|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Szewa. Mimo, że na niskim poziomie to coś wybiorę. Mógłby ktoś coś jeszcze poszukać? A i jakieś miłe wypracowanko na jeden z tematów demografii społecznej. Wam idzie szukanie w googlach lepiej niż mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Szewa. Mimo, że na niskim poziomie to coś wybiorę. Mógłby ktoś coś jeszcze poszukać? A i jakieś miłe wypracowanko na jeden z tematów demografii społecznej. Wam idzie szukanie w googlach lepiej niż mnie  antybuker  dzięki za pomoc. już po problemie, ale nadal bardzo chętnie przyjmę wszelką pomoc w postaci linków do pojęć związanych z reklamą telewizyjną, językiem tej reklamy oraz technikami perswazji 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie może ktoś z Was pisał podanie o urlop szkolny? Mam umowe na czas nieokreślony i teraz podjełem nauke, studia pedagogiczne, bez skierowania pracodawcy, z własnej potrzeby. Wyższe studia nie są mi potrzebne do wykonywanego zawodu, wiem że pracodawca może mi go nie przyznać, ale spróbować można, tak więc potrzebóje wzoru, a i jeszcze czy w przypadku nie zaliczenia roku, będe zmuszony do zapłacenia za urlop?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. Potrzebuje e-booka, pdfa lub doca książki "Słownik wymowy polskiej" lub coś podobnego  jakby ktoś posiadał coś takiego to 
|
|
|
Link skopiowany do schowka