Pedał przychodzi do sex-shopu i mówi: - Wibrator proszę. sprzedawca mu podaje i pyta się: - Zapakować? Pedał wypina dupę i mówi: - A jakby był pan tak uprzejmy...
Umieść 5 szympansów w jednym pokoju. Zawieś banana przy suficie i ustaw drabinę tak by umożliwiała dotarcie do banana. Zainstaluj system, który będzie wlewał lodowatą wodę w całym pomieszczeniu, gdy tylko któryś z szympansów zacznie wspinać się po drabinie. Szympansy szybko nauczą się, że nie należy wdrapywać się na drabinę.
Po jakimś czasie wyłącz system „zlewania lodowata wodą”.
Teraz zastąp jednego z szympansów nowym. Ten ostatni wejdzie po drabinie i nie wiedząc czemu dostanie lanie od pozostałych.
Następnie zastąp jeszcze jednego ze starych szympansów nowym. Ten też dostanie lanie i to szympans nr. 6 (ten, który był przed nim wprowadzony) będzie bił najmocniej.
Kontynuuj wymianę starych szympansów na nowych, aż będą sami nowi. Zauważysz, że żaden z nich nie będzie się starał wchodzić na drabinę, jeżeli trafi się jeden, który o tym choćby pomyśli, to na pewno dostanie lanie od pozostałych. Najgorsze jest to, że żaden z nich nie wie dlaczego.
Uwielbiam spam na mail gdy jest tlumaczony przez translatory:
Zapraszamy do porządku,
Być może są zajęci i nie mają czasu w szukają prezent dla swoich kochanek, znajomych lub rodziny, proszę przyjść w naszym serwisie: *www.ble ble bleee . com*. Prezenty wybrać najlepsze dla nich. Możemy opakowanie Twojego pakietu jako daru i wysyłać je bezpośrednio do Twojej miłości pokazane. Możemy wysłać paczkę do Ciebie co najmniej raz.
Szukam filmiku na youtube ktory pokazywal ludzi przestraszonych w trakcie ogladania obrazkow typu "znajdz 3 roznice na zdjeciach" gdzie po chwili wyskakuje jakas przerazajaca buźka
Świnie jeszcze dobrze nie pojadły, a tu kurier puka. Sprzęt mnie przygniótł estetyką i muzyką. Weteryniarz, co akurat był, to mi wzion słuchawki, bo głupek myśli, że to japoński stetoskop dla chomikuf. Dżizus, gdzie ja mieszkam?! Amen.
Świnie jeszcze dobrze nie pojadły, a tu kurier puka. Sprzęt mnie przygniótł estetyką i muzyką. Weteryniarz, co akurat był, to mi wzion słuchawki, bo głupek myśli, że to japoński stetoskop dla chomikuf. Dżizus, gdzie ja mieszkam?! Amen.