Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 12 1 2 3 4 11 12
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Wlasnie ja to robie dla kumpla;]. Wszystko zrobilem wlasnie z znacznikami, tzn ze sie zmienia imie nazwisko dla konkretnych osob (jak rowniez adres). Nie pisalem jako takiej tresci listu bo poprostu nie wiem czy koles tego chce czy nie, a kumpla zapytac nie moge. Podejrzewam, ze chodzi o umiejetnosc zastosowania tych znacznikow.
Generalnie utworzylem wlasnie taka baze gdzie podawalem imie nazwiko, tytul, adres, ulice itp (to co jest w pdfie), nastepnie scalilem i wyszedlem taki dokument jaki jest na speedysharze. Adresow czy czegos nie wpisywalem recznie, tylko wyskoczyly wszystkie automatycznie po scaleniu. Podejrzewam, ze jest ok, ale ze nigdy tego nie robilem to wolalem zapytac smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=521462698

TCom Sinus 154SE

Czy ten repeater bedzie współpracował z routerem D-LINK DI-524 ?

napisalem wiadomość do sprzedawcy, a ten mi napisał, że powinien - w 85% wink

Z
zxp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Panowie prosze o pomoc w sprawie laptopa wlasnie pracowalem na komputerze i mi wypadla papierosnica na klawiature i klawiatura zbizkowala praktycznie nie dziala co teraz mam zrobic bo nie mam pojecia serwis?? czy da sie to jakos naprawic z gory dzieki za wsyztskie odpowiedzi

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Witam...mam internet z UPC 10Mb\s . Jako,że żonka sprawiła Sobie laptopka zapragnęła internetu i w sklepie polecono Mi router LINKSYS WRT54G2,a że jestem zieloniutki w tych sprawach proszę o rade czy ten router czy inny. Z góry dzięki.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Linksys ma bardzo dobre routery więc chyba możesz mu zaufać wink
Poza tym to takie urządzenie ten router że on tylko leży więc jeśli nie jesteś zbyt dociekliwy to jak go postawisz i ustawisz raz to do końca zycia albo jak się ten plastyk rozłoży nie będziesz go ruszał. wink

G
addict
addict
G Offline
jesli odinstaluje firefoxa i pozniej zainstaluje ponownie co sie stanie z zakladkami? strace je czy zostana?

pozdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by greku78
jesli odinstaluje firefoxa i pozniej zainstaluje ponownie co sie stanie z zakladkami? strace je czy zostana?

pozdr

Powinny zostać, ale zrób sobie na wszelki wypadek kopię zapasową. Masz taką opcję jak wejdziesz w zarządzanie zakładkami.

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
Sciagnalem gierke, ale wyniknal problem. W pliku gry znajduja sie trzy pliki. Jeden image(ktory ma 550 MB) jeden plik z rozszerzeniem CCB i jeden SUB. Moze mi ktos powiedziec o co tu chodzi i pomoc to rozgryzc ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nagraj to Alcoholem na płytę. Ale nie pliki jako pliki tylko jako obraz do nagrania.

oki Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
mam maly problem z firefoxem
mianowicie przy sciaganiu plikow z rapidshare transfer czasami sie zawiesza i musze nacisnac "wstrzymaj" lub "anuluj" i dopiero "pobierz ponownie".
jest to szczegolnie wkurzajace gdy chce zalaczyc wieksza ilosc plikow na noc,a rano patrze a powiedzmy 1/3 nie ma
reinstalacja firefoxa nic nie dala

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by oki83
mam maly problem z firefoxem
mianowicie przy sciaganiu plikow z rapidshare transfer czasami sie zawiesza i musze nacisnac "wstrzymaj" lub "anuluj" i dopiero "pobierz ponownie".
jest to szczegolnie wkurzajace gdy chce zalaczyc wieksza ilosc plikow na noc,a rano patrze a powiedzmy 1/3 nie ma
reinstalacja firefoxa nic nie dala
mialem taki sam problem, rozwiazalem go instalujac program 'internet download manager'. Ale to nie wszystko, bo wtedy transfer tez sie czasem zawieszal przy wiekszej ilosci sciaganych plikow. Ustawilem zeby sie sciagaly max 2 pliki jednoczesnie i smiga wink

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by hotdog
Sciagnalem gierke, ale wyniknal problem. W pliku gry znajduja sie trzy pliki. Jeden image(ktory ma 550 MB) jeden plik z rozszerzeniem CCB i jeden SUB. Moze mi ktos powiedziec o co tu chodzi i pomoc to rozgryzc ?

sciagnij program 'daemon' i wrzuc w niego obraz. i bedzie git majonez wink

veteran
veteran
Szukam linka do pliku server.met w Emulu. Z działającymi serwerami donkeyserwer 1 itd. Bo cos nie chodza ostatnio w ośle:/
Ewentualnie jaki polecacie inny program do ściagania muzyki?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.server-list.info/

Ja korzystam z aMule'a - trochę innej wersji eMule'a.

A7
A7
Wie ktoś może, czy istnieje możliwość wyłączenia tego świecącego logo Hp z tyłu obudowy w laptopie ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Podobno nie można.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by MichuTN
Szukam linka do pliku server.met w Emulu. Z działającymi serwerami donkeyserwer 1 itd. Bo cos nie chodza ostatnio w ośle:/
Ewentualnie jaki polecacie inny program do ściagania muzyki?

Bearshare jesy świoetny do małych plików, jakiś wiekszych lepiej nie ściągać bo przeważnie fake a co do mp3 jeszcze się nie zawiodłem.
Emule to chyba teraz najsłabszy p2p wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W sieci Donkey dawno nie trafiłem na fake'a. Zwłaszcza jak się ściąga z osloskop.net to wszystko musi grać.

W
Hard-hitter
Hard-hitter
W Offline
Czołem smile

W jaki sposób można nagrywać na dysk mecze z internetu? (np. z Eurosport playera).

Kiedyś zadałem identyczne pytanie,ale niestety uciekł mi wątek.

Dzięki.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by włodar
Czołem smile

W jaki sposób można nagrywać na dysk mecze z internetu? (np. z Eurosport playera).

Kiedyś zadałem identyczne pytanie,ale niestety uciekł mi wątek.

Dzięki.
Poczytaj o porgramie HyperCam

Strona 2 z 12 1 2 3 4 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, rymoholik, rafal08, burbon, Akhu, Lukasz111, alfa, betowiec, 11kera11, aker, poozon), 2,741 gości, oraz 14 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,036
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025