|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Wrocławian  Znacie albo mozecie polecic jakies namiary na nocleg u Was w miescie? Szukalem tu w temacie, ale nie bylo tego tematu poruszanego, byl tylko u Poznaniakow  Zeby bylo w miare przyjemnie, nie musza byc wielkie luksusy, cena w miare przyzwoita i gdzies gdzie dojezdza komunikacja  Dzieki za odpowiedz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no dobra powiedzmy ze znalazlem cos co moglo by byc, a konkretnie: http://www.welcome-wroclaw.pl/index.htmlTylko teraz problem, musze sie z tamtad, tj ul. Adama Mickiewicza 4, dostac na ul. Borowska. Czy moglby mi ktos napisac jaka komunikacja moge sie tam dostac w miare szybko i sprawnie, cos procz taxi? bo bede musial tam wedrowac nie jeden raz  Dzieki z gory ;]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
polecam http://kolorhostel.pl/ przy samym rynku na kuźniczej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Exp Mickiewicza i Borowska to troche sie nie wstrzeliles... Lepiej szukac czegos blizej centrum  Jest sporo hosteli w centrum, oprocz tego ktory wymienil thepilator. DO Borowskiej z okolic Starego Miasta, dworca dojedziesz bez wiekszych problemow - oczywiscie o ile zima nie zaskoczy drogowcow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
dałem sie nabrać zanim otworzył mi się ten filmik , myslałem ,że Grabiszyńską już otwierają  a ta fontanna pasuje jak ulał ku chwały naszego słoneczka Sudetów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fontanna jak przed Bellagio w LAs Vegas
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bylem goscinnie u was w miescie bardzo mi sie podobalo jak ktos nie widzial to polecam serdecznie, ale Panowie wyjasnijcie mi jedno co sie dzieje w miejscu to chyba jakas miescowka studenckiej braci, idziemy sobie kulturalnie w tym rejonie a tam miliony osob doginaja z browarami i wlasnie na to miejsce kuluralnie je spozyc i to ja wiem 10 min od rynku chyba kolo biblioteki to miejsce czy jakis tubylec mi wyjasnie co tam sie dzieje bo normalnie to wygladalo jak codzienne juwenalia
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
bylem goscinnie u was w miescie bardzo mi sie podobalo jak ktos nie widzial to polecam serdecznie, ale Panowie wyjasnijcie mi jedno co sie dzieje w miejscu to chyba jakas miescowka studenckiej braci, idziemy sobie kulturalnie w tym rejonie a tam miliony osob doginaja z browarami i wlasnie na to miejsce kuluralnie je spozyc i to ja wiem 10 min od rynku chyba kolo biblioteki to miejsce czy jakis tubylec mi wyjasnie co tam sie dzieje bo normalnie to wygladalo jak codzienne juwenalia http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyspa_S%C5%82odowa
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wrocławianie: nie idźcie tą drogą!!! Przepraszam, że z takim opóźnieniem ale dopiero wytrzeźwiałem - Olek K. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wrocławianie: nie idźcie tą drogą!!! Przepraszam, że z takim opóźnieniem ale dopiero wytrzeźwiałem - Olek K.  Heh, ten pan po lewej stronie to nasz znany wykładowca uniwersytecki:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Śląsk gra w II lidze, więc ja inicjatywy za bardzo nie rozumiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Panowie raz jeszcze, Z racji, że dostałem pracę we Wrocławiu obecnie szukam pokoju do wynajęcia. Może ktoś z Was ma kogoś znajomego kto wynajmuje, lub wie gdzie szukać  Potrzebuje miejsce w miarę możliwości spokojne o niezłym standardzie, i z dobrym dojazdem zachodniej części miasta, konkretnie niedaleko lotniska, okolic ulicy Granicznej. Jestem raczej spokojny i chcę w mieszkaniu odpoczywać po pracy, choć czasami lubie poimprezować ale to raczej gdzieś na mieście, także bez obaw o tą stronę medalu  Jeśli ktoś wie coś na ten temat, a na forum jest wielu Wrocławian to bardzo proszę o informację  Jak się sprowadzę to stawiam 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mieszkanko 15min od PKP, co z dojazdem - się nie orientuję, bo ja z Wrocławia nie jestem, tylko 80% znajomych z wioski tam studiuje Mogę zapytać dokładniej, co i jak.
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
kolega mnie prosił abym tutaj napisał dla niego mam nadzieję że mu pomożecie Do jakiej restauracji zabrać kobietę na romantyczna kolacje? bardzo ważny jest romantyczny klimat 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Idealnym miejscem na romantyczną kolację z kobietą jest restauracja splendido na świdnickiej - tuż przy wiadukcie kolejowym obok arkad. Wyśmienita kuchnia, eleganckie wnętrza. Na pewno ni będziecie narzekać.
Jeżeli natomiast chodzi o szybkie zjedzenie czegoś to polecam bar mały na rogu kołłątaja/świdnicka, bardzo dobre papu za przystępną cenę, ale z racji dobrego jedzenia i małej ilości stolików - tutaj już mniej romantycznie, w sensie może się ktoś do was po chamsku dosiąść. ale coś za coś. lokal ma długoletnią tradycję po chodziłem tam na schabowego na długich przerwach w podstawówce.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w pasażu grunwaldzkim jest WOOK,jest to chińska restauracja,jets w kolorach bordowych i jest bardzo klimatycznie,gotują chinole widać ich całą prace i smacznie. cena też jest optymalna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polecam restaurację Przystań na księcia witolda http://www.przystan.wroc.pl/iść, gdy już jest ciemno i zająć miejsce z widokiem na oświetlony uniwerek jest pięknie trzeba być okrutną mameja by pójść tam z kobietą i jej nie oczarować, samo miejsce daje niepoliczalny potok miłych słów
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Przystan jest ok, natomiast Splendido ?? bez jaj, mega drogo i zero klimatu moim zdaniem, zdecydowany przerost formy nad treścią. zdecydowanie bardziej polecam przystań, też tanio nie jest, ale przynajmniej klimacik jest jak napisano powyżej
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|