|
|
?
|
|
?
k... co mam zrobic jesli sie zakochalem w dziewczynie mojego dobrego kolegi ?  ja p....  dziewczyna kolegi, to "rzecz" święta, uwierz mi... pare lat temu przerabiałem taką sytuacje i nic dobrego z tego nie wynikło ...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pewnei tez cos czuje, bo ... wiem... ale raczej trzeba zamknąć oczy i patrzeć w inną strone,a samo przejdzie.. dzieki , pozdro
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
k... co mam zrobic jesli sie zakochalem w dziewczynie mojego dobrego kolegi ?  ja p....  to się odkochaj ,znam sytuacje jak moi znajomi byli razem w Anglii ,mieszkali razem jeden był z dziewczyną i co wyszło odbił mu ją i maja już nawet dziecko ,teraz są wrogami. to może być tylko chwilowe ,przejdzie Ci.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak sie kasuja punkty karne za mandaty drogowe?? raz do roku, czy po roku kiedy sie mialo wykroczenie...
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jak sie kasuja punkty karne za mandaty drogowe?? raz do roku, czy po roku kiedy sie mialo wykroczenie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak sie kasuja punkty karne za mandaty drogowe?? raz do roku, czy po roku kiedy sie mialo wykroczenie... w ciągu jedengo roku można uczynić to dwa razy od pierwszego kursy zmniejszajacego punkty musisz odczekac pol roku i po tym czasie znow zmniejszasz i mnie w miescie łodzi kurs taki kosztuje 350 zl. kazdy kurs -6 pkt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po roku od wykroczenia same schodza  o ile sie nie myle, a ptk kasuje sie na kursach tak jak wyzej napisal zalayeta pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedy zaczynaja sie ferie w mazowieckim ? pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedy zaczynaja sie ferie w mazowieckim ? pzdr 19 stycznia – 1 lutego 2009 r. DolnoÅ›lÄ…skie Mazowieckie Opolskie Zachodniopomorskie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.Był ktoś może z Was w lutym w Tunezji.Warto lecieć tam w tym miesiącu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak kupilem kompa zainstalowałem oryginalnego office'a 2007, teraz miałem format, dalej mam oryginalny cd-key ale nie mam już płytki i teraz pytanie... jak zainstaluję ponownie office'a ze ściągnietego z neta obrazu płyty z tym, że wpisze swój oryginalny cd-key to będzie tak jakbym zainstalował z normalnej płyty, która jest teraz 320km stąd ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma ktos moze jakies materialy o identyfikacji wizualnej
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
Jak kupilem kompa zainstalowałem oryginalnego office'a 2007, teraz miałem format, dalej mam oryginalny cd-key ale nie mam już płytki i teraz pytanie... jak zainstaluję ponownie office'a ze ściągnietego z neta obrazu płyty z tym, że wpisze swój oryginalny cd-key to będzie tak jakbym zainstalował z normalnej płyty, która jest teraz 320km stąd ? tak jest  mogles zawsze zrobic sobie kopie orginalnego offica na wypadek gdyby Ci sie plyta porysowala, cd-key najwazniejszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do cd key to ważna jest tylko wersja. Żeby byłą ta sama, co oryginał.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Kiedys na forumtutaj w TiO byl temat dotyczacy: tapety/pulpitu na Naszych kompueterach i cos nie moge go znalezc, a juz daleko doszedlem do archiwum i dupa...A ta opcja 'szybkiego szukania' to w ogole mi nie dziala, wiec musze to wszystko po stronie szukac i lipa. Jak ktos by mial czas i pomogl to z gory dziekuje  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak kupilem kompa zainstalowałem oryginalnego office'a 2007, teraz miałem format, dalej mam oryginalny cd-key ale nie mam już płytki i teraz pytanie... jak zainstaluję ponownie office'a ze ściągnietego z neta obrazu płyty z tym, że wpisze swój oryginalny cd-key to będzie tak jakbym zainstalował z normalnej płyty, która jest teraz 320km stąd ? tak jest  mogles zawsze zrobic sobie kopie orginalnego offica na wypadek gdyby Ci sie plyta porysowala, cd-key najwazniejszy. I jak na złość na wszelkich DC++ są tylko Office w wersji Proffesional oraz Enterprise :/
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam. Dawno nie obstawiałem tenisa , a że Australian Open juz niedługo bardzo prosiłbym o polecenie jakiegos dobrego buka do tego sportu. Zależy mi głownie na tym aby strona była w jezyku polskim , i mozliwe było wpłacanie pieniedzy jak i wypłacanie na polskie konto bankowe. Oferta live nie musi byc zbyt bogata - rzadko sie decyduje na granie takich zakładow. Bonus mile widziany ale nie niezbedny. Prosze o jakies rady ( oprocz unibetu - bo tam mam cos jakby 'konto na minusie' )  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam.Był ktoś może z Was w lutym w Tunezji.Warto lecieć tam w tym miesiącu? Siostra była w wakacje i powiedziała że lipa, strasznie żałuje więc w zimę (mówię cały czas podług naszego kraju) musi być jeszcze gorzej. Lepiej wybierz Egipt.
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Panowie jaka w tym roku jest kwota brutto dochodu miesięcznego wolna od podatku??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.Był ktoś może z Was w lutym w Tunezji.Warto lecieć tam w tym miesiącu? zalezy czego oczekujesz i do jakiego rejonu chcesz leciec jak cos wal na PM bylem w Tunezji 2 razy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|