|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolejny ciekawy odcinek PB  W kolejnych odcinkach zapewne okaże się, że matka Scofielda żyje dzięki fimie  A jednak 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I ona odebrała telefon pod koniec :-) i że generał to prawdziwy ojciec braci  , T-Bag grubo oberwał  pojawia się też Westmoreland  Wiedziałem 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
najdroższa mydlana opera w historii  szacunek dla scenarzystów! ja też chcę ten stuff!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto z kim dlaczego i po co?! a mieli taki piekny pomysl na ucieczke z wiezienia i po co bylo to psuc? 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
kto z kim dlaczego i po co?! a mieli taki piekny pomysl na ucieczke z wiezienia i po co bylo to psuc?  Stary! Otóż firma wrobiła linca i chciała dla niego kary śmierci. Jednocześnie ich ojciec był dla nich płatnym zabójcą, a matka genialną panią naukowiec, oczywiście w firmie.  jezu  fajnie się ogląda, oczywiście na przewijaniu. aktorstwo skofilda powala 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
faktycznie jakby polaczyc wszystkie sezony to wychodza glupoty.
natomiast skofild jest tak swietnym aktorem ze nigdzie go nie biora, a takiego ti baka to widzialem w hitmanie oraz transporter3 i wielu innych, calkiem niezle to wykorzystal, bez watpienia najlepiej z tych leszczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Może Wentworth Miller sam nie chce grać gdzie indziej? Zwłaszcza, że nie jest rasowym aktorem lecącym na kasę. 2. Robert Knepper (T-Bag) po części odpowiada charakterowi granemu przez siebie i kręci się po wielu filmach. Z tym, że w Transporterze 3 nie zrobił na mnie wrażenia. 3. Leszcz - http://pl.wikipedia.org/wiki/LeszczJakże łatwo krytykować innych...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zakrecony ten PB na maxa... Wkrotce firma bedzie dobra... I wszyscy beda dla niej pracowac...Ale po co matce Scofilda Scylla... Ciekawe kiedy Sucre wroci 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
kto z kim dlaczego i po co?! a mieli taki piekny pomysl na ucieczke z wiezienia i po co bylo to psuc?  Stary! Otóż firma wrobiła linca i chciała dla niego kary śmierci. Jednocześnie ich ojciec był dla nich płatnym zabójcą, a matka genialną panią naukowiec, oczywiście w firmie.  jezu  fajnie się ogląda, oczywiście na przewijaniu. aktorstwo skofilda powala  Ja wychodzę z założenia, że jak mi się coś nie podoba to nie oglądam.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
mam podobnie  dlatego nie oglądam TV  seriale dostarczają mi dobrej rozrywki. scofild tysz.
|
|
|
|
|
|
|
gra aktorska millera jest kazdy widzi jaka... a krytykowac moge jak najbardziej, ale micha$ musialbys w tej samej wikipedii sprawdzic co oznacza osoba publiczna i jakie to ma plusy i minusy.
a prison break ogolnie mi tez dostarcza sporo rozrywki, bo w tej chwili to dla mnie jeden z lepszych seriali komediowych.
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
micha$ po prostu ma wydziaranego michaela scofielda na plerach i jest jego fanem, dlatego przestance go krytykowac... no, ale przeciez to aktor z najwyzszej polki  mysliciel albo leci z mina srajacego kota  skonczylem to ogladac z poczatkiem 3 sezonu, bo jak napisal Experto to istny kabaret.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
co ciekawsze House M.D. czy My name is Earl ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwszego nie oglądałem ale drugie mogę z całego serca polecić. Jest dość specyficzne, ale, jak dla mnie, prześmieszne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozmowa Selfa z Gretchen  -Są wszyscy? -Ty wywłoko. -Jesteś zdzirą. -A twoja matka|też była zdzirą. -A jej matka i twój ojciec|świecili dupą na stacjach benzynowych, bo też pracowali na czworaka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co ciekawsze House M.D. czy My name is Earl ? nawet nie ma co porównywać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozmowa Selfa z Gretchen  -Są wszyscy? -Ty wywłoko. -Jesteś zdzirą. -A twoja matka|też była zdzirą. -A jej matka i twój ojciec|świecili dupą na stacjach benzynowych, bo też pracowali na czworaka. raczej wywód Selfa do Gretchen  Może dobrze znał jej rodzinę, albo jest jej bratem?!  W tym serialu wszystko możliwe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hyhy matka braci pewnie tez chce rozdupcyc firme, bracia chca rozdupcyc firme tyle ze linc chce dla nich dobrze bo nie wie ze matka chce rozdupcyc firme ;] na koniec wszyscy sie rozdpuca i tyle bedzie ;P
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|