kilka miesiecy diety ,cwiczen i mozna zobaczyc blysk w oczach Kasi Cichopek na plazy w Miedzyzdrojach http://www.sfd.pl/22_kilo_pomimo_powa%C5%BCnej_kontuzji%2E%2E%2E-t449923.html
niezle, ja ostatatnio spadle z 10 kilo, przez okolo 2.5 miesiaca. 4 razy sala w tygodniu plus 2 razy basen. Wspomagalem sie karnityna. Jedzenie troche ograniczone.
Powtórze najlepsze i trwałe rezultaty daje zrownowazona dieta, a raczej zmiana stylu żywienia : czyli nie łączymy tłuszczy z węglowodanami , rezygnujemy z produktów o wysokiej zawartosci cukru ( z wyjątkiem miodu ), wcinamy duze ilosci białka , oraz unikamy jak tylko jest to mozliwe ,pokarmów o wysokiej zawarosci konserwantów. Efekt ? Eldo w kwietniu - 115 kg , Eldo dzisiaj 95 kg i co najwazniejsze nie grozi mi efekt jojo jak przy innych dietach czy fizycznych rygorach Moge sobie tez pozwolic od czasu do czasu na szaleństwa typu : beczka piwa z Conradem i ZoRro
dokładnie. Ja tez schudłem ostatnio 12 kg dzieki diecie. dodatkowo cwiczyłem 6 Weidera. ograniczylem totalnie alkohol (najwyzej 1 piwo tyg), ciemny chleb, duzo blonnika, warzyw, duuuzo wody w ciagu dnia.no i herbaty czerwone-ja czuje ze one mi pomogly. Ale bardzo duzo zalezy od predyspozycji organizmu. jeden chudnie szybciej drugi wolniej... ale wazne by cokolwiek robic!
tak sie sklada ze moja droga polowka jest mala istota ,waga-45kg i co mozemy zrobic zeby pare kili przytyla , teraz wlasnie ma dola bo zesmy sie wazyli i przez okres swiateczno-noworoczny 0.5kg do przodu a zapewniam ze je duzo , tluste ,slodycze na okraglo , przed samym spaniem itp itp i nic , najgorsze ze wraca do pracy ( a bardzo w pracy duzo chodzi wiec i spala) i musimy ze wzgledu na kregoslup chodzic co tydz na basen co spala jeszcze wiecej, co tu jesc??
tak sie sklada ze moja droga polowka jest mala istota ,waga-45kg i co mozemy zrobic zeby pare kili przytyla , teraz wlasnie ma dola bo zesmy sie wazyli i przez okres swiateczno-noworoczny 0.5kg do przodu a zapewniam ze je duzo , tluste ,slodycze na okraglo , przed samym spaniem itp itp i nic , najgorsze ze wraca do pracy ( a bardzo w pracy duzo chodzi wiec i spala) i musimy ze wzgledu na kregoslup chodzic co tydz na basen co spala jeszcze wiecej, co tu jesc??
wygląda na to że ma bardzo szybką przemianę materii, w takim wypadku wydaje mi się, że najlepszym wyjściem będzie konsultacja z jakimś dietetykiem aby odpowiednią dla Twej dziewczyny dietę dobrać