Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Nie pekaj, ja dostalem za slowo „palant” w jednym z tematow w to i owo grin

Amkwish tez dostal, za blzugi na qc, ale on sie na niej nigdy nie znalazl, podziekuj jego kolegom. smile

Tak czytam ten temat i jak bedzie zlot w przyszlym i Amk zglosi chec udzialu, to odnosze wrazenie, od razu wzrosnie frekwencja na zlocie grin
Podobnie byloby w przypadku Nirtza czy Tysona grin

Bonus: Unibet
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Lupus Ciebie również rad bym widzieć na zlocie wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Bylem 2 lata temu wink
Za rok chce sie pojawic, bo mnie Siwy zaprosil wink

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Zadnego przywracania zbanowanych 9 na 10 jest banowanych kolejny raz.Nikt za darmo bana nie dostał .

Tu nie chodzi o to czy amkwish bedzie modem czy nie to jego sprawa nie chce byc to juz nie jest .Chodziło mi tylko o to co bylo napisane w temacie nominacje .

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by lupus
Tak czytam ten temat i jak bedzie zlot w przyszlym i Amk zglosi chec udzialu, to odnosze wrazenie, od razu wzrosnie frekwencja na zlocie grin
Podobnie byloby w przypadku Nirtza czy Tysona grin

Ja tez jak czytam ten temat to nie moge sie rozstać z mysla ,ze powinienes miec nominacje w kategorii "Najbardziej fałszywa menda" tongue

Schudnij ,weź kota i przyjeżdzaj za tydzień na Gran Derby ,wszak ponoc jestes antimadrista shocked

Powitam was serdecznie ,wraz ze swoim labradorem papa

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Kto chciał banować amkwisha???
Uniosłeś się jak balon, a Bullet bardzo ładnie i kulturalnie napisał, nikt amkwishowi nie ujmuje jego zasług bo ciężko je podważyć i nie zauważyłem żeby ktoś to robił.
Jak masz problem z właściwym odczytaniem to wyedytuj swój post gdzie wspominasz o swoim obiektywizmie bo zaczyna się robić śmiesznie i to z Twoim wydatnym udziałem.

To podchodzi pod bana

Ja nie mam sily sie uzerac z nim i jego kolegami.

To podchodzi pod ewidentnego bana

Nikt nie chciał smile

95% mojej wypowiedzi nie jest skierowana do Bulleta tylko pisalem to odnosnie calej sytuacji.

Pewnie ,ja sie smialem z calej sytuacji z 30 minut wiec ciezko bylo nawet skladnie pisac . Dobrze ,ze krzesla elektrycznego mu nie chcieli zaaplikowaac laugh laugh

Obiektywizm .Hmm nie znam go ,w zyciu z nim nie gadałem ,nawet nie wiem jak wyglada .Chyba go troche lubie ,ale czy to ma wplyw .Nie sadze .Odnioslem sie do calosci tej sytuacji a nie do pojedynczych postow .zastanow sie chwile ,zajrzyj do ATA chyba masz dostep i moze pomyslisz tak jak ja .A jesli nie to trudno kazdy ma swoje zdanie i ocene danej sytuacji

Pozdrawiam Biszop piwo

P.S
Dawniej mi sie wydawalo,ze myslimy podobnie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Originally Posted by Bullet
oczekuję tylko i wyłącznie jednej rzeczy. Równego traktowania wszystkich bez względu na to kto kim tu jest.

piwo

To naprawdę tak wiele Panowie?

A i od razu odpowiedź, co prawda z innego postu i w innym kontekście, ale dobrze pokazuje jak tu się czasem do pewnych kwestii podchodzi:

Originally Posted by Biszop
"Gówniane sprawy" mają się różnie, wszystko zależy od tego kto się zesrał wink

laugh

Dla mnie genialne, poważnie. Ja już do nikogo nic nie mam ani osobiście, ani ogólnie do modów. Mnie to autentycznie tylko bawi od pewnego czasu. Szczerze smile

I see dead people
I see dead people
Obłuda do sześcianu - z jednej strony obrońca polskości, banuje Igora, a z drugiej ,,, ha ha ha

Fałszywość, dwulicowość, obłuda smile

papa

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by [T
-error]Obłuda do sześcianu - z jednej strony obrońca polskości, banuje Igora, a z drugiej ,,, ha ha ha

Fałszywość, dwulicowość, obłuda smile

papa

Nie ma wiekszej fałszywki ,jak nominowanie takiego zera jak Ty do nagrody za całokształt puke

Poza intrygancwem i włazeniem w dupe komu trzeba NIC nie zrobiłes dla tego forum.

NIC nie zrobił ,ale ma poparcie....jak niektórzy politycy.

Na senatora startuj ,na senatora (z SLD oczywiscie) laugh

I see dead people
I see dead people
Haha smile

Jest pan intrygant, nie dam ci tej satysfakcji miernoto smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by [T
-error]Haha smile

Miernota to jest nominowana do nagrody za całokształt ,co najlepiej obrazuje upadek tego forum tongue smile

AMEN !

