Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Tyidż do lekarza!Kilka postów wyżej-
"Typ 1x POLSKA!!!"
Rzadko gram do wysokości limitu-u angoli w WH było 360E.
Gdybys,synku,trochę dłużej czytał to forum,to byś wiedział,że ja NIGDY nie gram przeciwko Naszym.

Bonus: Unibet
R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by karuzel1122
DO NAWOJA !!!!!:
No i jak się zajmujesz tą piłką ręczną że polacy wygrali a nie rosjanie ??? Taki znawca z ciebie piłki ręcznej jak ze mnie astronom ... i na przyszłość nie krytykuj ludzi i nie mów im ile czasu zajmujesz się piłką ręczną bo widać jak się znasz... Mówiłem Polska to Polska , po ciężkich bojach ale wygrali ...

Milcz laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przykro patrzeć co gramy,jest źle ale jeszcze nie beznadziejnie.Na szczęście grupę mamy cienką jak barszcz.Do czego to doszło,żeby mecze z Tunezją i Macedonią nie były pewki po 1,01.Ale brawa za walkę bo już się bałem,że nie mamy drużyny.

S
old hand
old hand
S Offline
Dobra wracając do meritum.

Rosja - dno.
Pierwszą połowę przegraliśmy przez własne głupie, niewymuszone błędy - co umożliwiało wyprowadzanie kontr. Sporo strat. No i nasza nieuwaga na skrzydłach. Dodam, że mimo wszystko mieliśmy dużo pecha - w pierwszej połowie naliczyłem 4 poprzeczki i 2 słupki, więc sporo. Druga połowa to uniemożliwienie kontrataku rywalom i już wyglądało lepiej. Ten ich skrzydłowy masakra, za to druga linia nie istniała.
My nie zagraliśmy wiele więcej, ale na ruskich starczyło. Serbia jedzie z Danią (mam nadzieje, że tak się nie zakończy), Niemcy męczyli się z Tunezją, to tylko oddaje, że wszystko na tych mistrzostwach jest jeszcze możliwe. Jednak nabieram przeświadczenia, że dwie ekipy z przeciwnej grupy zmierzą się w finale.

offtopic
na migawkach co jakiś czas pokazywana moja była trenerka smile - radna w Poznaniu, pewnie działa w Związku i tak się buja

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by s_LP
Dobra wracając do meritum.

Rosja - dno.
Pierwszą połowę przegraliśmy przez własne głupie, niewymuszone błędy - co umożliwiało wyprowadzanie kontr. Sporo strat. No i nasza nieuwaga na skrzydłach. Dodam, że mimo wszystko mieliśmy dużo pecha - w pierwszej połowie naliczyłem 4 poprzeczki i 2 słupki, więc sporo. Druga połowa to uniemożliwienie kontrataku rywalom i już wyglądało lepiej. Ten ich skrzydłowy masakra, za to druga linia nie istniała.
My nie zagraliśmy wiele więcej, ale na ruskich starczyło. Serbia jedzie z Danią (mam nadzieje, że tak się nie zakończy), Niemcy męczyli się z Tunezją, to tylko oddaje, że wszystko na tych mistrzostwach jest jeszcze możliwe. Jednak nabieram przeświadczenia, że dwie ekipy z przeciwnej grupy zmierzą się w finale.

offtopic
na migawkach co jakiś czas pokazywana moja była trenerka smile - radna w Poznaniu, pewnie działa w Związku i tak się buja
no trudno liczyć że ktoś z naszej grupy zagra w semi,ale cuda w ręcznej się zdarzają

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Travis...a kto niby zagra w semi z naszej polowki?

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Serbia rozwala faworyzowaną Danię,drwale i faraony też do ogrania.Ważne,żeby teraz puknąć macom i arabom,do a meczu z gestapo przypilnuję z trybun.

R
old hand
old hand
R Offline
hey , nieogladalem od poczatku jakie glowne powody ze dania tak cienko??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
cześć robi,Serbowie przespali poczatek meczu i tak wlecze się za nimi jak smród po gaciach,jeszcze powalcza ale ciężko będzie.

R
old hand
old hand
R Offline
nom 15 min jest wiara

R
old hand
old hand
R Offline
kara dla serbow;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z naszej połówki wygląda mi że skandynawowie chyba że Serbia namiesza

R
old hand
old hand
R Offline
PROSZE O USUNIECIE MODERATORA WSZYSTKICH MOICH WYPOWIEDZI Z TEGO TEMATU

POMYLILO MI SIE Z CZAT frown

Strona 8 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Green Arrow, rafal08, alfa, aker, betowiec, rymoholik, JelineK, 11kera11, Sensei, burbon), 1,778 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,532
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025