|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile sie czeka na wyplate na konto bankowe? ja czekalem dni to znaczy zlecilem w poniedzialek ok 20 i mialem w srode ok 12 na koncie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile sie czeka na wyplate na konto bankowe? ja czekalem dni to znaczy zlecilem w poniedzialek ok 20 i mialem w srode ok 12 na koncie ups nie dodalem  czekalem 2 dni niecale 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile sie czeka na wyplate na konto bankowe? w poniedziałek zleciłem wypłate na PKO BP w środe miałem już środki na swoim koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zastanawiam sie, po co w tym BADZIEWIU jest opcja cash in na live skoro praktycznie caly czas jest zamkniete, a kwota do cash in sie zmienia  zalosny buk
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zastanawiam sie, po co w tym BADZIEWIU jest opcja cash in na live skoro praktycznie caly czas jest zamkniete, a kwota do cash in sie zmienia  zalosny buk niestety wiekszosc prascownikow na livebecie to buraki, ktorzy nie maja pojecia o tym co robia amatorka...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wiem czy o to Ci chodzi, ale przecież to logiczne, że kwota cash in się zmienia wraz ze zmianą kursów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy o to Ci chodzi, ale przecież to logiczne, że kwota cash in się zmienia wraz ze zmianą kursów przeczytaj jeszcze raz  zaklad jest zamkniety, (czyli niedostepny) a oni mi zmieniaja kursy co chwile i kwote do zwrotu (cash in) nawet na sekunde nie otwierajac, wiec po co to jest?  zagralem over na kwarte na 7 minut przed koncem  i ani razu nie otworzyli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziwnie slaba oferta livebetting dzis
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
oni w ogóle rozliczają kupony w weekend ?  Biathlon mężczyzn nadal nie rozliczony...
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Co to za badziewie? Wygralem i mialem na koncie ok. 1,5k . Probuje sie zalogowac i...nie moge, a na dole informacja: Twoje konto zostało zablokowane. Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta, aby uzyskać więcej informacji. Kurde! Nie wiem czemu mogli mi zablokowac - normalnie wplacalem/wyplacalem pieniadze i nie bylo dotychczas zadnego problemu  . Miał ktos kiedys taki przypadek ze Unibet mu zablokowal konto?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czołem Mario mi własnie też zablokowali przed chwila konto. i tez nie wiem dlaczego:(
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co to za badziewie? Wygralem i mialem na koncie ok. 1,5k . Probuje sie zalogowac i...nie moge, a na dole informacja: Twoje konto zostało zablokowane. Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta, aby uzyskać więcej informacji. Kurde! Nie wiem czemu mogli mi zablokowac - normalnie wplacalem/wyplacalem pieniadze i nie bylo dotychczas zadnego problemu  . Miał ktos kiedys taki przypadek ze Unibet mu zablokowal konto? A widzisz! Mamy cie! Teraz Unibet mówi "dziekuje, zgadza się i dzida"  Pamietasz co ci napisalem jak okradles biedną dziewczynę na 100 zł w totomixie? jak widac wrocilo z większą mocą Mam nadzieje ze ci nie odblokują konta, w przyrodzie nic nie ginie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Może za mecz z siatka włoska ?? Który się skończył a był dostępny na live ja tez zagrałem i blokada i pewnie na zawsze  - nie dali się naciąć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie też zablokowali z powodu 3 nieudanych depozytów kartą  A ja nawet karty nie używam do depozytów Nawet się nie logowałem przez ostatni tydzień. A nie przypuszczam aby ktoś mi sie włamać na konto i próbował zrobić depozyt 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Siatka po 1.0 rozliczona a konto odblokowane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niestety buk spada na psy od dluzszego czasu Nie daja sobie rady z livebetem i aktualnie przyjeli inna polityke - kiedys potrafili rozliczyc swoj blad, teraz az strach grac cokolwiek bo cholera wie jakie konsekwencje poniesiemy
takze co jak co, ale ja poki co z dala trzymam sie od livebetu!
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
A widzisz! Mamy cie! Teraz Unibet mówi "dziekuje, zgadza się i dzida"  Pamietasz co ci napisalem jak okradles biedną dziewczynę na 100 zł w totomixie? jak widac wrocilo z większą mocą Mam nadzieje ze ci nie odblokują konta, w przyrodzie nic nie ginie  Odblokowali izi  , ale buk troszke jak pisze Hagii spadl na psy. Koleszko dondo jestes smieszny. Niby taki prawy i sprawiedliwy, ale nie wiem czy wiesz, ze blizniemu nie zyczy sie rzeczy najgorszych itp. bo moze sie odwrocic przeciwko i uderzyc w Twoja strone... Ale czas pokaze - jak spiewalo WWO : ''Uważaj jak tańczysz...Bo życiowy parkiet bywa śliski''.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
a dokladniej dostalem taka informacje:
Witamy serdecznie!
''Dziękujemy za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że konto zostało zablokowane ponieważ musieliśmy przeprowadzić korektę zakładów, które zostały początkowo źle rozliczone. Konto zostało już jednak odblokowane w 2008-12-22 04:44. Przepraszamy za utrudnienia z tym związane.
W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.
Pozdrawiam,
Dominika
Biuro Obsługi Klienta''
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zalogujcie się do kasyna i w grze CHAMPION OF THE TRACK macie 5 darmowych spinów.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Zalogujcie się do kasyna i w grze CHAMPION OF THE TRACK macie 5 darmowych spinów. dzięki, zna ktoś jaki obrót trzeba zrobić żeby wypłacić ? niby tylko 2 euro, ale wolę to na pokera przeznaczyć 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|