I see dead people
I see dead people
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by [T
-error]Haha smile

Miernota to jest nominowana do nagrody za całokształt ,co najlepiej obrazuje upadek tego forum tongue smile

AMEN !
'

Nie musisz się już wysilać miernoto, masz nominację w złotej malince - w wyścigu na głupotę nikt tu nie ma z tobą szans laugh

Bez odbioru

old hand
old hand
Originally Posted by [T
-error]Haha smile

AMEN !

Amk , czy TY naprawdę nie umiesz inaczej osiągnąć satysfakcji jak plując jadem i obrażając permanentnie innych...czy to naprawdę tak podnieca ???????
Ja nadal staram się uskuteczniać w stosunku do Ciebie politykę dobroci - tak , że jak chcesz kupię Ci w prezencie np. Kamasutrę ??? Poczytasz , zobaczysz , że osiągnięcie satysfakcji w inny sposób leży w Twoim zasięgu grin

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Kefir70
Ja nadal staram się uskuteczniać w stosunku do Ciebie politykę dobroci - tak , że jak chcesz kupię Ci w prezencie np. Kamasutrę ??? Poczytasz , zobaczysz , że osiągnięcie satysfakcji w inny sposób leży w Twoim zasięgu grin

Najwiekszym prezentem dla mnie bedzie ,jak sie ode mnie wreszcie raz na zawsze odp..... papa

Swoja drogą to podejrzewałem ,ze czerpiesz satysfakcje z komiksów laugh

"...a idiotom zimno" santa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
No offense, bo na tym forum ich troche jest(zydow), ale juz za cytat;
'Masz szanse jak zyd podczas okupacji'
Pewnie do paki w Polsce wsadzaja grin

w Polsce JESZCZE nie, ale już w USrAelu poprawność polityczna tak mocno zrelatywizowała kręgosłup moralny, że za taki tekst mogą czekać represje

dziwne że talmudyczne zasady każą nienawidzić wszystkich gojów, zaś w drugą stronę mamy takie kłanianie się w pas,

czytając ostatnie szopki ze szkół gdy kazano dzieciom udawać żydów, przez co byli dyskryminowani przez innych, po prostu nóż sam się otwiera, cięciwa tolerancji napięta jest tak mocno, że nastanawiam się kiedy to pęknie, oby nie było za późno

-----
a tak w ogóle co to za akcja "głosuj na Terrora" ???
w ogóle nie kojarze poza satyrystycznymi ilustracjami w polityce od czasu do czasu

@Bullet wątpię by Twoje postulaty przeszły wink
zresztą nie ze wszystkimi się zgadzam, tekst o grubej kresce i zaczynaniu od zera już gdzieś słyszałem, jakieś 19 lat temu, ile w tym sensu pisać chyba nie trzeba

old hand
old hand

Najwiekszym prezentem dla mnie bedzie ,jak sie ode mnie wreszcie raz na zawsze odp..... papa

Swoja drogą to podejrzewałem ,ze czerpiesz satysfakcje z komiksów laugh

"...a idiotom zimno" santa

Amk , ja staram Ci się tylko pomóc...bo powtórzę raz jeszcze - wyobraź sobie TY - władający słowem : przepraszam , proszę , dziękuję...może nawet na tym forum ktoś Cię nawet polubi...

Apropos smile chyba zacznę pisać książkę - akcja będzie działa się w środowisku typerów - gdybyś miał wybór wolałbyś być wzorem dla postaci - zakompleksiałego krypto geja czy bardziej takiego narodowca udającego w necie twardego faceta a po nocach uprawiającego samogwałt ?

Pytam , bo jestem ciekawy Twojego zdania ??

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Apropos smile chyba zacznę pisać książkę - akcja będzie działa się w środowisku typerów - gdybyś miał wybór wolałbyś być wzorem dla postaci - zakompleksiałego krypto geja czy bardziej takiego narodowca udającego w necie twardego faceta a po nocach uprawiającego samogwałt ?

Moje zdanie jest niezmienne - uważałem i nadal uważam Cie za idiotę smile

GAME OVER papa

old hand
old hand

Moje zdanie jest niezmienne - uważałem i nadal uważam Cie za idiotę smile

GAME OVER papa

Amk, czy Ty nie umiesz się bawić słowami grin skąd u Ciebie taki "ciężki dowcip".. cool
Czy to dlatego , że nikt Cię tutaj nie lubi , czy dlatego , że zdjęli Ci moda ??? No bo co Ty zrobisz bez moda .. cool

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
No bo co Ty zrobisz bez moda .. cool

Bedę dalej walcem jeździł smile

I gwoli wyjasnienia - sam napisałem do Conrada ,aby zdjał mi moda.
Teraz jestem juz tylko zwykłym bandytą laugh

I na tym zakończę.

old hand
old hand
No bo co Ty zrobisz bez moda .. cool

Bedę dalej walcem jeździł smile

I gwoli wyjasnienia - sam napisałem do Conrada ,aby zdjał mi moda.
Teraz jestem juz tylko zwykłym bandytą laugh

I na tym zakończę.

A widzisz Amk, czyli jest w Tobie jednak odrobina dobra...kto wie, może jednak ktoś Cię tu w końcu polubi...ja w Ciebie wierzę papa

Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, aker, Akhu, 11kera11, alfa), 3,001 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,325
Posty5,842,806
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026