Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 14 1 2 7 8 9 10 11 13 14
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
wpisz w goolge
Code
mp3 to avi

Bonus: Unibet
old hand
old hand

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by greku78
jak przerobic plik .mp3 na normalny zapis (nie wiem jak ten format sie nazywa) tzn taki jak sie plyty kupuje w sklepie i jest na plycie powiedzmy 10 piosenek??

dzieki i pozdr

Tutaj jest pewien problem. Muzyka na płycie CD jest zapisana w formacie CD-Audio. Czyli zapis cyfrowy fali dźwiękowej. Nigdzie oprócz płyt CD zapis ten nie jest używany. Najbardziej zbliżony do tego formatu w wersji komputerowej jest .wav. Zajmuje strasznie dużo miejsca. A konwertowanie .mp3 do .wav jest zupełnym nonsensem, bo to tak jakby z czterech kół i silnika żądać nowy samochód.

Napisz do czego potrzebujesz ten format to coś doradzę.

PS. _Way_ - .avi jest używany do zapisu filmów
PS2. zludna - Audiograbber jest używany do kopiowania płyt a nie konwertowania .mp3.

papa

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by micha$
Originally Posted by greku78
jak przerobic plik .mp3 na normalny zapis (nie wiem jak ten format sie nazywa) tzn taki jak sie plyty kupuje w sklepie i jest na plycie powiedzmy 10 piosenek??

dzieki i pozdr

Tutaj jest pewien problem. Muzyka na płycie CD jest zapisana w formacie CD-Audio. Czyli zapis cyfrowy fali dźwiękowej. Nigdzie oprócz płyt CD zapis ten nie jest używany. Najbardziej zbliżony do tego formatu w wersji komputerowej jest .wav. Zajmuje strasznie dużo miejsca. A konwertowanie .mp3 do .wav jest zupełnym nonsensem, bo to tak jakby z czterech kół i silnika żądać nowy samochód.

Napisz do czego potrzebujesz ten format to coś doradzę.

PS2. zludna - Audiograbber jest używany do kopiowania płyt a nie konwertowania .mp3.

papa

glupia rzecz, sciagam muzyke w postaci mp3 a bardzo bym chcial posluchac jej takze w pracy a tam mam takie jakies radio z cd i myslalem zeby to przerobic na normalna muze (wiadomo ze zamiast ilusset piosenek na jednej plycie bedzie 10 ale to nic)

nie mam mozliwosci wymienic tego radia...

old hand
old hand
no przyznaję, że nie przeczytałam posta zbyt uważnie tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
greku78 - w prawie każdym programie do nagrywania płyt CD masz taką opcję jak "CD audio". Zaznaczasz piosenki a program je konwertuje i nagrywa na płytę w wersji CD-Audio. Tylko nie spodziewaj się jakości nowej płyty z muzyką...

A jeżeli masz w pracy w odtwarzaczu jeszcze miejsce na kasety to możesz kupić adapter mp3 w postaci właśnie kasety z miejscem do podłączenia wejścia z np. odtwarzacza mp3.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by micha$

papa

hahaha- ale ze mnie głupek laugh . Całkiem mi się już formaty porąbały- dawno nic nie konwertowałem, teraz wszystko w mp3 sciągam, to nie potrzebuje

T
newbie
newbie
T Offline
Jeśli ktoś gra lub grał w Need For Speed: Porsche 2000 i ma pod ręką save z gry ( najlepiej z wszystkimi furami i trasami ) to chętnie przygarnę.

Z góry dzięki

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Czy ktos posiada moze kodeks cywilny ? W miare najnowsze wydanie, wersja do druku. Szukalem na goglach ale ciezko wydrukowaniem tego smile

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by lelu
Czy ktos posiada moze kodeks cywilny ? W miare najnowsze wydanie, wersja do druku. Szukalem na goglach ale ciezko wydrukowaniem tego smile

spróbuj te: http://peb.pl/search.php?searchid=68974374

old hand
old hand
Witam mam problem z konsolą Play Station 3. Kupiłem sobie Fife 09 ale nie działa mi ona bo mam niezaktualizowana konsole mam wersje 2.10 a potrzeba 2.42. A konsoli nie mam do internetu podłaczonej co zrobić? Można jakoś z PC sciagnac i zainstalowac recznie na konsoli?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
cel: zagadka
narzędzie: alkomat

Po przebudzeniu miałem 0,4 promila
Spałem od 5 do 12
Ile miałem przed położeniem do łóżka.

laugh
pozdrawiam wink

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Czy właściciel mieszkania może wymeldować kogoś z mieszkania bez wiedzy tej osoby ?

(
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
( Offline
Originally Posted by ArtekPotito
Czy właściciel mieszkania może wymeldować kogoś z mieszkania bez wiedzy tej osoby ?

sadownie, moze rzadac eksmisji, po wyroku, gdy sad nakaze eksmisje, moze zlozyc wniosek o wymeldowanie

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by (a)domaitis

sadownie, moze rzadac eksmisji, po wyroku, gdy sad nakaze eksmisje, moze zlozyc wniosek o wymeldowanie
rozumiem, że osoba eksmitowana dostanie wezwanie do sądu ?

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Szczypior
cel: zagadka
narzędzie: alkomat

Po przebudzeniu miałem 0,4 promila
Spałem od 5 do 12
Ile miałem przed położeniem do łóżka.

laugh
pozdrawiam wink

odpowiedz brzmi:

więcej niż 0,4 promila

co wygralem? grin

(
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
( Offline
Originally Posted by (a)domaitis

rozumiem, że osoba eksmitowana dostanie wezwanie do sądu ?

oczywiscie smile

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Zamierzam kupić drukarkę i jestem w kropce , bo potrzebuję by było tam jednocześnie i skaner i drukarka , tylko nie wiem jaką i na co zwracać uwagę przy zakupie . Opinii naczytałem się wiele i człowiek głupieje od tego wszystkiego . Na starcie przeznaczone mam 300PLN . Użytkowanie planowane ma być normalne w warunkach domowych , więc chyba wiadomo o co chodzi wink . Nie potrzebuję żadnego kombajna tylko normalny jakiś sprzęt , liczę na jakieś dobre rady .

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Rozejrzyj się za sprzętem firmy Brother. Urządzenie mam już około 3 lat i jestem mega zadowolony. Zero awaryjności i jakość działania funkcji bardzo dobra. W 300 zł powinieneś kupić coś bardzo dobrego.

Strona 9 z 14 1 2 7 8 9 10 11 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, VVega, 11kera11, rafal08, poozon, Sensei, ANZELMO, forty), 2,533 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,293
Posty5,837,435
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025