Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 14 1 2 5 6 7 8 9 13 14
(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Trochę późno Riva smile
Zagrałem to koło 16, chwilę później było już po 1.57, potem nie pamiętam tongue

bet bardzo fajny Svendsen kontra Ustyugov. Kurs baaardzo ciekawy

Bonus: Unibet
(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
edit, koło 17 jeszcze było 1.65

R
+
+
R Offline
ja wysylalem okolo 16:47 u kumpla bylo 1:65
Jak wrocilem do domu nie patrzylem juz ile bylo.. kumpel kilka minut temu pogral tak jak mowisz 1.57 - nizej, ale nadal oplacalne wink

Niech nam zyje bwin grin

wieczny student
wieczny student
Simone Hauswald - Magdalena Neuner 1.65 betsson
Już najwyższa pora, żeby Neuner pokazała na co ją stać. Po świątecznej przerwie wydaje mi się, że wróci w dużo lepszej formie, przede wszystkim biegowej. Co było jej wizytówką. Natomiast Hauswald pewnie zaliczy ze 2-3 pudła i zajmie miejsce w drugiej dziesiątce

Kaisa Mäkäräinen - Xianying Liu 1.7 expekt
Stawiam na Chinkę, która jest dużo bardziej stabilna. Nie popełnia seryjnie błędów na strzelnicy. Natomiast Finka jest lepszą biegaczką, ale i niepewną strzelczynią. W tej parze stawiam na równiejszą zawodniczkę

Helena Jonsson - Vita Semerenko 1.6 betsson
Jonsson świetnie zaprezentowała się w sztafecie. Dużo lepiej pobiegła niż w zawodach zamykających ubiegły rok. Dokładając do tego bardzo dobre strzelanie powinna zająć wysokie miejsce. Ukrainka szybko biega, ale potrafią przydarzyć się jej seryjne pudła na strzelnicy

Darya Domracheva - Kaisa Mäkäräinen 1.75 unibet
O Fince już wcześniej napisałem. Jedyna różnica do poprzedniej pary jest taka, że Białorusinka lepiej radzi sobie na trasie biegowej. Również zdecydowanie lepiej strzela od Makarainen

Martina Beck - Olga Zaitseva 1.55 unibet
Martina pewnie jak zwykle 10/10. Pomimo kiepskiego biegu, powinna zająć wyższe miejsce od Rosjanki, która od początku sezonu szuka wysokiej formy

Ekaterina Iourieva - Helena Jonsson 1.55 unibet
Dla mnie Rosjanka jest dzisiaj główna faworytką do zwycięstwa. Dobry bieg i pewne oraz szybkie strzelanie.

Solveig Rogstad - Natalia Levchenkova 1.71 sportingbet
Mam nadzieję, że Mołdawianka nie straciła swojej wysokiej formy podczas Świąt. Bardzo stabilna zawodniczka, zajmująca miejsca w drugiej dzisiątce. Rogstad potrafi zająć miesjce w 10. by na następnych zawodach nie załapać się do 30. Nierówna zawodniczka

Olga Medvedtseva - Olga Zaitseva 1.8 gamebookers
Wydaje się, że Medvedtseva wraca do wysokiej formy. W biegu sztafetowych pokazała się z bardzo dobrej strony. Jest w wyższej formie od Zaitsevej

Olga Medvedtseva - Solveig Rogstad 1.57 bet365
Nie wydaje mi się, aby Norweżka była w stanie pokonać Rosjankę. Jedynie kilka pudeł Olgi może sprawić, że przegra z Rogstad

Kati Wilhelm - Oksana Khvostenko 1.57 centrebet
Skąd taki kurs? Nie da się porównać klasy obydwu zawodniczek, Niemka jest zdecydowanie lepszą biathlonistką. Oby tylko nie zawaliła strzelania

Eva Tofalvi - Olga Anisimova 1.8 betsafe
Rosjanka głównie występuje w Pucharze Europy. Natomiast Rumunka notuje zaskakująco dobre wyniki w obecnym sezonie. Mam nadzieję, że podtrzyma dobrą passę

Marie Lauret Brunet - Olga Nazarova 1.5 betsafe
Francuska coraz pewniej radzi sobie w Pucharze Świata, zajmując miesjca w drugiej i trzeciej dziesiątce. Natomiast Nazarova to nie jest ta zawodniczka co jeszcze kilka sezonów temu. Stawiam na młodość

Pavlina Filipova - Paulina Bobak 1.57 betsafe
Bobak słabo prezentuje się na trasie biegowej. W polskiej reprezentacji jedynie Nykiel jest od niej gorsza. Zdarzają się jej również pudła na strzelnicy. Myślę, że Filipova pokona Polkę

Sporo wolnego czasu to i typów dużo tongue

kobiety : 12/24 -3,92j
mężczyźni : 32/51 +2,18j

Stream do live biathlon
http://eurovision2.feedroom.com/?

