Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 15 1 2 13 14 15
T
old hand
old hand
T Offline
Na cracka zainstalowałeś??
Gothic_3_Community_Patch_v1.6_Full

już nie pamiętam ale chyba to było 'lekarstwo' smile

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
oryginal czy "kopia zapasowa" wink ?

Jesli to drugie to znaczy masz zly crack albo cos jeszcze musisz zrobic przed odpaleniem. polukaj jakis plik tesktowy z instrukacja. A jak oryginal to nie wiem, jakby plytka byla porysowana to by nie mogl odczytac, wiec to raczej nie to.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzieki,
Nie mialem cracka...Ale juz bede mial wink
A crack'a mam zainstalowac wczesniej czy pozniej ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cracka zazwyczaj podmieniasz z wykonywalnym plikiem gry.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
yo potrzebuje pomocy w firmie mi ostatnio parę osób zgłosiło, że znikaja oznaczneia ikonek, wsyztko sie normalnie otwiera wordy, powerpointy itp tak jak powinno byc, ale pliki nie maja dopisanych odpowiednich ikonek, wyczysciłem iconcache, ale nadal niezaskoczylo, brak pomysłów licze na pomoc

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Czym otworzyć plik z końcówką .mkv ???

Czy jak mam K-Lite Pck to zrąbie mi to coś ??
Bo codecki potrafią spieprzyć wiele ustawień [szceglnie jak sie ma tego pierowństwa za dużo]

Ma to ktoś wogole ?? i jak to działa ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Media player classic- darmowy, nie trzeba instalowac, otwiera wszystko

Pooh-Bah
Pooh-Bah
mam go wraz z K-Lite packiem , ale przy wyswetleniu wywala - Cannot render the file

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
How to play MKV files

An MKV file is a Matroska file. Matroska is an open source container format. It is an alternative to the popular AVI and MP4 formats and it also surpasses them in many areas.

The Easiest Method (VLC)
With the VLC player you are actually getting two things; a fine player with support for Matroska, and support for most video and audio streams you will find in an MKV file. This means that you most likely will not have to install any extra codecs or filters, depending on what your streams are.
You can get VLC for Windows from this URL.
http://www.afterdawn.com/software/video_software/video_players/vlc.cfm

L
veteran
veteran
L Offline
Originally Posted by Azzaro
yo potrzebuje pomocy w firmie mi ostatnio parę osób zgłosiło, że znikaja oznaczneia ikonek, wsyztko sie normalnie otwiera wordy, powerpointy itp tak jak powinno byc, ale pliki nie maja dopisanych odpowiednich ikonek, wyczysciłem iconcache, ale nadal niezaskoczylo, brak pomysłów licze na pomoc

zalezy jak lezy...
ja mam k-lite codec pack, ten, ktory wazy okolo 13MB, chodzi wszystko lacznie z mkv. Dodam, ze nie instalowalem zadnych innych kodekow, poza wymienionym wczesniej zestawem. Tyle, ze to bylo robione na "goly" system. Wczesniej, gdy mialem zainstalowane jakies tam kodeki, i sciagnalem pierwszy film w .mkv, zainstalowalem kodek o nazwie bodajze cccp smile szlo, ale z problemami. Dokladniej, to problemy dotyczyly napisow. Na jednym filmie napisy szly dobrze w zwyklym WMP z nakladkami (np AllPlayer), na innym trzeba bylo odpalic VLC (taki fajny odtwarzacz z wlasnymi kodekami), na innym dobrze chodzi BSPlayer, a na niektorych w zadnym playerze nie szlo dobrze. Teraz po zainstalowaniu systemu, od razu instaluje wspomniany wyzej zestaw kodekow i smiga wszystko lux. O napisy sie nie martwie, bo automatycznie wyswietla mi je w WMP Classic i z synchronizacja zero problemow. Nie jest to moze za wygodne rozwiaznie pod pewnymi wzgledami (np jak chcesz sobie dopasowac czcionki i inne rzeczy zwiazane z napisami, jest wiecej motania), ale przynajmniej synchronizacja nie zawodzi.
Mam tych filmow w mkv sporo. Mam szybkie lacze, wiec jak juz cos sciagam, to w wyzszej rodzielczosci (720p, czasem i 1080 sie przydarzy), matroska nadaje sie do kompresji filmow w wysokiej rozdzielczosci. Filmow w .mkv mam jakis... 1TB. Doswiadczenia spore smile Jakbys potrzebowal szczegolowej porady to pisz, cos pomyslimy. Pozdro!

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Załączam sobie swój profil w Windows Vista, a tu mi wyskakuje komunikat, że nie załadowano poprawnie i robi 'tymczasowy'.
Pliki z mojego profilu są dalej na dysku, ale nie chciałbym tracić ustawień etc.
Co to się wyprawia?

Strona 15 z 15 1 2 13 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, $-man, kamel, latajaca_holenderka, bukma, wHiTe_StAr, burbon, forty, ANZELMO, Lukasz111), 3,041 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,862
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025