Czy ktoś zna stronkę, gdzie można by ściągnąć np tapety z tego teledysku w miarę wysokiej rodzielczości? W sensie ktos zrobił screeny z porządnego żródła i gdzieś zamieścil. Można w ogóle takie rzeczy znaleść w sieci?
Polećcie mi jakiś dobry funk, bo ja jadę cały czas na War i chciałbym jakiejś odmiany, ale nie siedzę w tej muzyce za bardzo i nie wiem, za co się zabrać. Aha, i jeszcze jakiś dobry, klasyczny rock, w stylu Pink Floyd, Dire Straits, The Doors, bo w tym też jestem 'świeżak'
Polećcie mi jakiś dobry funk, bo ja jadę cały czas na War i chciałbym jakiejś odmiany, ale nie siedzę w tej muzyce za bardzo i nie wiem, za co się zabrać. Aha, i jeszcze jakiś dobry, klasyczny rock, w stylu Pink Floyd, Dire Straits, The Doors, bo w tym też jestem 'świeżak'
Zapomniałem dodać - im więcej, tym lepiej, bo trochę tego jeszcze mam, ale nie będę wszystkiego wymieniał, no bo po co
Zapomniałem dodać - im więcej, tym lepiej, bo trochę tego jeszcze mam, ale nie będę wszystkiego wymieniał, no bo po co
Nr1-Led Zeppelin Nr2- Queen Nr3-[ King Crimson Nr4-The Beatles nr5- NIRVANA
a tak wygląda mój top10(czyli to czego w 2008 słuchałem najczęściej)Nr1-Czesław Śpiewa Nr2-Lao Che Nr3-Strachy na Lachy Nr4-Janusz Radek nr5-Metallica Nr6-Malenczuk&Waglewski Nr7-T.Nalepa Nr8-Kazik&Kult nr9-Raz,dwa,Trzy Nr10-Myslowitz