|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli serio piszecie ta skarge to jestescie fajnie ograniczeni umyslowo  przeciez taka skarga wam nic nie da, a tylko moze zaszkodzic forum, wiec jesli konkurs zostanie zawieszony z waszej winy osobiscie postaram sie o bana dla was 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czuję się pokrzywdzony, uważam że nie powinienem być zdyskwalifikowany, dlatego podam dane do skargi, chyba że PioStart przyzna się do błędu i cofnie dyskwalifikację wtedy oleję całą sprawę. Do tego mile widziana będzie jedna zgrzewka piwa i rozstawienie w następnej edycji.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Tak tylko mogę to skomentować. Piostar a nie PioStart
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To naprawdę trzeba nie mieć honoru żeby takie coś robić. Albo powód jest inny nie umie się czytać. Nie tak dawno była kampania "Cała Polska czytać dzieciom" - chyba cała nie czytała.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak zwał tak zwał yaaho co za róznica dla mnie czy konkurs będzie czy nie skoro i tak mam bana na 3 edycje  Sprawiedliwość musi być  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czuję się pokrzywdzony, uważam że nie powinienem być zdyskwalifikowany, dlatego podam dane do skargi, chyba że PioStart przyzna się do błędu i cofnie dyskwalifikację wtedy oleję całą sprawę. Do tego mile widziana będzie jedna zgrzewka piwa i rozstawienie w następnej edycji. ja bym Cie rozstawil... z numerem jeden wsrod tych, ktorzy maja dostac bana w najblizszym tygodniu dziwie sie tez, ze za groźby nie dostales zawieszenia na 12 edycji
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Proponuje wspolnego grilla.
|
|
|
|
|
!!Visca el Barça!! 
|
|
!!Visca el Barça!! 
Jak zwał tak zwał yaaho co za róznica dla mnie czy konkurs będzie czy nie skoro i tak mam bana na 3 edycje  Sprawiedliwość musi być  Pozdrawiam  Dzieciaku jaka pomyłka. Jest napisane do 18, bo Unibet mógł podać typy z jakiegoś czelendżera i wtedy co, też byś pewnie skomlał. Nie podał, ich sprawa, a nie organizatorów tego konkursu. PS. Na chińskim mecz.pl, za takie rzeczy ucinają ręce/nogi/głowy (podobno można sobie wybrać - ot taki demokratyczny zwyczaj). Proponuje u nas wprowadzić to samo. Ot by się snadersy i inne takie ucieszyły, bo demokracja musi być i basta 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nic wam to dzieci nie da. Już poszedł email z wyjaśnieniem że mogą oczekiwać "donosu" w owej sprawie, i dokładnie opisana zaistniała sytuacja.Dostałem odpowiedź, że prześledzili dodatkowo sami zaistaniałą sytuację na forum i wszystko jest jak najbardziej w porządku.
@snaders - Regulamin tyczy się całego konkursu a nie danej edycji, w wiekszości edycji w niedziele są grane turnieje, ale jakbyś miał najmniejsze pojęcie o tenisie to byś wiedział że w niedziele poprzedzającą AO spotkań nie ma NIGDY.
@kelnner Powiedz rodzicom żeby zapisali cie na jakies zajecia dodatkowe, świetlnice czy cokolwiek tam masz w okolicy.Dorośniesz do wieku żeby korzystać do wszystkiego co proponuje internet to wróc
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Oki spokój już panowie. Proponuje zająć się typami i nie karmić trola.
Typy na pierwszą rundę można już podawać i prosze pamiętać że tylko dwie nocki typujemy. Za "olanie" pierwszej rundy też obowiązuje kara.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Proponuję w trybie expresowym zbanowac tych co NIESŁUSZNIE napiszą skargę do sponsora. Jeśli tylko sponsor zareaguje w jakiś sposób to dzięki temu tematowi wiadomo kto za tym stoi  Wtedy mozna będzie zakończyc żywot kilku nicków na tym forum 
|
|
|
|
|
|
|
Demokracja, wiec kazdy moze sobie pisac co chce do kogo chce itp.
Piostar pracuje w unibecie jako analityk od tenisa i nie raz pil z szefem od marketingu, wiec nie liczcie na wiele.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Już poszedł email z wyjaśnieniem że mogą oczekiwać "donosu" w owej sprawie, i dokładnie opisana zaistniała sytuacja.Dostałem odpowiedź, że prześledzili dodatkowo sami zaistaniałą sytuację na forum i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Dobrze że napisałeś to wcześniej bo bym się ładnie ośmieszył z tym emailem i complaint by phone, uprzedziłeś mnie, w takim razie nic nie będę się skarżył 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już poszedł email z wyjaśnieniem że mogą oczekiwać "donosu" w owej sprawie, i dokładnie opisana zaistniała sytuacja.Dostałem odpowiedź, że prześledzili dodatkowo sami zaistaniałą sytuację na forum i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Dobrze że napisałeś to wcześniej bo bym się ładnie ośmieszył z tym emailem i complaint by phone, uprzedziłeś mnie, w takim razie nic nie będę się skarżył  juz i tak sie osmieszyles na forum, wiec co za roznica czy sie osmieszysz przed 16015 osobami (bo tyle jest "czlonkow" na forum) czy 16016 (czlonki + osoba czytajaca maila)?  tak czy tak kupe osob ma dzieki Tobie niezly ubaw
|
|
|
|
|
|
|
Piostar tez czyta skargi w unibecie, wiec 16015.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Experto to ma być tajemnica 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
16016 yaaho ma rację, jadę po narzeczoną niech dziewczę poczyta i zobaczy jaką ciężką mam pracę na forum  ona będzie 16016 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
yaaho nie kompromituj się, gdy ty miałeś zmieniane pieluchy to ja już zarejestrowałem się na tym forum 
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Panowie, koniec tej wspaniałej pogawędki. Skoro już wszystko zostało powiedziane, każdy następny post odnośnie tej sytuacji będzie lądował w koszu. Oprócz postów Experto, który bardzo chce nas zaprosić na grilla, ale biedaczysko chyba się wstydzi 
|
|
|
|
|
!!Visca el Barça!! 
|
|
!!Visca el Barça!! 
dzisiaj typy można podawać do 00:00 ??
|
|