|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez sobie chwale doxxbet. jedyny minus, to nie ma krecz=zwrot.kolejny plus, to wplata poprzez przelewy24 z pko bp w weekendy. malo jaki buk ma taka mozliwosc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli nie ma problemow z wyplatami jesli sie gra normalnie bez lewych kont przeklenstw itp?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak długo mam czekac na aktywacje konta bankowego, ciagnie sie to juz 4 dzien i odzewu nie ma a chce wypłacic kase 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
Dzis rejestrowalem konto do wyplaty i wszystko zostalo zalatwione w ciagu kilku godzin. Po prostu trzeba czytac regulamin i dostarczyc im wszystkie potrzebne dokumenty tj. screeny dowodu i wyciąg z konta. Zlecilem juz wypłatę na konto, pozniej napisze kiedy ja otrzymałem. Czytając wczesniejsze posty to jestem mile rozczarowany:)). Jak dla mnie jest to niezły book, a gram głównie tenisa. Widać ze na razie sie "docierają" ale ida w dobrym kierunku.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
I przed chwila otrzymałem potwierdzenie, że kasa od nich wyszła, brawo. Dodam jeszcze, ze jedyne środki w tym booku pochodza z wygranej w konkursie tenisowym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mkr podaj mi na Priva swoje gg mam kilka pytan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jest 15 minut po wyslaniu dokumentow i zielona lampka przy koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwie strony wcześniej opisywałem swoje potyczki z nimi, w tym roku znowu zaryzykowałem wpłatę, żeby pograć kwale AO. Coś tam się ugrało, dzisiaj zleciłem wypłatę i kasa po pół godzinie na MB  Fajnie, że się poprawili. Postaram się jeszcze trochę ich poogrywać 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Cieszę się, że nie macie problemów Panowie, ale ja dalej ODRADZAM tego buka. Nie raczyli odpowiedziec na 5 moich maili pod rząd w czasie trzech tygodni. Bezprawnie zabierają kase, nie odpowiadają na maile. Oby żaden z Was nie musiał tego przechodzic, a ja szykuje się do telefonu na Słowację to im w paru odpowiednich słowach zrelacjonuję pracę polskiego supportu.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Zwracam honor doxxbet. W końcu dziś doczekałem się odpowiedzi i przeprosin, a pieniądze znalazły się na koncie. Cieszę się, że sprawa znalazła taki finał tylko szkoda, że musiałem tyle razy interweniowac w tej sprawie. Ogólnie jednak zachowanie na plus bo lepiej późno przynac się do błędu niż wcale.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Powiem wam ze dla mnie jest to nie porozumienie ze muszę wysyłać jakiekolwiek screeny, o ile jeszcze dowodu jestem w stanie zrozumieć to już wyciąg z konta? A to przepraszam po co? dotychczas zawsze wypłacałem z innych buków w formie zwrotu na kartę i było extra, teraz biegam i szukam scanera malutkim miasteczku, paranoja
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
Sądze ze screeny z konta sa dla potwierdzenia ze kasa dla X idzie na konto X, a screena mozesz sobie zrobic bez szukania scanera, wiekszosc kont internetowych ma opcje wydruku w formie np. pdf, mbank na pewno ma. W ostatecznosci mozesz zrobic zrzut z ekranu z potrzebnymi danymi. Powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie jest w regulaminie napisane jak zweryfikować konto czyli o screenie i o skanach dowodu bo nie moge tego nigdzie znalezc.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
Wprost nie jest napisane w jakiej formie ma byc ta weryfikacja Pkt 22 mówi o potwierdzeniu tozsamości (trudno byłoby ja weryfikowac jadąc na Słowacje:wiec screen dowodu wydaje sie jak najbardziej sensowny)), pkt 37 mowi o potwierdzeniu włascicela konta, screen z konta to wg mnie nadinterpretacja ale dla bezpieczenstwa naszych srodkow pienieznych dobre i takie rozwiązanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok, ale sprawa wyglada tak
dodaje konto do wypłaty (swoja droga o co kaman z opłatą 11zł)
i teraz czekam na weryfikacje, nigdzie nie jest wprost napisane co mam zrobić, ani mailem ani na stronie żeby zostać zweryfikowanym
jest napisane tylko, że mogą w celu weryfikacji żądać danych, póki co nie otrzymałem żadnych wiadomości, że mam im coś wysłać
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
Wyślij im skan dowodu i wyciag z r-ku i bedziesz miał sprawe załatwiona w 20 min.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok, tylko chodzi mi o to, że jakbym tego tutaj nie przeczytał to skąd miałbym to wiedzieć, żeby tak zrobić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Doxx ma jakieS limity co do ilości wpłat kartą? nie mogę wpłacić wizą i nie za bardzo kumam o co biega?
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Czy do weryfikacji konta bankowego, na które chciałbym wypłacić pieniądze wystarczy dwustronny skan dowodu osobistego i wyciąg historyczny z konta bankowego (ostatnie 2 tygodnie) ? Bo wysłałem to dwa dni temu i żadnego odzewu z ich strony. Tyle problemów, żeby aktywować konto. Przecież jeśli wypłacam na to samo konto, z którego wpłacam nie powinno być żadnych problemów.
Ogólnie nie polecam tego buka, tyle problemów, żeby wypłacić włąsne pieniądze. Łaskę robią.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|