Andrzejki organizuje smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dokladnie termin wybrali delikatnie mowiac niefortunny...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kilka przemyslen po zakonczeniu 1 edycji.
Liczylem, ze wygraja akrobaci i wygrali bardzo sie ciesze. Mimo, ze nic nowego nie pokazali (no moze oprocz ostatniej pozy), ale talent to oni maja i zasluzenie wygrali.
Na drugie miejsce myslalem, ze zdobeda Audiofeels (mogli sobie zostawic na final ten kawalek z polfinalu, a moze byliby wyzej), wygrala spiewaczka Kulawik (pewnie dlatego, ze to taka sierotka marysia). O spiewakach juz wpominialem kiedys, ze mieli swoje programy i nie wiem co tu robia.. lepiej by te 100tys zl dostal Blady Kris albo Magda Bezkregoslupa, no albo Audiofeelsi.

Co do jury, juz w 1 programie jak zobaczylem Chylinska mialem przez nia zaprzestac ogladania programu! To byl blad, po tragicznym poczatku (m.in 'jestes zajebista' do dziewczynki) wyrobila sie (a raczej producenci jaj zmienili). Zakrywala tatuaze dlugim rekawem, nie uzywala tej beznadziejnej czerwonej szminki i zaczela sie stosowniej zachowywac. Taka mi sie podobala, no w finale niestety ta szminka i zbyt duzy dekolt, ale nie bylo tragedi.
Foremniakowa na poczatku byla mi obojetna i stopniowo zaczela mnie irytowac i to bardzo. O jej braku wiedzy juz nie wspomne..
Kuba jak to Kuba, w sumie lubie go ale czasami przesadza (tu pamietam szczegolnie jak o jakiegos goscia z grupki wspomnial cos chamskiego o wygladzie - chyba z audiofeels).

Prowadzacy dno dna, jak ich widzialem to chcialem wyskoczyc przez okno.

Czego oczekuje od 2 edycji:
-zdecydowanie mniej spiewakow,
-niech ci dwaj prowadzacy beda pokazywani jak najmniej - najlepiej niech zapowiadaja wystep i tyle,
-zamienic Foremniakowa na innego jurora
tyle z tych wazniejszych.

agr1 #2756208 01/12/2008 05:52
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
foremniakowa i co chwile uwaga o synchronie przy zespołach, sie ku... znawca znalazł po występie w TzGwiazdami bauhh kobieta kompromitacja

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
myslę, że kulawik ma talent, pomimo żółtych zębów, cieni pod oczami, co bardzo błyskotliwe zauważyła etatowa piekność oper mydlanych foremniak. i pomimo tego ze ma 10 czy ile tam miala lat i nie była wstanie zorientować się, na czym polega zawodowy "entertainment" . Żeby pięknie śpiewać, nie trzeba być pięknym jak foremniak czy zabawnym i blyskotliwym jak wojewodzki. Żeby zaistnieć w telewizji i robić karierę w showbiznesie, zdecydowanie tak. Trzeba być pięknym jak mandaryna i mieć wpływowego tatusia jak leszcz. Żeby pięknie śpiewać, tzreba mieć talent i ciężko pracować, tzreba mieć szczęście aby otyczyć się właściwymi ludzmi ktorzy tego nie zaprzepaszczą. Czy po trzeciej piosence byłem znudzony patosem tak jak wojewodzki? szczerze powiem, że tak. Ale Kulawik była zbyt młoda, żeby oprocz pieknego śpiewu znać się na showbiznesie, dobrać sobie profesjonalnie repertuar. Była zbyt młoda, żeby wiedzieć, że w tym showbiznesie przez dużę S nie liczy się talent tylko szokowanie, przerwa na reklamę, skandal, niewybredne, poniżej pasa żarty, błyskotliwi prowadzący, oglądalność i flesh kamer.
Myślę ze wszyscy maja jakiś talent, tylko garstka ma siłę i motywację, żeby go ciężko szlifować, i nie po to, żeby chylińska, wojewódzki czy prokop mógł zabłysnąć przed fleshami tatuażem czy ciętą ripostą.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie wiem czy Freddi Mercury był przystojnieszy od bratta pitta czy zabawniejszy od wojewódzkiego. Ale jak jade do roboty i leci w radiu show must go on, to podgłaszam az szyby chodzą i chociaż słyszałem ten utwór z 400 razy, to i tak mam ciarki na plecach. Jak leci przeboj mandaryny w radiu, to zmieniam stację. Wolę przemówienie gosiewskiego od jej śpiewu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Jak już było to sorry

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by twist
nie wiem czy Freddi Mercury był przystojnieszy od bratta pitta czy zabawniejszy od wojewódzkiego. Ale jak jade do roboty i leci w radiu show must go on, to podgłaszam az szyby chodzą i chociaż słyszałem ten utwór z 400 razy, to i tak mam ciarki na plecach.

piwo

Mercury był jaki był, ale tego co stworzył negować nie można bez względu na to, jak ktoś podchodzi do jego osoby smile

I dobry post wyżej z tym całym blichtrem okolo-mam-talentowym.

Programu nie śledziłem, bo nie mam tv, ale jakieś tam występy widziałem.

Z tych związanych z programem wpadło mi w oko to:

Naprawdę ta kobieta dała w tym kawałku radę i wszystko się zgrało.

A co do prowadzących, jurorów i całej otoczki - taki urok, a raczej ... smirk

"Inside my heart is breaking [...] but my smile still, stays on. "
Show must (?) go on.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Linc #3071281 18/04/2009 20:35
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pani ( z postu powyzej ) bije wszelkie rekordy popularnosci a to wszystko w niecaly tydzien blush

Strona 16 z 17 1 2 14 15 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, burbon, rafal08, betowiec, Lukasz111, alfa, $-man, ElNinho[mmdea], poozon, bukma, rymoholik, 11kera11, aker), 2,836 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,706
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025