|
|
old hand
|
|
old hand
a kiedy Ty Artek zrobisz prawko? a co książkę piszesz ?  Ale mu dojebał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kiedy Ty Artek zrobisz prawko? a co książkę piszesz ?  Ale mu dojebał  mega beka lol 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hahaha, takie rzeczy to tylko w erze, rozbawiles mnie na kacu  ja bym to walnal do tekstow/cytatow roku 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pomogl by ktos w przetlumaczeniu paru zdan po angielsku ??? gg6717383
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisz lepiej tutaj co Ci trzeba;]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mowisz i masz  Understanding poker psychology and strategy is ..... than understanding odds and probability : not as important more important much less important
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe ktoś tu jakiś test rozwiązuje  - more important (prawdopodobnie)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy mi sie wydaje, czy tu kazda odpowiedz jest poprawna gramatycznie a trzeba wybrac ta zgodna z prawda ?:P
Teraz moje pytanie. Otoz wybieram sie w gory, znaczy planuje, ale chce juz wiedziec kilka rzeczy. Kwestia ubezpieczenia ; wypadkowe czy turystyczne ? Czym to sie rozni ? Jade w polskie góry bo to chyba bedzie mialo znaczenie. Druga sprawa, koszty leczenia. Jestem studentem, nie pracuje i nie jestem zarejestrowany jako bezrobotny. Wybierac tutaj jakas kwote leczenia czy to juz mam jakos tam zapewnione ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam serdecznie szukam pomysłów na temat pracy licencjackiej związanej z tenisem ( niebanalnej, ale dość ławej do napisania ) osoba, która ją będzie pisać studiuje dziennikarstwo sportowe i dobrze, jeżeli praca będzie opierała się głównie na czasopismach / gazetach / artykułach, a nie książkach, encyklopediach.
z góry dziękuje za wszelkie pomysły i uwagi.
pozdr,
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Banalnym tematem może być coś o rywalizacji dwóch tenisistów/tenisistek i ich wpływ na uwczesny poziom dyscypliny. Choćby Graf/Sabatini, Evert/Navratilova, Agassi/Sampras czy Fed/Nadal. Materiałów mnóstwo. Z tym że ktoś mógł już to izi napisać (o ile to ma być orginalne).
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Ówczesny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ówczesny  lepiej sam podaj przykładowy temat  dzięki Skiper, zawsze coś  jeszcze ma ktoś jakiego pomysła ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No one can give of his best when he is in mortal terror, or after a sleepless night, yet this is precisely what the examination system expects him to do.
For all the pious claim that examinations test what you know, it is common knowledge that they more often do the exact opposite
This is what it boils down to in the last analysis.
kto jest w stanie translejt ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam pisze w tym temacie bo piszac w 2 innych tematach przeznaczonych wydaje sie do odpowiedzi nikt nie wiedzial ... wie ktos z was czy wplacajac kase do sportingbeta karta kredytowa wbk bank liczy to jako tranzakcje bezgotowkowa czy gotowkowa i % leca mi od razu ? bede wdzieczny jak ktos zna odpowiedz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hahaha, takie rzeczy to tylko w erze, rozbawiles mnie na kacu  ja bym to walnal do tekstow/cytatow roku  no to daj moze bym oscara wygral jeszcze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam serdecznie szukam pomysłów na temat pracy licencjackiej związanej z tenisem ( niebanalnej, ale dość ławej do napisania ) osoba, która ją będzie pisać studiuje dziennikarstwo sportowe i dobrze, jeżeli praca będzie opierała się głównie na czasopismach / gazetach / artykułach, a nie książkach, encyklopediach.
z góry dziękuje za wszelkie pomysły i uwagi.
pozdr, podbijam 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
TEMAT: "Buk-afera" - prawda, czy fałsz? Pocytujesz trochę tenisowego quasi, wkleisz kilka wykresów z betfair i notek o śledztwach... ... i praca na piąteczkę gotowa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak na gazetach itd to moze cos zwiazanego z Radwanska, np. pozycja Radwanskiej jako fenomen w polskiej rzeczywistosci, porownania i odwolania do innych typu Grzybowska, Domachowska itd, nawiązanie do męskiego itp  w miare latwo bedzie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Takie male pytanie..czy ktos z Was posiada moze nawigacje GPS do samochodu i mzoe jakas szczerze polecic ? Chce kupic to jako prezent na swieta natomoast nie orientuje sie ktorua jest tak naprawde dobra. Chcilabym zeby miala dokladna mape Polski + Europa oraz w miare prosta w obsludze i czytelna. kwota jaka bym chcial przeznaczyc to ok 550 zl. Polecacie cos .... ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|