|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
W związku z nadchodzącymi Świętami, ogłaszamy amnestię. Znikają wszystkie ostrzeżenia. Już niedługo pojawi się NOWY regulamin, traktujący o nadpobudliwych chamach i spamerach. pzdr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak z ciekawosci spytam (bo sam nie mam i nie mialem zadnego  ), czy ostrzezenia znikaja juz na zawsze? 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Z tego co piszę Llama to znikają te które już są nadane.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
W związku z nadchodzącymi Świętami, ogłaszamy amnestię. Znikają wszystkie ostrzeżenia. Już niedługo pojawi się NOWY regulamin, traktujący o nadpobudliwych chamach i spamerach. pzdr  Wow  Swietna decyzja Panowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodzilo mi o to, czy znikaja i wszystko zacznie sie od zera, czy jednak gdzies tam zostana zapisane by kiedys moze wrocic do swoich wlascicieli  Ciekawe jakie beda zmiany  mam na dzieje na ostrzejszy regulamin niz obecnie i skuteczniejsza walke z 'nadpobudliwymi chamami i spamerami' 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
napiszę tylko tyle, że będzie ciekawie.
pzdr
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nie ma się co cieszyć panowie, teraz wszelkiego rodzaju wykroczenia będą karane bardziej dotkliwie (przynajmniej z mojego punktu widzenia).
Jedyny plus taki, że jak komuś się to tylko raz zdarzy w karierze, to nie będzie wisiał jego nick na "czarnej" liście tyle czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wow  Swietna decyzja Panowie  nowy soft po prostu nic nie jest w niego "wgrane"  dlatego miedzioryt ma już trzy konta 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
nowy soft po prostu nic nie jest w niego "wgrane"  dlatego miedzioryt ma już trzy konta  Ale dlaczego On tak ryje w tej miedzi ?? 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Nie ma się co cieszyć panowie, teraz wszelkiego rodzaju wykroczenia będą karane bardziej dotkliwie (przynajmniej z mojego punktu widzenia).
Jedyny plus taki, że jak komuś się to tylko raz zdarzy w karierze, to nie będzie wisiał jego nick na "czarnej" liście tyle czasu. Też uważam, że nie ma z czego się cieszyć. Osoby, które prezentują słaby poziom i tak są przeze mnie pamiętane (chodzi mi tu głownie o QC) Inni 'M' ktorzy troche na QC przebywają mają podobnie. Ostrzeżenia się kasują ale jeśli niektórzy będą zachowywać się jak do tej pory to duża szansa, że w roku `09 nic nie napiszą.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ostrzeżenia się kasują ale jeśli niektórzy będą zachowywać się jak do tej pory to duża szansa, że w roku `09 nic nie napiszą. I bardzo dobrze  Trzeba w końcu zrobic porządek z ultrasami QC  Mnie cieszy bardziej regulamin.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
a czy znikają takze te ostrzeżenia ktorych jeszcze nie dostałem ??
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
a czy znikają takze te ostrzeżenia ktorych jeszcze nie dostałem ?? Ehh kilka osób zniknie szybko z tego forum po nowym regulaminie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ktoś się potrafi zachować to żadna amnestia nie jest mu potrzebna. Dziękuję.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Jednak myliłem się co radości z amnestii bynajmniej i z HH rejestracyjnego bo co niektóre chłopy wypisują to 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Amnestia amnestią ale jakieś bany chyba powinny być. Kolesie wchodzą spamują, pełno rejestracji i userów "niskich lotów".
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Amnestia amnestią ale jakieś bany chyba powinny być. Kolesie wchodzą spamują, pełno rejestracji i userów "niskich lotów". Zgadza się Piostar  to co się teraz dzieje przechodzi wszelkie pojęcie  Co chwilę w co drugim temacie hoksztaplerzy, interwenci czy inni optymisto-pesymiście wypisują takie rzeczy, że  Kolejne posty w stylu: kiedy pijemy, trzepiemy kasiorkę itp. itd. Panowie Moderatorzy do dzieła czas na pierwsze porządki w nowym roku 
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Masakra, to co się teraz dzieje  Gdzie nie spojrzysz to jakiś "stranger" trzepie tematem  Chyba nie po to rejestracja została odblokowana...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
He he , nie po to... po to by klikali w banery....a to co się dzieje to tylko "efekt uboczny".. Swoją drogą ja czegoś takiego jak jestem na tym forum nie pamiętam....Smarkateria pisze byle pisać , pojawiły się typy na Barcę po 1.18  jakby jakiś amok ich ogarnął.. U jednego widzę po tygodniu już prawie 200 postów..  Cóż pokolenie BIG Brother - nie chodzi o to aby mieć coś sensownego do powiedzenia...chodzi o to by jak najwięcej mówić...
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Wiadomo, że wszystko w papierach musi się zgadzać...  Ale dlaczego kosztem tych, którzy chcą coś wnieść do tego forum ? Oby tylko kiedyś ci krzykacze nie zostali sami na forum, kończąc tym samym jego żywot...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|