M
journeyman
journeyman
M Offline
jak ja na liscie Youruevej nie widze ??????????????????

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Youruevej tam nie znajdziesz.

Ale Iourieva startuje z 67 numerem. Posty do kasacji.

wieczny student
wieczny student
Rosyjski biathlonista Iwan Czerezow został zawieszony przez Międzynarodową Unię Biathlonu (IBU) na pięć dni, bowiem przed czwartkowym biegiem sztafetowym Pucharu Świata w Oberhofie wykryto u niego podwyższony poziom hemoglobiny we krwi.
W sztafecie został on zastąpiony przez Jewgienija Ustjugowa.

Czy to nie kolejne problemy Tcherezova? Chyba kiedyś miał podobną sytuację...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Unibet wystawil jursy na zwyciestwo:

Berger win @15
Landertinger, D @75

a h2h:

Berger, Lars v Landertinger, D 1 1,72

Jak dla mnie to ładna promocja. Jakies 2-3 pudla wiecej Norwega nie powinno go zepchnąć za Austriaka

N
addict
addict
N Offline
Austryjacy u siebie, mooocno podbudowani zwyciestwem w sztafecie, wiec ja bylbym ostrożny w graniu przeciwko nim.

Jak dla mnie ciekawie wygląda:
Svendsen - Sikora 1 nordicbet
Svendsen - Os 1 unibet
emil b. ładnie w sztafecie, jutro powinien spróbowac powalczyc o wygraną, nie wierzę, że chaotyczny Os w sprincie go przeskoczy. A z Tomkiem też róznie bywa, moze byc jutro wysoko, ale za Norwegiem

Zastanawiam się też nad Yaroszenką z Bergmanem, wprawdzie Szwed w tym roku prezentuje sie bardzo przyzwoicie, ale Yaroszek w ubieglym roku rewelacyjnie w sprincie (to jego koronna konkurencja), ponadto widac było już wczoraj, ze w formie, a w tym sezonie rozne numery go przesladowaly, w szczegolnosci problemy z karabinkiem- jutro jak nie zdarzy sie nic nie oczekiwanego Jaroszy będzie b. groźny i na Bergmana powinno wystarczyć:)

pozdrawiam

R
+
+
R Offline
Originally Posted by podstawek87
Rosyjski biathlonista Iwan Czerezow został zawieszony przez Międzynarodową Unię Biathlonu (IBU) na pięć dni, bowiem przed czwartkowym biegiem sztafetowym Pucharu Świata w Oberhofie wykryto u niego podwyższony poziom hemoglobiny we krwi.
W sztafecie został on zastąpiony przez Jewgienija Ustjugowa.

Czy to nie kolejne problemy Tcherezova? Chyba kiedyś miał podobną sytuację...

Tak w poprzednim sezonie Ivan mial podobne problemy.. wtedy mu sie udalo.. wyslizgnal sie - nic mu nie udowodniono.. zobaczymy jak to bedzie w tym roku.

N
addict
addict
N Offline
Więc jeszcze raz na sprint dziś.

Svendsen - Os 1.35 unibet
Berger - Landertinger 1.60 unibet
Austryjak najslabszy w sztafecie, i dzis pewnie też będzie najslabszy wsrod rodaków, Svendsen po zwycięstwo.

Yaroshenko - Pinter 1.72 nordicbet
o Jaroszku pisałem, liczę dziś na wreszcie dobry występ, z formą biegową jest nieźle, tylko poprawic strzelanie. Moze wreszcie dzis?

Svendsenp - Sikora 1.55 nordicbet
Ciekaw jestem co zaprezentuje Tomek po świętach, tj. moze byc niezle, ale ja dzis jestem nastawiony na zwycięstwo Norwega.

Sumann - Mesotsich 1.45 Nordicbet
Pojedynek Austryjaków, liczę na że najlepszy pokaże dzis klase.

i na koniec dubel:
Tchoudov - Sikora 2.10 Nordicbet
Rosch- Birnbacher 1.60 Nordicbet
Rosch w sztafecie bardzo dobrze, przyzwoita forma strzelecka, dzis moze byc groźny. Birnbacher nierówny, licze na gorszy jego dzień.

powodzenia! smile

B
Big Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Emil Hegle Svendsen - Ole Einar Bjørndalen-1 k.1.70
Nikolay Kruglov - Alexander Os-2 k.1.65
AKO 2.81 5/10

Z dwojga złego wybieram lepszego crazy.Oczywiście mam tu na myśli obie pary..W dotychczasowych startach Svendsen zdecydowanie potwierdza równą formę nad kolegą z reprezentacji,zwłaszcza w sprincie.
Odnosi to się również do drugiej pary, gdzie osiagniecia sprinterskie się mają:Kruglov 22/16/16, Os 2/3/16.

