|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Albo mi się zdaje albo ta strona jest poj%$#@a, klikam na datę 12.12.2008 (oczywiście większego zasięgu niemają, a bo po co), wklepuję godzinę 08:00 lub 8:00 i co, nic, nie ma połączeń z Wawy do Łodzi !! Kto im do cholery robił tą stronę, co za barany pieprzone, tak jakby nie mogli przedziałów czasowych wprowadzić skąd ja mam kurwa wiedzieć o któej ich pociągi wyjeżdżają, PKP rządzi !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze mi posta skasowało. no nic, chodzi o to, że próbowałem już kilka razy wybrać datę i wklepać godzinę, ale oczywiście u nich to nie działa, bo po co.
Czy komuś działa ta stroną z rozkładem jazdy PKP ?
SLAV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, jak najprościej dojechać z Dworca Centralnego na ulicę Gen. Zajączka na Żoliborzu (siedziba firmy Skanska) ? Chodzi o transport publiczny 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
metrem do dworca gdańskiego (czyli od tej stacji co jest równoległa do centralnego to jest 2 albo 3 przystanki) tam sobie przechodzisz górą (wiaduktem) skręcasz w lewo i już jesteś przy tej całej Skanskiej tramwajem też można oczywiście, autobusem chyba też 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na stadionie 10-lecia sa normalne TAXI a tez na sam poczatek sie placi 5 dych i pozniej 30zl/km
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to juz chyba wszystko wiesz ostrzezenie o taksowkach bylo ...raz moj mosc zaplacil 300 zetow za kurs na prage
hotele no to musisz szukac w zaleznosci gdzie chcesz spac ... radzyminsk to juz po drugiej stronie wisly, wiec jak bedziesz dojezdzal do centrum to zwroc na to uwage
oczywiscie praga ma ta swoja niechlubna slawe..chociaz goclaw gorszy
torunska to juz wogole kawal drogi i korki
ogolnie polecam jakis hotelik nawet na ursynowie czy mokotow, byle metro blisko...wtedy dotrzesz szybko
pociagi do lodzi chyba co godzine sa, jada 1.5h, ostatnio placilem cos 50zl za 1 klase bilet normalny
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie nie będe zakładal nowego tematu. Potrzebuje noclegu w hotelu w KRAKOWIE nie w WARSZAWIE na jutro na sylwka cena nie gra roli a jedynie warunek hotel musi byc w samy rynku najlepiej z okienkiem na sukiennice. Wrzucilem w googlach to pelno hoteli a nie mam glowy do szukania gdzi ektory lezy. Osoby ktore mieszkaja, byly w hotelach owych mogly by doradzic dzieki wielkie 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
z tym widokiem na sukiennice to żeś przysadził  z tej strony rynku co jest kościół mariacki (kamienica obok british council) jest jakiś hostel, ale tam raczej miejsc może nie być. przy samym rynku raczej hoteli nie ma (jest chyba jeden? w Boner Palace  czy też kamienicy bonerowskiej będącej w posiadaniu Gellwe, z niego masz widok na bok sukiennic), w innych kamienicach na rynku to raczej są apartamenty do wynajęcia/restauracje/prywatne lokale. jeśli może być jakaś boczna to na sławkowskiej masz 2 b.porządne hotele czyli Grand i Saski. ooo http://www.4hotele.pl/krakow/hotel_wentzl/z miejscami to raczej powinny być, bo coś się hotelarze skarżyli że fulla nie ma, głównie dlatego że ceny sa jakie są
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dzieki wielkie skiper, wiadomo ze nie musi byc typowo na sukiennice  chodzilo mi ogolnie w obwodzie rynku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W jakim kantorze w Wawie można dostać najlepsze kursy ?
Znalazłem ich sporo na internecie, ale kantor kantorowi nie równy.
Będę wdzięczny za wskazówki.
Pozdrawiam
SLAV
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Kantor w Mariocie, bodajze 36 czy jakostak kilka lat temu byl dosc konkurencyjny, a teraz to nie wiem...zalezy od waluty...wszedzie, przy duzej ilosci mamonki do wymiany mozna sie skutecznie potargowac... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W jakim kantorze w Wawie można dostać najlepsze kursy ?
Znalazłem ich sporo na internecie, ale kantor kantorowi nie równy.
Będę wdzięczny za wskazówki.
Pozdrawiam
SLAV http://www.kantorintraco1.republika.pl/Wg mnie niezła oferta. Wg wielu osób najlepsze kantor w Wawie. Ale nie jestem zbytnio w temacie jednak sprawdzić możesz ...
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
http://www.kantor-polres.pl/Zawsze tu wymieniam, swietny kantor, kursy tez jedne z najlepszych w W-wie jak nie najlepsze. Mozna telefonicznie rezerwowac kurs przy wiekszych kwotach.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|