|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Witam i grzecznie pytam czy i kiedy wrócą podpisy pod nickami?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
godna moderatora odpowiedz ;> zamknijcie temat z pytaniami do moderatorow jak takie fochy robicie 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
@Bullet - są jakieś problemy techniczne i narazie tylko Conrad może zmieniać podpisy, ale jak sam zapewniał postara się ten problem rozwiązać.
@Wahi - nie wierzę, że ktoś sobie tak o usunął temat i musiało być z nim coś nie tak. Zresztą tematy może usuwać również Conrad i pewnie on to zrobił, a jego regulamin może się nieco różnić od tego, który wisi przyklejony w niektórych działach.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Prześlijcie mi na PW poprzedni podpis to go oczywiście przywrócę.
Temat został usunięty bo nie możemy mieć prywatne tematy typu "szukam bonusa, dajcie mi bonusa, piszcie do mnie"....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
temat ja zamknąłem (usunac nie moglem, bo nie mialem wtedy gdzie go wywalic), jest juz temat z bonusami od depozytu wiec nie widzialem potrzeby, zeby byl kolejny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok rozumiem 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
po ostatnim update zmienilo sie cos z logowaniem?. Zawsze zaznaczalem sobie opcje, zeby logowalo po kazdym wejsciu na forum, a teraz nastepnego dnia np. wchodze, to wylogowany jestem, nie wiem dlaczego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po ostatnim update zmienilo sie cos z logowaniem?. Zawsze zaznaczalem sobie opcje, zeby logowalo po kazdym wejsciu na forum, a teraz nastepnego dnia np. wchodze, to wylogowany jestem, nie wiem dlaczego ja za kazdym razem jak wejde to jestem zalogowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po ostatnim update zmienilo sie cos z logowaniem?. Zawsze zaznaczalem sobie opcje, zeby logowalo po kazdym wejsciu na forum, a teraz nastepnego dnia np. wchodze, to wylogowany jestem, nie wiem dlaczego Mam ten sam problem, ale to chyba ja mam coś z komputerem, bo wszędzie po resecie jestem wylogowany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam male pytanko. Czy mozliwe jest sprawdzenie kiedy ostatnio logowal sie uzytkownik sabre? odkad mu 'pozyczylem' pieniadze, przepadl jak kamien w wode  drugi raz pozyczylem na forum i drugi raz pewnie nie odzyskam pieniedzy  wierzylem w uczciwosc ludzi ale chyba pora przestac i uswiadomic sobie w jakim swiecie zyje. Chociaz i tak chwala mu za to ze nic nie pisze, moze cos mu sie stalo  nie to co inny uzytkownik ktoremu brakowalo 2zl do wyplaty juz nie pamietam jak duzej sumy i nie oddal, na dodatek chwalil sie screenami jakie to kupony trafil  wiem ze to nie majatek, ale w pajacyka nawet nie chcial klikac bo zarzekal sie ze przeleje Rada dla kazdego - Nie pozyczac NIKOMU 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to mówią dobry zwyczaj nie pożyczaj, jeszcze lepszy nie oddawaj 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam problem z wysyłaniem PM. Pojawia się komentarz "Private messages are disabled." Nie wiem za bardzo dlaczego. Czy mógłbym prosić o jakieś wyjaśnienie. Sprawa jest dość pilna, ponieważ zgłosiłem się do Playoffs Ekspert i nie mogę potwierdzić uczestnictwa.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
To dla nowych takie utrudnienie aby nie spamowali na skrzynki innym.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A więc w jaki sposób mogę potwierdzić moje zgłoszenie???
|
|
|
|
|
|
|
zadaj to pytanie conradowi w temacie playoffy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Można wiedziec za co Sphinx dostał bana jakiego (czasowego, stałego)? I drugie pytanie od razu - jak to się dzieje, że banowani są Ci co dają się sprowokowac, a Ci co prowokują wciąż pozostają bezkarni? Ktoś konkretny za tym stoi? Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można wiedziec za co Sphinx dostał bana jakiego (czasowego, stałego)? I drugie pytanie od razu - jak to się dzieje, że banowani są Ci co dają się sprowokowac, a Ci co prowokują wciąż pozostają bezkarni? Ktoś konkretny za tym stoi? Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam  dimes i Sphinx maja czasowego bana, na ile nie powiem, niech sobie sprawdzaja konta co jakis czas  tak wiec i prowokowani i prowokatorzy zostali ukarani
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Można przywrócić podpis pod nickiem? Zauważyłem, że niektórzy maja taki jak przed ''reforma''  Chodzi o mój ''ŁKS Łódź'' jeśli można to będę bardzo wdzięczny.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|