Dlaczego dubel?hmmm...oj wiele by mówić...czynników jest tak dużo....a w skrócie:jeden zakład...w razie wpadki,jedna strata...w przypadku wygranej...spory zysk. tongue

expekt

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
panowie ma ktos dostep do czasow biegu ze sztafety? chodzi mi o sam bieg...

B
Big Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Nie wiem czy o to chodzi,ale tu jest sporo informacji.

http://statystyki.livezone.onet.pl/statistics/onet/?stageid=18308

N
addict
addict
N Offline

wieczny student
wieczny student
Alexander Wolf - Michael Roesch 2.0 gamebookers
Nie uważam, że Roesch jest faworytem w tej parze. Wolf jest zdecydowanie równiejszym zawodnikiem. Być może trochę słabiej biega od Roescha, ale dużo lepiej strzela. Roesch, o ile się nie mylę, nie miał jeszcze bezbłędnego strzelania w stójce. To o czymś świadczy

Maxim Tchoudov - Tomasz Sikora 2.0 bet365
Tomek narzekał, że nie mógł sprawdzić się na trasie, jak i strzelnicy podczas sztafety. Poza tym nie pojechał na mini zgrupowanie w okresie świątecznym z powodu choroby. Może to negatywnie wpłynąć na jego formę biegową

Dmitri Yaroshenko - Alexander Os 1.9 bet365
Rosjanin podczas przedświątecznym zawodów pokazał, że powoli odzyskuje formę z poprzednich sezonów. Przede wszystkim lepiej zaczął strzelać. Os osiąga wyjątkowo dobre wyniki w tym sezonie. Jednak jego forma strzelecka zawsze jest zagadką. Mam nadzieję, że spudłuje kilka razy

Nikolai Kruglov - Simon Fourcade 1.7 expekt
Stawiam na chyba najrównieszjego zawodnika Pucharu Świata. Zapewne Kruglov zajmie miejsce gdzieś w drugiej dziesiątce. A Fourcade oby podtrzymał formę ze sztafety

Bjørn Ferry - Andrei Makoveev 1.57 betsafe
Trzeba spróbować Szweda po takim kursie. Jest lepszy w każdym elemencie biathlonowego rzemiosła. Tylko katastrofa na strzelnicy może spowodować, że typ będzie przegrany

Aleksander Wolf - Friedrich Pinter 2.1 betsafe
Przyznam, że nie oglądałem sztafety, ale wnioskując po suchych wynikach i kursach Pinter pokazał się tam z dobrej strony. Ale być może był to pojedynczy wyskok tego zawodnika. W każdym bądź razie biorę Wolfa po takim kursie

Michael Greis - Michael Roesch 1.6 centrebet
O Roeschu już napisałem. Natomiast Greis, bardzo solidny zawodnik, będzie walczyć o wysokie miesjce w 10. Na tą chwilę Roescha nie stać na taki występ

Nikolai Kruglov - Toni Lang 1.45 centrebet
Typ powinien wejść bez większych problemów. Kruglov musiałby spudłować 2-3 razy, co bardzo rzadko mu się zdarza

Halvard Hanevold - Andreas Birnbacher 1.65 sportingbet
Na razie Niemiec zawodzi od początku sezonu. Nie pokazał nic za co można by go pochwalić. Z kolei Norweg o zwycięstwo walczyć nie będzie, ale swoje (druga dziesiątka) pewnie ugra

Emil Hegle Svendsen - Tomasz Sikora 1.55 nordicbet
Jeśli Svendsen nie popełni serii błędów podczas strzelania to bez problemu poradzi sobie z Tomkiem, który może być lekko osłabiony

Dmitri Yarochenko - Friedrich Pinter 1.72 nordicbet
Yaroshenko może pozwolić sobie na więcej błędów na strzelnicy, a mimo to i tak wygra w tej parze.

Ole Einar Bjoerndalen - Alexander Os 1.55 bwin
Liczę, że z kłopotów zdrowotnych z początku sezonu już nic nie zostało. Olek zapewne solidnie przepracował okres świąteczny i dzisiaj powinien to pokazać

Dmitri Yaroshenko - Lars Berger 1.6 expekt
Nie wierzę w kolejny dobry występ Bergera. Jego zwycięstwo było mocno przypadkowe, pewnie sam siebie nawet zaskoczył. Dzisiaj powinien wrócić do swojej formy, czyli pokonać kilka razy ogródek

