Że w ostatniej chwili zamiast Blackburn dałem Lyon i zamiast już się cieszyć z biletu do Polski, muszę czekać jeszcze 2 godziny żeby znając życie przekonać się, jaki to był duży błąd...
Lazio + Breda + Real + Lyon + sPORTING X 1000 zł = 13500 zł. Wpatrywanie się w livescora do ostatniej minuty z nadzieją na bramkę = bezcenne. Niemożność skontrowania = równie bezcenna ... Będzie lepiej. Pozdrawiam
wnerwiaja mnie te sieta, swoja droga takie swieta to znakomita maszynka do robienia kasy
każde święta ( i te "nowe ) są robione własnie po to aby sprzedawać ciemnogrodowi zbędne rzeczy
imo prezęty na takie święta jakie nadchodzą wielkimi krokami trzeba robić przez cały rok, i dobierac odpwiednio dla kazdego jakas rzecz ktora mu podpasuje, a to ze niektorzy wyruszaja na wielkie zakupy na tydzien przed swietami mnie po prostu smieszy
imo prezęty na takie święta jakie nadchodzą wielkimi krokami trzeba robić przez cały rok, i dobierac odpwiednio dla kazdego jakas rzecz ktora mu podpasuje, a to ze niektorzy wyruszaja na wielkie zakupy na tydzien przed swietami mnie po prostu smieszy
Sylwia, robilas mi nadzieje odkad sie poznalismy, a na dwa dni przed Wigilia 'dalas mi taki prezent' ze nie mam ochoty jutro isc na praktyke, isc na silownie, jechac do rodziny na Swieta, usmiechac sie, a w nowym roku wrocic na studia, itd itd.
Sylwia, robilas mi nadzieje odkad sie poznalismy, a na dwa dni przed Wigilia 'dalas mi taki prezent' ze nie mam ochoty jutro isc na praktyke, isc na silownie, jechac do rodziny na Swieta, usmiechac sie, a w nowym roku wrocic na studia, itd itd.
Ojro takis stary a taki glupi i naiwny
nic sie nie przejmuj - wyjdz z zalozenia ze wszystkie baby to kurwy i traktuj je przedmiotowo - bedzie Ci o wiele lepiej Ojro