takie trochę banalne pytanie do kogoś dobrego z historii
mam zdanie: Do świętego przymierza należały tylko Austria, Prusy i Rosja
czy to zdanie jest prawdziwe ?
prawdziwe. Święte Przymierze był to sojusz 26 września 1815 roku zawarty z inicjatywy cara Aleksandra I ( reprezenował rosje) Franciszka I (aystria) i Fryderyka Wilhelma III.(prusy)
witam, panowie jakis sposob na zakwasy i bole miesni ? Chodzi mi o sposoby niekonwencjonalne bo wiem, ze najlepszy wtedy jest ruch.. pytam o jakis masci, spraye moze czy CH co jeszcze tam czlowiek mogl wymyslec aby uporac sie z takim problemem
Ubezpieczajac sie w PZU na kwote np 30 tysiecy euro... jaka jest kwota odszkodowania ? Tzn za umowny 'procent' ? Orientuje sie ktos? Moze jakas tabelka jest albo wzor jak to sie liczy
Ubezpieczenie turystyczne, jesli ma to znaczenie pozdr
czy któryś z formowych ekonomistów jest w posiadaniu jakiejś przystępnej, zwięzłej pracy na temat cyklu koniunkturalnego? z chęcią bym jakąś przygarnął...
szukam strony na której znajde wszystkie buty (halówki)wyprodukowane przez firme NIKE w 2006 i 2007 roku
w 2007 bardzo podobały mi się jedne halówki NIKE ale ich nie kupiłem nie pamietam nazwy były całe białe z niebieskim znakiem nike i kawałek niebieskiego był jeszcze przy pięcie. były bardzo leciutkie. dzis nie ma ich w sprzedazy nigdzie nie moge ich znalezc nawet na allegro i ebayu wiec prosiłbym o adres takiej strony, jak istnieje
Ponieważ wyszukiwarka na pebie nie działa, a dobry wujek google wyrzuca mi same bzdury, zwracam się z prośbą: czy ktoś wie gdzie znaleźć "100 największych przebojów wszechczasów wg Marka Niedźwiedzkiego"? Chodzi oczywiście o linki do ściągania Bo przeszukiwać kilka tysięcy stron na pebie mi się nie uśmiecha ;/
Planuje zakup telefonu jako prezent, mógłby ktoś polecić jakieś dobre forum, gdzie znalazłbym opinię o różnych modelach? Bo rzecz jasna, nie potrafię się zdecydować.
Planuje zakup telefonu jako prezent, mógłby ktoś polecić jakieś dobre forum, gdzie znalazłbym opinię o różnych modelach? Bo rzecz jasna, nie potrafię się zdecydować.
Z góry dzięki
http://www.mobile.inspiracja.pl/ - chyba największa polska strona o telefonach. Masz tam informacje i opinie o chyba każdym modelu.