Daniel Mesotitsch - Arnd Peiffer 1.72 unibet
Liczyłem na słaby występ Niemca w sztafecie i się przeliczyłem. Jednak wydaje mi się, że już dzisiaj tak dobrze nie będzie. Mesotitsch wystarczy, aby zaprezentował się na swoim średnim poziomie, a pokona Niemca

Hans Martin Gjedrem - Daniel Bohm 1.55 unibet
Obaj zawodnicy zwykle występują w Pucharze Europy. Przejrzałem na szybko wyniki i podobnie strzelają, ale Norweg dużo lepiej biega. Mam nadzieję, że niemiecka publiczność nie poniesie Bohma

Michael Greis - Friedrich Pinter 1.55 unibet
Różnica kilku klas. Greis zarówno lepiej strzela, jak i biega. Mam nadzieję, że typ bez historii

Andrei Makoveev - Anton Shipulin 1.55 unibet
Shipulin ściągnięty z Pucharu Europy kontra stały uczestnik Pucharu Świata. Shipulin nawet na zapleczu walki najlepszych nie bryluje więc spodziewam się, że dzisiaj będzie tłem w rywalizacji

Nikolai Kruglov - Andriy Derezemlya 1.65 unibet
Jeszcze jeden typ na Kruglova. Ukraińcy są najbardziej nieobliczalną reprezentacją. Raz potrafią znakomicie pobiec, by później być najwolniejszymi w stawce. Ponadto Derezemlya na strzelnicy też potrafi zawalić

Kolejny raz sporo tego wyszło tongue każdy znajdzie coś dla siebie wink

kobiety : 21/34 +0,42j
mężczyźni : 32/51 +2,18j

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to właśnie spełnia się jedno z dwóch sportowych marzeń pana Tomka piwo , teraz czekamy na Vancouver... boks

N
addict
addict
N Offline
Dla zainteresowanych all-green:

Henkel- Jonhsson nordicbet: 1.60 - 2.20
Henkel - Jonhsson unibet: 2.05 - 1.67

:D:D

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Jonsson, H - Martina Beck 1 1.55

* Helenka w tej chwili znajduje sie w o wiele lepszej dyspozycji, a patrzac na to co zrobila Beck w sprincie nasuwa sie pytanie czy to byl przypadek, zle dobrane smary , zniechecenie czy tez kompletny brak formy ??!!

Maxim Tchoudov - Dmitri Yaroshenko 1 1.45

*Maxim biega jak biegal ale za to strzela zupelnie inaczej niz jak nas przyzwyczail w poprzednich sezonach, mysle ze nie powinien ,iec problemow z Yaro ktory chyba powoli wraca do swojej dyspozycji ale jeszcze nie teraz

Henkel, A - Tofalvi, E 1 1.50

*Tutaj licze przede wszystkim na doswiadczenie Andrei, ktora w tego typu wyscigach "ramie w ramie" czuje sie bardzo dobrze i ma przewage nad o wiele mniej utytulowana rywalka , aczkolwiek wielkie brawo w tym sezonie dla Rumunki

Liu Xianying - Brunet, M-L 1 1.57

*Mysle ze dyspozycja biegowa Chinki jest na tyle wysoka ze spokojnie wystarczy na dobrze strzelajaca Brunet, choc juz nie tak dobrze radzaca sobie w biegu zwlaszcza w tlumie jaki dzis bedzie na trasie

Bjoerndalen, O-E - Yaroshenko, D 1 1.62

* Gram przeciw Yaro kolejny typ bo czuje ze juz nie dlugo bedzie stawiany w roli niespodzianki, trzeba wykorzystac ta jego jeszcze nie wysoka forme

Bjoerndalen, O-E miejsce 1-7 1.75

* Obok takiego kursu na Olka w 7 nie moge przejsc obojetnie bo to prawdziwy kasek. Jak za bardzo Olek nie poszaleje na strzelnicy to powinno spokojnie wejsc a swoja droga nie pamietam zeby placili tyle na Olka smile

Hauswald, S - Gwizdon, M 1 1.55

*Mysle ze Niemka zrobi swoje, wydaje sie byc mocna a napewno swiadomosc wystepu na swoich smieciach doda jej skrzydel, Magda dla mnie za bardzo himeryczna , raz udany wystep , za chwile tak tragiczny ze ciezko uwierzyc ...

Henkel, A - Medvedtseva, O 1 1.65

*Kolejny typ na zawodniczke gospodarzy, ktora jest nie ukrywam jedna z moich ulubionych zawodniczek . Bardzo dobrze biega i jesli tylko nie bedzie dramatu na strzelnicy to pokona Pylewa, ktora zaczyna byc jak stare wino, im starsza tym lepsza grin

santa

Strona 7 z 14 1 2 5 6 7 8 9 13 14

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, forty, latajaca_holenderka, kamel, Lukasz111), 1,935 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,613
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025