|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam takie pytanie . Wczoraj założyłem sobie konto standardowe w BGŻ za które miesięcznie muszę płacic 5zl + 2 zl za kartę .
Czy istnieje możliwosc zmiany tego konta na konto internetowe ,za ktore będe płacił 2zl + 2zl za kartę ?
Dziękuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Postępowy bank wybrałeś... Mogłeś wybrać Bank Spółdzielczy...  A jak potrzebujesz konto internetowe to trzeba było założyć sobie Inteligo. Byś "prawie" nic nie płacił za konto i miał dostęp internetowy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no mogłem  ale pytałem czy moge zmienic konto na internetowe ? wiesz może ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakkolwiek jest jakis promil prawdopodobienstwa, ze na tym forum wlasnie teraz siedzi ktos kto ma konto w bgz i mial podobny problem i odpowie Ci to uwazam, ze szybciej uzyskasz informacje dzwoniac do banku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z takim pytaniem to leć do banku, wydaje mi się że możliwość istnieje zawsze, przecież nawet jeśli Ci odmówią to zamykasz definitywnie konto i otwierasz nowe na nowych zasadach
tak czy inaczej, 7zł miesięcznie dla tak młodej osoby (zakładam że w nicku masz rok urodzenia) to czysta kradzież w biały dzień
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie mura  Dzięki za odpowiedz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam takie pytanie . Wczoraj założyłem sobie konto standardowe w BGŻ za które miesięcznie muszę płacic 5zl + 2 zl za kartę .
Czy istnieje możliwosc zmiany tego konta na konto internetowe ,za ktore będe płacił 2zl + 2zl za kartę ?
Dziękuje Tak możesz taką umowę teraz podpisać. Nie płacisz wtedy nic za prowadzenie konta, tylko 2zł miesięcznie za korzystanie z karty. Pewna informacja, ponieważ ostatnio sam tak zrobiłem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka