Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 27 1 2 3 4 5 6 7 26 27
Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
jesli serio piszecie ta skarge to jestescie fajnie ograniczeni umyslowo laugh

przeciez taka skarga wam nic nie da, a tylko moze zaszkodzic forum, wiec jesli konkurs zostanie zawieszony z waszej winy osobiscie postaram sie o bana dla was smile

S
old hand
old hand
S Offline
Czuję się pokrzywdzony, uważam że nie powinienem być zdyskwalifikowany, dlatego podam dane do skargi, chyba że PioStart przyzna się do błędu i cofnie dyskwalifikację wtedy oleję całą sprawę. Do tego mile widziana będzie jedna zgrzewka piwa i rozstawienie w następnej edycji.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
laugh laugh laugh

Tak tylko mogę to skomentować.

Piostar a nie PioStart

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To naprawdę trzeba nie mieć honoru żeby takie coś robić. Albo powód jest inny nie umie się czytać.
Nie tak dawno była kampania "Cała Polska czytać dzieciom" - chyba cała nie czytała.

S
old hand
old hand
S Offline
Jak zwał tak zwał laugh

yaaho co za róznica dla mnie czy konkurs będzie czy nie skoro i tak mam bana na 3 edycje frown

Sprawiedliwość musi być boks

Pozdrawiam wink

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by snaders
Czuję się pokrzywdzony, uważam że nie powinienem być zdyskwalifikowany, dlatego podam dane do skargi, chyba że PioStart przyzna się do błędu i cofnie dyskwalifikację wtedy oleję całą sprawę. Do tego mile widziana będzie jedna zgrzewka piwa i rozstawienie w następnej edycji.

ja bym Cie rozstawil... z numerem jeden wsrod tych, ktorzy maja dostac bana w najblizszym tygodniu

dziwie sie tez, ze za groźby nie dostales zawieszenia na 12 edycji

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Proponuje wspolnego grilla.

!!Visca el Barça!!
!!Visca el Barça!!
Originally Posted by snaders
Jak zwał tak zwał laugh

yaaho co za róznica dla mnie czy konkurs będzie czy nie skoro i tak mam bana na 3 edycje frown

Sprawiedliwość musi być boks

Pozdrawiam wink
Dzieciaku jaka pomyłka. Jest napisane do 18, bo Unibet mógł podać typy z jakiegoś czelendżera i wtedy co, też byś pewnie skomlał. Nie podał, ich sprawa, a nie organizatorów tego konkursu.

PS. Na chińskim mecz.pl, za takie rzeczy ucinają ręce/nogi/głowy (podobno można sobie wybrać - ot taki demokratyczny zwyczaj). Proponuje u nas wprowadzić to samo. Ot by się snadersy i inne takie ucieszyły, bo demokracja musi być i basta grin

M
old hand
old hand
M Offline
Nic wam to dzieci nie da. Już poszedł email z wyjaśnieniem że mogą oczekiwać "donosu" w owej sprawie, i dokładnie opisana zaistniała sytuacja.Dostałem odpowiedź, że prześledzili dodatkowo sami zaistaniałą sytuację na forum i wszystko jest jak najbardziej w porządku.

@snaders - Regulamin tyczy się całego konkursu a nie danej edycji, w wiekszości edycji w niedziele są grane turnieje, ale jakbyś miał najmniejsze pojęcie o tenisie to byś wiedział że w niedziele poprzedzającą AO spotkań nie ma NIGDY.

@kelnner
Powiedz rodzicom żeby zapisali cie na jakies zajecia dodatkowe, świetlnice czy cokolwiek tam masz w okolicy.Dorośniesz do wieku żeby korzystać do wszystkiego co proponuje internet to wróc

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Oki spokój już panowie. Proponuje zająć się typami i nie karmić trola.

Typy na pierwszą rundę można już podawać i prosze pamiętać że tylko dwie nocki typujemy. Za "olanie" pierwszej rundy też obowiązuje kara.

Marat Safin
Marat Safin
Proponuję w trybie expresowym zbanowac tych co NIESŁUSZNIE napiszą skargę do sponsora. Jeśli tylko sponsor zareaguje w jakiś sposób to dzięki temu tematowi wiadomo kto za tym stoi smile Wtedy mozna będzie zakończyc żywot kilku nicków na tym forum laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Demokracja, wiec kazdy moze sobie pisac co chce do kogo chce itp.

Piostar pracuje w unibecie jako analityk od tenisa i nie raz pil z szefem od marketingu, wiec nie liczcie na wiele.

K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by Mathiass
Już poszedł email z wyjaśnieniem że mogą oczekiwać "donosu" w owej sprawie, i dokładnie opisana zaistniała sytuacja.Dostałem odpowiedź, że prześledzili dodatkowo sami zaistaniałą sytuację na forum i wszystko jest jak najbardziej w porządku.

Dobrze że napisałeś to wcześniej bo bym się ładnie ośmieszył z tym emailem i complaint by phone, uprzedziłeś mnie, w takim razie nic nie będę się skarżył smile

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by kenner
Originally Posted by Mathiass
Już poszedł email z wyjaśnieniem że mogą oczekiwać "donosu" w owej sprawie, i dokładnie opisana zaistniała sytuacja.Dostałem odpowiedź, że prześledzili dodatkowo sami zaistaniałą sytuację na forum i wszystko jest jak najbardziej w porządku.

Dobrze że napisałeś to wcześniej bo bym się ładnie ośmieszył z tym emailem i complaint by phone, uprzedziłeś mnie, w takim razie nic nie będę się skarżył smile

juz i tak sie osmieszyles na forum, wiec co za roznica czy sie osmieszysz przed 16015 osobami (bo tyle jest "czlonkow" na forum) czy 16016 (czlonki + osoba czytajaca maila)? laugh

tak czy tak kupe osob ma dzieki Tobie niezly ubaw

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Piostar tez czyta skargi w unibecie, wiec 16015.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Experto to ma być tajemnica blush

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
16016 yaaho ma rację, jadę po narzeczoną niech dziewczę poczyta i zobaczy jaką ciężką mam pracę na forum wink ona będzie 16016 grin

K
addict
addict
K Offline
yaaho nie kompromituj się, gdy ty miałeś zmieniane pieluchy to ja już zarejestrowałem się na tym forum laugh

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Panowie, koniec tej wspaniałej pogawędki. Skoro już wszystko zostało powiedziane, każdy następny post odnośnie tej sytuacji będzie lądował w koszu.
Oprócz postów Experto, który bardzo chce nas zaprosić na grilla, ale biedaczysko chyba się wstydzi tongue

!!Visca el Barça!!
!!Visca el Barça!!
dzisiaj typy można podawać do 00:00 ??

Strona 5 z 27 1 2 3 4 5 6 7 26 27

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, burbon, ElNinho[mmdea], forty, Sensei, betowiec, rafal08), 2,378 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,411
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025