Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 14 1 2 4 5 6 7 8 13 14
Profesor
Profesor
No to w Phoenix zaczyna się robić ----> laugh r
Rozumiem że Bobki zyskały na tej wymianie dużo żeby nie powiedziec bardzo duzo Diaw ! Bell ! Singlecostam ... w Phoenix nigdy nie było długiej ławki a teraz ? Richardson no ok dobry zawodnik ale jaki jest sens takiego trade'u ? kompletnie nie wiem o co tam chodzi smirk

GSW papa Suns czeka to samo

Bonus: Unibet
F
Pooh-Bah
Pooh-Bah
F Offline
heh..
Na moje to Phoenix zyskuje duzo jezeli chodzi o zawodnika ktory punktuje tzn zawodnik dystansowy, z całym szacunkiem dla Diaw i Bell , ale oni w tym sezonie slabo jezeli chodzi o punkty (oborna juz lepiej)
Ważna sprawa tej wymiany to oddanie przez Bobki nr.2 w drafcie w przyszlym roku.
Fakt nie ma długiej ławki w Phoenix ale kto wie moze jeszcze jakis trade bedzie laugh

H
veteran
veteran
H Offline
kursy spadaja na Dallas z hc. w fortunie jzu 1,75. Myslicie ze warto to grac? ciezko mi sobie wyobrazic wyrównany mecz. Najlepszym rozwiazaniem jest zagrac na Dallas z hc do przerwy. Poki co zagram singla z hc na cały mecz,potem zobacze co z tym do przerwy

addict
addict
Bobki zyskały dużo ? Przepłacony Diaw i Bell który oprócz rzucenia kilku trójek niewiele wnosił do gry to za dużo za zawodnika który dobrze broni i jest świetnym strzelcem ? A jakby tego było Bobki dorzuciły jeszcze Dudleya i pick w drafcie.
Suns mieli dziure na 2 bo Bell słaby w ataku i w obronie nie dawał rady a ta wymiana sprawi że będzie w drużynie zawodnik co dobrze broni, rzuca trójki,dobrze wchodzi pod kosz, no i oczywiście należy się znowu spodziewać kilku alley opp do niego jak to było kiedyś z Marionem.
Ławka aż tak dużo nie ucierpiała, odszedł Diaw który zbyt dużo nie dawał a przyszedł Dudley który być może będzie dawał tyle samo albo więcej niż Diaw. Są jeszcze na ławce Barbosa, Hill i Lopez który dobrze broni a czasem i w ataku się z dobrej strony pokaże więc nie jest aż tak tragicznie z ławką. Teraz Suns powinni podpisać jakiegoś PG bo Dragic niestety gra bardzo słabo jako zmiennik Nash'a.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Jesli Suns chca cos osiagnac, to musza podpisac kogos zamiast Nasha...bo tam maja straszna dziure w PO w prawie kazdym matchupie...osobiscie to watpie, zeby ten trejd byl z pozytkiem dla kogokolwiek...Richardson to jest zawodnik, ktory pasuje do filozofii ColgateMajka, a co z nim zrobi Porter? To sie okaze...
A Bobki na pewno stracily sportowo...tylko czy przypadkiem nie bylo zatargow wewnatrz Bobkow? Pamietam, ze Wallace powiedzial, ze chce odejsc na poczatku sezonu...czy przypadkiem wladze Bobkow nie stanely przed dylematem J-Rich albo Wallace? Oczywiscie to info niesprawdzone, ale mimo wszystko prawdopodobne...patrzac na ta wymiane, a ze przy okazji dostali surowca na PF-a, czyli tam, gdzie mieli dziure, to jakos ja przy okazji zalatali...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Status G.Wallace'a, Bell'a i Diawa nadal nie pewny w dzisiejszym spotkaniu.

Tak czy siak podtrzymuję typ Mavs (-10) (widzę że w Pinnacle handi nawet 13 oczek)

Co ponadto?

Nowitzki UNDER 25,5pkt

Heh...tu gram Dallas...tu Dirka "na nie". Oszalałem?
Chyba nie do końca wink Myślę, że Mavericks uzyskają szybką, wysoką przewagę i Nowitzki nie będzie grał tak jak miał to ostatnio w zwyczaju nawet ponad 40minut.
Czas by reprezentant Niemiec mógł sobie nieco odpocząć i dał pograć kolegom z drużyny.
(oby tylko nie kosztem handicapu wink )

R.Allen OVER 19,5

Najlepszy ostatnio strzelec Celtów. Buki ustawiając tą linie sugerowały się średnią z całego dotychczasowego sezonu, która wynosi właśnie w okolicach 19 oczek, jednak ostatnie 5 spotkań to średnio 26 punktów ze strony "grzecznego chłopca" smile
Imponuje przede wszystkim skutecznością w rzutach za trzy punkty, do tego jak zawsze super skuteczny z linii rzutów wolnych.
Nie widze przeszkód do uzyskania ponad 20 oczek...i oby te przeszkody nie pojawiły się podczas spotkania grin

Ben smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
WIZARDS (+10.0)

Kto przerwie passę Bostonu,będzie na ustach wszystkich.Washington wygrał ostatnio z Detroit (107 - 94),przegrał z mocnymi drużynami jak Lakers(tylko 2 pkt.),czy Portland(6 pkt.),a wcześniej wysoko wygrali na wyjeździe w New Jersey(108-88).Myśle,że Washington stać na to,jeśli nie na wygraną to na pewno nie przegrają więcej jak 10 punktami.Dodam jeszcze,że w zeszłym sezonie Washington wygrał 3 z 4 meczy z Celtami,a składy za bardzo się nie zmieniły.Jak widać Jamison umie grać przeciwko Garnettowi , czy Caron Butler na przeciwko P.Pierca.Polecam ten zakład,bo linia(+10) jest dla stanowczo za wysoka.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jaka jest szansa aby Boozer dziś zagrał?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KIDD
Jaka jest szansa aby Boozer dziś zagrał?

