|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Prawdą jest że Bwin ostatnio strasznie leni się z wypłatami i ciężko stwierdzić co jest tego przyczyną. W każdym razie sam mam wypłatę w drodze na MB od czwartku i liczę że kasa w poniedziałek będzie. Jednak wobec ostatnich zdarzeń nic nie jest pewne.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja tam problemow w tym tygodniu nie mialem, przynajmniej na konto: 1 wyplata zlecona w niedziele ok 22, doszla we wtorek ok 11 2 wyplata zlecona we wtorek ok 23, doszla w czwartek ok 14
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No a ja nadal nie mam kasy na koncie. Mineło 17 dni od daty złożenia wypłaty. Jedynie co napisali to że doszły do nich moje dokumenty i teraz trzeba poczekać 2-5 dni na realizację a potem zobaczymy. W pale się nie mieści. Na ich usprawiedliwienie jest to że jest to moja pierwsza wypłata ale po co tak komplikowac pod pozorem bezpieczeństwa. Ja się zraziłem dosyć poważnie na samym wstępie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bo WYPŁATY to nie jest MOCNA strona tej firmy .....to tak delikatnie napisane.....
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
porażka to bwin.. wycofuje stad cala kase i wynosze sie do konkurencji, w unibecie na wyplatke przez mb czekalem moze godzine nie wiecej, zalezalo mi na kasie przed swietami, teraz zostalem na lodzie..
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Durnie płacą miliony za reklae na koszulkach wielu piłkarskich zespołów , a potem psują sobie markę , Jak myslą czy takim postępowaniem z klientami to sobie pomogą? Pewno wzięli jakichś oszołomów po studiach ekonomicznych lub psychologicznych z prywatnej uczelni do zarzadzania. Teraz zdechną.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzisiaj pieniądze doszły wsumie 18 dni czekania. Pozdrawiam bwin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
porażka to bwin.. wycofuje stad cala kase i wynosze sie do konkurencji, w unibecie na wyplatke przez mb czekalem moze godzine nie wiecej, zalezalo mi na kasie przed swietami, teraz zostalem na lodzie.. ub  kolejne kurestwo, ktore tnie w balona ile sie tylko da
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
chcialem uspokoic wszystkich, udalo sie, doszla kasa na moneybookers (zlecone sobota 23.00 - kasa wtorek 11.00), a nie byla to mala kwota  bwin jeszcze zyje, ale moglby wyplacac troszke szybciej, zwlaszcza na mb 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Licz się z tym, że wypłacając w sobotę nigdy nie będziesz miał kasy w weekend. Skoro pieniądze dotarły we wtorek to moim zdaniem dosyć szybko jak na bwin. Wypłacając pieniądze z każdego buka lepiej mieć trochę więcej cierpliwości, a nie rzucając na lewo i prawo żalami. Z pozdrowieniem świątecznym 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Nie masz racji Piostar . MB jest otwarte przez 24 h na dobę .Jak kiedyś grałem w betdirect to wypłata szła na konto w sekundę . Potem niestety przejął ich złodziej Stan James i z grę tam podziękowałem . Natomiast w Ladbrokes , czy befair kasa idzie góra parę godzin . To ze pieniądze nie są od razu na koncie wiąże się z tym że albo buk ich nie ma ,albo robi specjalne utrudnienia i kombinuje czy by nie znależć jakiegoś paragrafu na podstawie którego mozna nie wypłacić kasy .
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tak są firmy ze kasa na MB jest dosłownie 5-15 minut dzien i godzina nie ma znaczenia
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Akurat mówię o Bwin  że wypłacając kasę w sobotę nigdy nie dojdzie na weekend.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bwin niszczy napisałem do ich działu obsługi klienta pewne zapytanie i odpowiedzi jak nie było tak dziś coś się pojawiło. Uszczęśliwiony chce przeczytać wiadomość, a tam akieta na temat ich działu obsługi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grał ktoś z Was zakład z siatkówki niemieckiej wczoraj: TV Rottenburg - VfB Friedrichshafen (Kto wygra mecz (set handicap)? +2,5/-2,5) (+2,5) @3.20 ? Jeżeli tak to zwróćcie uwagę, że został on niepoprawnie rozliczony i warto wysłać maila do bwina z prośbą o korektę.  pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam! Mam pytanko do tych co w czasie świąt robili przelew bankowy do bwina? Czy byly jakieś opoznienia? Bo ja zrobilem przelew wczoraj przed 10 rano i teoretycznie kasa powinna być już na koncie a nie ma .... jakaś przerwa świąteczno-noworoczna?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyplacalem 25.12 na MB i kasy jeszcze nie ma, ociagaja sie jak moga 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
W jakim banku bwin ma konto. Kumpel chce się u nich pobawić a nie ma jak wplacic innym sposobem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zlodzieje mecz 1. FC Köln - Fortuna Dusseldorf na turnieju halowym (transmisja w eurosporcie) na okolo 30sek przed koncem pada bramka na 2-1, do konca polowy ponad 20sek, bwin wystawia kurs 1,50 na under 4,5, gram za 1000zl, jest groznie ale bramka nie pada - zaklad anulowany...
idzie sie zalamac z takimi zlodziejami, ciekawe czy gdyby padla bramka tez by anulowali.. a moze kazdemu kto wygra jakas mniejsza/wieksza sume beda anulowali kupony...
|
|
|
Link skopiowany do schowka