Wg rotoworld.com zerowa:

"Carlos Boozer (strained quad) will not return on Thursday"

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
czy ktos wie jaki sa szanse ze shaq i j-rich zagraja przeciw magic

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
z tego co się orientuję Shaq nie gra - wyjechał, Babcia mu zmarła ( jeżeli mnie pamięć nie myli ) , j-rich ma zagrać już w wyjściowej 5tce, natomiast Howard nie jest w pełni sił i nie wiadomo czy dzisiaj na 100% wystąpi.

F
Pooh-Bah
Pooh-Bah
F Offline
Miami Heat -2.5 for Game 1.952

Bilans Atlanty na wyjeździe 8-4-1 ATS, bilans Miami u siebie 4-6 ATS, ostatnie 3 mecze przegrane - czas na zwycięstwo chłopaków z Florydy

Pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L.A. CLIPPERS (+9.5)

Tak jak już kiedyś pisałem,ich bilans absolutnie nie odzwierciedla tego jaki mają potencjał.Po drugie większość przegranych meczy to było kilka pkt.Zach Randolph wraca na stare śmieci i powinien błysnąć.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla odważnych za małą stawkę NEW ORLEANS HORNETS(+7.5)

Boston zmiótł wczoraj Washington,który zagrał po prostu fatalnie.Na dodatek Eddie House miał "dzień konia".Myślę,że Hornets są w stanie im się postawić.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
a ja dzisiaj atakuje napewno chicago. Memphis gra taka padake ze az oczy szczypia po nocach.Chicago pokazalo charakter boks w meczu z Dallas a i nowojorczykom pokazali troche basketu.Mysle ze sobie poradza. Sklad napewno lepszy...jak memphis zagra tak jak ostatnio to nie ma sie co martwic o zwyciestwo

veteran
veteran
LBJ - Brand (+9.5) 1 1.85 - wg mnie dobry typek, James wezmie na siebie -jeszcze wiecej niz zwykle ciezar gry- podczas nieobecności Z i Gibsona.
natomiast Brand nic ciekawego nie pokazał w tym sezonie, można powiedzieć wrecz, że jest rozczarowaniem w barwach 76.mając za sobą Bena i Andersona - wspomaganych przez Jamesa, Elton nie powinien za wiele dziś nawrzucać, a na pewno o to 10 pkt mniej niz KING :green:

veteran
veteran
LBJ - Brand (+9.5) 1 1.85 - wg mnie dobry typek, James wezmie na siebie -jeszcze wiecej niz zwykle ciezar gry- podczas nieobecności Z i Gibsona.
natomiast Brand nic ciekawego nie pokazał w tym sezonie, można powiedzieć wrecz, że jest rozczarowaniem w barwach 76.mając za sobą Bena i Andersona - wspomaganych przez Jamesa, Elton nie powinien za wiele dziś nawrzucać, a na pewno o to 10 pkt mniej niz KING grin

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Jesli dzisiaj Cavs wygraja to wyrownaja swoja najlepsza passe zwycieskich meczow z rzedu (11), dlatego mysle, ze Uszatek bedzie sie dwoil i troil, by po raz kolejny tworzyc historie i miec potem powod do swietowania. IMO nawet pomimo absencji Ilgauskasa powinni pokryc handi.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by Portland #22
Dla odważnych za małą stawkę NEW ORLEANS HORNETS(+7.5)

Boston zmiótł wczoraj Washington,który zagrał po prostu fatalnie.Na dodatek Eddie House miał "dzień konia".Myślę,że Hornets są w stanie im się postawić.

Ja natomiast sklaniam sie ku Bostonczykom...handi wyjatkowo niskie...wczoraj pierwsza piatka wypoczywala, a nie grala...Rondo nie byl zbyt akwtyny, zbieral sily na dzisiaj, Pierce ciut pon. oczekiwan sie ostatnio prezentuje, ale wczoraj Butler sobie nie pogral...Ray wymiata, KG tez wrocil do normalnej formy i powinien dzis z Perkiem rzadzic na tablicach...

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
ja stawiam na Orlando, którzy grają na wyjazdach bardzo dobrze. Phoenix natomiast w bardzo okrojonym składzie. Poza tym Richardson nie będzie jeszcze zgrany z zespołem.

Strona 6 z 14 1 2 4 5 6 7 8 13 14

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, $-man, Lukasz111, latajaca_holenderka, alfa, 11kera11, Szuman, rymoholik), 2,959 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,829,018
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025